Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 15:17

Levski_Sf написа:Подкрепям мнението,че в момента и дума не може да става за смяна на треньора.Миналата седмица бях на мача(в сектор Б,имам абонаментна карта от 15 години за там) и останах крайно разочарован от отношението на разни наркоманчета,които след 15 минути започнаха да освиркват и обиждат човек,който се е родил на Герена,израстнал е на Герена,живее на Герена и ще умре на Герена.Това,че може би не притежава чак такива качества за треньор не ознаава,че трябва да му е..м майката и т.н.А и между другото под негово ръководство,както бихме чорбата на 9 Май не сме ги били така от повече от 7-8 години,дори и при Мъри.Направи ни шампиони и само след 15 минути от новия сезон се започна.Добре,ще го сменим,кой идва-уникалния специалист Ратко Достанич,връх на кариерата му е че е водил 5 мача затъващия тим на Цървена звезда и някакъв Корейски отбор и Славия.Според мен в момента имаме в пъти по-добър отбор от този,който ни оставиха Мъри и Наско преди ача на Армията,но това си е мое лично мнение.

Абсолютно съм съгласен с теб! Най-много ме боли да слушам как се псуват ЛЕГЕНДИ на клуба! Така беше и с Гонзо...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Истинския виновник

Мнениеот svence » 22 юли 2009 15:24

madhool написа:Ами отдавна си имам семейство-да ми е живо и здраво,а Батков иска толкова пари за Левски-все едно продава Юнаитед

Ти ако си купиш една развалена къща и и направиш основен ремонт, за колко ще я продадеш, за колкото си я купил ли?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: От фен на Левски

Мнениеот emigo » 22 юли 2009 15:41

Gretna написа:
emigo написа:
plamak написа:Истината е, че трудно можеш да накараш фен на Цска да пожелае успех на Левски и обратното също е вярно. Аз обаче не помня фенове на Левски да са подкрепяли Турски отбор, така както го направиха фенове на Цска.

Трудното е да накараш простак,да се държи цивилизовано. Иначе, успех на българските отбори!

Още по-трудно е да изпиеш 10 литра вода на екс и да останеш жив.
Да накараш жена ти да те уважава без да и плащаш
Да си караш мотора цяла година без да те блъсне джип
Да направиш здъвканата дъвка нездъвкана
Да ходиш пиян от кръчма на кръчма докато силите ти не те напуснат и не заспш на пейка на Кристал
и т.н.

има много трудни неща в този живот. Да напишеш нещо от теб също е трудно. Това изречение което казваш идва само по себеси да изтъкне твоето право като неприкосновенно. Ако не пожелая да пожелая успех на някой Български отбор в Европа, това автоматично и ме прави простак които трудно би се държал цивилизавоно. А и дали цивилизованото държане е критерии по които трябва да се оценява простотата. Простият отишъл при Буда и го попитал: - защо като можеш да имаш всичко на света си се заврял в тази кочина и не мърдаш с месеци. - защото само това искам сега.

Какво всъщност искам да кажа с това няма да ви го кажа. Които го е разбрал разбрал. За останалите нищо. И много се надявам почти и съм сигурен че ЦСКА ще се провали тази година и няма да играе в групите на УЕФА. Любослав Пенев е много необразован млад мъж които повтаря всяко свое изречение по два пъти (дано само да не е някакъв вид болест това, а аз да му се присмивам). С такъв треньор ЦСКА може да има успехи само ако събере футболисти от ранга на тези които през 1989 стигнаха там където никога повече няма да ходи червена тениска с звездички. Спас и Коста това са новите звеззди на българският футбол. Принцът на Персия и Стоянов това е бъдещето на националният отбор.

Ама друг път. Гледайте 1,2 мача и после да не ми ревете колко слаб треньор и колко бездарни футболисти имате.

Сигурен съм,че между простотията и цивилизованоста има много общо.Ще си позволя,да те дам теб за пример:Цивилизования тон на постът ти говори,че не си простак.Макар и да не си на моето мнение,аз го приемам и уважавам,защото е ЦИВИЛИЗОВАНО.
Р.Р. Тук не е място за лична кореспонденция,иначе бих се аргументирал още.

Потребителски аватар
lakito7

Re: Ники, боят отдавна е настанал и се води на наша земя!

Мнениеот lakito7 » 22 юли 2009 15:43

Никога няма да подкрепя това подобие на отбор-цска.И ми се иска постоянно да падат,ако може с по седем гола разлика. :lol: Но въпреки това не съм толкова болен,че да подкрепям техните противници на стадиона или с някакви писма до фенклубовете им.Но това е да имаш комплекс от Левски. :)
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот ndrangheta » 22 юли 2009 15:54

"Екзекутора на Челси" има място в отбора :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот Linky » 22 юли 2009 15:59

За мен още има доста да се доказва с 2 гола срещу аматиори и един срещу Челси, не се доказваш в състава...
САМО ЛЕВСКИ!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 22 юли 2009 15:59

peterx написа:Когато играе български отбор в Европа е преди всичко български!
Аз съм левскар до мозъка на костите си, но това не ми пречи да викам с пълно гърло за ЦСКА, когато мачкат в евротурнирите (Байер Л, например) и да се ядосвам, когато изпускат голове (срещу Тулуза, например).

България над всичко!!!

това да не ти е национален отбор???? или някой ви е разрешил да узурпирате българското!!
но ще ви помогна - ето как ги бъзикат бакинци когато ходят навън:
С ГООР СПУСТИЛИСЬ БАСМАЧИ - СПОРТИВНОЕ ОБЩЕСТВО НЕФТЧИ (басмачи - значи горяни , селяндури)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 22 юли 2009 16:00

cska_90 написа:
ryudi написа:
cska_90 написа:А пък и ти не ми казвай,че не се радваш на нашите загуби или пък скачаш от радост при наш гол-не е нормално просто.
Айде и въпреки всичко -УСПЕХ!

Представяш ли си младежо - има хора, които се радват искрено и за другите български отбори, а не са като коне с капаци . Аз редовно гледам мачовете с приятели (върли привърженици на други отбори) и макар да ссе караме люто по време на първенството , през есента(за съжаление само тогава играят напоследък отборите ни) всички заедно преживяваме мачовете от евротурнирите .

Eми не мога бе брат.Виж сега това кой да подкрепяш е вътрешно усещане.Не може да си кажеш-за този съм и готово-не става-нали??
Не е логично цял сезон да съм така,а сега заради ЕКТ - да си сменя позицията.А и не това е най-важното-стига да има уважение и търпимост-няма значение другото.Въпреки това аз се смятам за доста толерантен и лоша дума за вас,въпреки,че имам над 1000 поста тука-не съм казал.
И все пак успех де!

Абсолютно съм съгласен, няма начин аз да се радвам за ЦСКА като бие! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот Linky » 22 юли 2009 16:14

Това с Гонзо и аз го гледах има го качено и във вбох...
Незнам какъв простак и "левскар" би направил такова нещо, след всичките хубави (поне 15) момента, които този човек ни е дарил, незнам какъв човек трябва да си...
Болни Филмирани мозъци - до един, на тях само свастиките и конфликтите са им в главата.
САМО ЛЕВСКИ!

simeon tzanev

Картотекиране на Централен нападетел в ЛС

Мнениеот simeon tzanev » 22 юли 2009 17:07

Доколкото съм запознат до утре е последния срок за картотекиране за следващият кръг от ШЛ.

За момента няма никаква индикация, че нашите ще вземат някой играч на този пост.

Дали някой има някаква информация или това ще е поредното слабоумие и безхаберие на ръководството?

Върни се в “Архив”