Levski_Sf написа:Подкрепям мнението,че в момента и дума не може да става за смяна на треньора.Миналата седмица бях на мача(в сектор Б,имам абонаментна карта от 15 години за там) и останах крайно разочарован от отношението на разни наркоманчета,които след 15 минути започнаха да освиркват и обиждат човек,който се е родил на Герена,израстнал е на Герена,живее на Герена и ще умре на Герена.Това,че може би не притежава чак такива качества за треньор не ознаава,че трябва да му е..м майката и т.н.А и между другото под негово ръководство,както бихме чорбата на 9 Май не сме ги били така от повече от 7-8 години,дори и при Мъри.Направи ни шампиони и само след 15 минути от новия сезон се започна.Добре,ще го сменим,кой идва-уникалния специалист Ратко Достанич,връх на кариерата му е че е водил 5 мача затъващия тим на Цървена звезда и някакъв Корейски отбор и Славия.Според мен в момента имаме в пъти по-добър отбор от този,който ни оставиха Мъри и Наско преди ача на Армията,но това си е мое лично мнение.
Абсолютно съм съгласен с теб! Най-много ме боли да слушам как се псуват ЛЕГЕНДИ на клуба! Така беше и с Гонзо...