Gretna написа:Не може. Виж каков пише след 5-то кликване отгоре.
You have voted already. Please come back and vote again tomorrow
Нооооо утре пак и пак и пак и накрая Гунди ще стане N1
Това защо го правите. Защотото сте българи и искате българин да е по-по-най футболист на света или защото е така наистина.
Добре е че Пушкаш води с много и няма да го настигне никои.
Я си пуснете малко клипчета с Христо "КАмата" Стойчков и след това врътнете няколко с
Кроф, Ван Бастен, Ромарио, Роналдо(бразилия), Пеле, Марадона, Зидан, Гаринча, Вава, Зико, Еузебио, КАНТОНА и след това коментирайте качества.
1. Златна обувка (преди 1989 в БГ Първенство - браво)
2. Голмайстор на СП ( да е жив и здрав Сироков) 6 гола 3 от дузпа. То като се замлисля Сираков вкара 1 гол + ако беше бил трите си дузпи(все пак той си ги спечели) щеше да задмине Г-н Камата Стойчков.
3. Златан топка (негова си е да внимава когато я рита да не си счупи глезена)
4. КЕШ ( някой гледал ли е мача - аз да) Добре че Стойчков беше толкова добър че даже вкара и два гола.
Едно е да си добър футболист. Друго е да си голям футболист. Камата е добър но е от село. Дай му малко пари и слава и гледай сейр. НЕ е виновно момчето.
Аз Гунди не го познавах. Не съм го и гледал много много как играе ( то с тая техника в БГ през 60-70 години е разбираемо). Едно знам. Гунди умира трагично и това е може би една от причините ВСИЧКИ интересуващи се от футбол хора родени между 1900 - 1950 година да го обичат. Но основната причина е че той не е обикновен футболист. Той е различен. И днес виждаш как страците говорят за него пламенно и вълнуващо. Защо ли. Гунди не е Марадона или Пеле. Не е кама или съчма. Гунди е вечен. Това е разликата между тези двама футболисти. За единият ще помнят колко гола и титли има а за другият колко голям човек е бил. И ще става все по-голям с времето.
Иначе безмисленият статистически спор се печели от Г-н Стойчков разбира се. Опитайте се да запазите част от него в сърцата си и когато след години разказвате за Камата то да звучи толкова хубаво както разказит за Гунди. Дано има какво да разкажете.
Е добре , щом е голям човек е най-великия за всички времена на галактиката... Стоичков е най-великия БГ футболист и точка. Да , ако Гунди беше играл в друго време , може би нямаше да е така , но фактите са си факти,Ицо е номер 1. То и чичо Митко от Долно Езерово е с повече техника от Марадона и повече голмайсторски нюх от Пеле,но-шанс...кмета на селото не позволява трансфери