Ръководството на Тотнъм възнамерява да направи предложение за крилото на Манчестър Сити Мартин Петров, който се върна на терена в края на миналия сезон след продължително отсъствие заради травма в коляното, твърди „Дейли Мейл”.
Според изданието „Шпорите” могат да си осигурят българския национал срещу сума от порядъка на 5 млн. паунда. Лондонският тим също така е близо до сделка с нападателя на Портсмут Питър Крауч, който е желан и от градския конкурент Фулъм. Вчера Мартин Петров остана резерва във втората контрола на Манчестър Сити в Южна Африка. Вторият капитан на Сити Стивън Айрланд отбеляза гола за победата на „Гражданите” с 1:0 срещу Кайзер Чийфс. Националът на Ирландия се разписа с левия крак в допълнителното време на първото полувреме на мача, игран на стадион „Абса” в Дърбан.
Новите попълнения Емануел Адебайор, Карлос Тевес и Роке Санта Крус изгледаха от трибуните двубоя на своя отбор, който в събота загуби от Орландо Пайрътс с 0:2. Петров се появи на терена след почивката.
Според мен е по-добре Марто да заиграе в Тотнъм,защото за него ще е хуваво да играе колкото се може повече футбол,та да е готов за клалификациите за световното...
ТОТНЪМ ОТНОВО ИСКА МАРТО ПЕТРОВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТОТНЪМ ОТНОВО ИСКА МАРТО ПЕТРОВ
ако бех на негово място щях да отида не че в сити му е лошо,но...
emarkon написа:ако бех на негово място щях да отида не че в сити му е лошо,но...
Еми не му е лошо,ама сега го пускат в контролите,но почне ли сезона съм обеден че ще търка скамейката колкото и неприятно да звучи...
Е, да така е! Трябва да играе повече. А кyнкуренцията в сити е жестока....
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
emarkon написа:ако бех на негово място щях да отида не че в сити му е лошо,но...
Аз,ако бЕх щях да си стоя в Германия!

Бягай Марто, бягай !!!
Едно преминаване на "Уайт Харт Лейн" ще е не само отиване в отбор в който да играе повече, но и голяма крачка напред в сравнение със Сити. И двата отбора ще се борят за Лига Европа, но шансовете на Тотнъм за значително по аргументирани. Имат силен отбор основата на който играе дълго време заедно. Имат млади надежди като Модрич, Бейл и Ленън и опитни бойци като Кийн и Дефо. С едни крила като Свръхзвуковия и Ленън ще са убийствени. Сити...те са сбирщина разглезени лекета, играещи в отбор без история, чийто фенове трудно пълнят най обикновения като капацитет " Дъ Сити ъф Манчестър".
Едно преминаване на "Уайт Харт Лейн" ще е не само отиване в отбор в който да играе повече, но и голяма крачка напред в сравнение със Сити. И двата отбора ще се борят за Лига Европа, но шансовете на Тотнъм за значително по аргументирани. Имат силен отбор основата на който играе дълго време заедно. Имат млади надежди като Модрич, Бейл и Ленън и опитни бойци като Кийн и Дефо. С едни крила като Свръхзвуковия и Ленън ще са убийствени. Сити...те са сбирщина разглезени лекета, играещи в отбор без история, чийто фенове трудно пълнят най обикновения като капацитет " Дъ Сити ъф Манчестър".

да отива в Тотнъм, мисля че няма шанс да е титуляр в сити
По-добре да отиде в Тотнъм
- sven_goran
- Контакти:
Тотнъм е подходящ отбор за завършване на кариерата, каквото предстои на Мартин Петров.
Там ще има нужното уважение и почит.
Аз съм ЗА да отиде в Тотнъм.
Там ще има нужното уважение и почит.
Аз съм ЗА да отиде в Тотнъм.