А същите тези Велев-мразци от сектор "Б" дали не са онези заради които щяха да ни прекратят мача със Сиони и още щяхме да мечтаем за Европа?????
Същите тези дават ли си сметка ако се смени сега треньора какво следва....???
Същите тези знаят ли що за стока e Достанич?????
Щом искате да играем в Европа,започнете първо да се държите като европейци....
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Въпреки, че Кокъла още не е сменен официално, ми прави впечатление, че всички които го псуваха тук във форума изчезнаха или по точно замълчаха. Тези момчета от София запад /свалям им шапка за постигнатите резултати от към организация и хореография/ при евентуална смяна на терньора и неуспех на отбора /даноо да не се случи/ да си подадат оставката заедно с новия треньор /като по този начин ще си понесат вината /.
Миналата седмица заварих случайно едно предаване, мисля че по канал 1 в което Кали /чалга певицата/ходеше при агитките на ЦСКА и в агитката на левски по точно при софия запад за да разбере от къде идвала омразата между двата отбора??? Записът е правен преди мача с ЦСКА . Момчетата дето се показват по телевизията и говорят от името на София запад отидоха заедно с Кали при Гонзо и му казаха да се омита от левски защото бил слаб и само пречел и му заявиха в лицето и пред камерите че ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ. Какви са тези хора не знам.
Миналата седмица заварих случайно едно предаване, мисля че по канал 1 в което Кали /чалга певицата/ходеше при агитките на ЦСКА и в агитката на левски по точно при софия запад за да разбере от къде идвала омразата между двата отбора??? Записът е правен преди мача с ЦСКА . Момчетата дето се показват по телевизията и говорят от името на София запад отидоха заедно с Кали при Гонзо и му казаха да се омита от левски защото бил слаб и само пречел и му заявиха в лицето и пред камерите че ТОВА Е МНЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ. Какви са тези хора не знам.
Алоооооооо - София Запад,Саут Дивижън и др. подобни! Защо си криете имената зад разни групички от псевдо Левскари. Дори Дучето не би могъл да си поиска това, което вие мишки се опитвате да направите на клуба. 7 дни преди един от най-важните мачове да сменяме треньора, а другия като отпадне да ми се оправдава, че не е правил селекцията и т.н. Като сте такива големи левскари купете си абонаментни карти, предложете билетите за "вашия" сектор да са от 10 лв. нагоре, пък после говорете.... Ние помним колко пари откраднахте от клуба - глоби и помощи за вас ...... Батков опомни се! Питай Баждеков колко печалба ти носи сектор А и колко загуба "онези" псевдо Левскари с декларациите! Не прави грешка да сменяш Велев сега! Дай му шанс да стане втория Мъри, а зимата го прати на специализация в западен отбор или школа и без това най-вероятно отново ще има 3 месеца почивка. Излез пред медийте и успокой отбора....
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:А същите тези Велев-мразци от сектор "Б" дали не са онези заради които щяха да ни прекратят мача със Сиони и още щяхме да мечтаем за Европа?????
Същите тези дават ли си сметка ако се смени сега треньора какво следва....???
Същите тези знаят ли що за стока e Достанич?????
Щом искате да играем в Европа,започнете първо да се държите като европейци....
+1
За смяната - все повече се убеждавам,че няма да има такава

Трябва ли да излиза Батков с официална пресконференция злед всяка медийна лъжа? след новината че Емил Мпенза е на крачка от трансфер при "сините"

Аз искам да кажа само едно бях на мача в Б сектор хората дето викаха против Велев бяха до мен. Аз съм болен Левскар други мачове освен на Левски и националния не гледам ама такова безобразие няма. Така Велев е слаб треньор, но не е сега момента за смяна, хората който подбуждаха викането срещу велев бяха от фен клуба. Бяха си внесли един мегафон и с него агитираха хората. Само хора от организацията могат да вкарат такова нещо на стадиона всички останали няма как да го направят! Всичко си е организирано от край до край. Колкото и да спорим защо явно някой който има влиания сред тях го иска и ние нищо не можем да направим.
Re: Истинския виновник
svence написа:Абе, кога ще престанете с тия тъпи теми. Направете си поне семейство, пък тогава коментирайте кой е виновен и кой не е. Ако Емо Велев бъде сменен, това ще е единствено и само заради натиска на лумпени, дет още не могат да си избършат гъзъ, обаче ще дават наклон на Батков, как да управлява. Нали го гледах и тоа стюард на награждаването, дето човека от ринг го пита нещо и ония вместо да му отговори му задава същия въпрос и си знае само едно "Велев няма да е треньор на Левски".
+1 пич! Напълно съм съгласен с теб! Грешката на Батков е, че се подведе по акъла на разни лумпени и наркомани, които не мислят за ЛЕВСКИ, а са просто псевдофенове, на които им плащат, за да плюят по Кокала!
Подкрепям мнението,че в момента и дума не може да става за смяна на треньора.Миналата седмица бях на мача(в сектор Б,имам абонаментна карта от 15 години за там) и останах крайно разочарован от отношението на разни наркоманчета,които след 15 минути започнаха да освиркват и обиждат човек,който се е родил на Герена,израстнал е на Герена,живее на Герена и ще умре на Герена.Това,че може би не притежава чак такива качества за треньор не ознаава,че трябва да му е..м майката и т.н.А и между другото под негово ръководство,както бихме чорбата на 9 Май не сме ги били така от повече от 7-8 години,дори и при Мъри.Направи ни шампиони и само след 15 минути от новия сезон се започна.Добре,ще го сменим,кой идва-уникалния специалист Ратко Достанич,връх на кариерата му е че е водил 5 мача затъващия тим на Цървена звезда и някакъв Корейски отбор и Славия.Според мен в момента имаме в пъти по-добър отбор от този,който ни оставиха Мъри и Наско преди ача на Армията,но това си е мое лично мнение.
reddek написа:Аз искам да кажа само едно бях на мача в Б сектор хората дето викаха против Велев бяха до мен. Аз съм болен Левскар други мачове освен на Левски и националния не гледам ама такова безобразие няма. Така Велев е слаб треньор, но не е сега момента за смяна, хората който подбуждаха викането срещу велев бяха от фен клуба. Бяха си внесли един мегафон и с него агитираха хората. Само хора от организацията могат да вкарат такова нещо на стадиона всички останали няма как да го направят! Всичко си е организирано от край до край. Колкото и да спорим защо явно някой който има влиания сред тях го иска и ние нищо не можем да направим.
Хе хе - този накой е един - Наско Сираков - нищо против него, синя легенда, но отдавна се знае, че когато Наско е в ЛЕВСКИ, работи за отбора, и когато иска да се върне пак в ЛЕВСКИ, е склонен дори да разнебити отбора само и само да се върне на бял кон в него. Помислете малко - кога Балона започна да плюе непрестанно по Кокала и кога София Запад и Соут Дивижън започнаха явно да призовават за връщането на Сираков!
lucio написа:Въпреки, че Кокъла още не е сменен официално, ми прави впечатление, че всички които го псуваха тук във форума изчезнаха или по точно замълчаха. Тези момчета от София запад /свалям им шапка за постигнатите резултати от към организация и хореография/ при евентуална смяна на терньора и неуспех на отбора /даноо да не се случи/ да си подадат оставката заедно с новия треньор /като по този начин ще си понесат вината /.
Аз също го гледах,бях повече от възмутен.Ясно е ,че за тези "фенове" е по-важно,да нахранят егото си и да избият част от комплексите си от колкото това,което се случва с отбора.Смятат,че имат монопола върху любовта към ЛЕВСКИ.Само тяхното мнение е истински меродавно и вярно.Измерват обичта към отбора с това,колко пъти са били на мачове и в кой сектор (ако не си в "Б"-не си истински ЛЕВСКАР),колко пъти са се сбили с противникови фенове,колко мразят цска и други малоумния.
Когато подкрепяхме отбора,дори и при загуба,когато ръкопляскахме на Мъри и футболистите въпреки лошите резултати,когато публика и отбор бяхме едно,бях горд,че съм ЛЕВСКАР.Мислех,че в още едно нещо отново превъзхождаме чорбата и бях горд.Мислено им се подигравах,заради Дудучето.Дудучето,дето е на всяка манджа мерудия,дето се бърка навсякъде и се излага с ниския си интелект.Чудех се:защо му обръщат въобще внимание,не виждат ли от нас,че така не се прави,че когато публика и отбор са едно-нещата стават?
А сега?Какво стана сега?Някои го задминаха.Не сме ли дори по-зле?
Срам ме е!!! Как може да вдигаш плакати,на които обиждаш,собствения си треньор с думи,ката к...о?
Re: Истинския виновник
gorg написа:svence написа:Абе, кога ще престанете с тия тъпи теми. Направете си поне семейство, пък тогава коментирайте кой е виновен и кой не е. Ако Емо Велев бъде сменен, това ще е единствено и само заради натиска на лумпени, дет още не могат да си избършат гъзъ, обаче ще дават наклон на Батков, как да управлява. Нали го гледах и тоа стюард на награждаването, дето човека от ринг го пита нещо и ония вместо да му отговори му задава същия въпрос и си знае само едно "Велев няма да е треньор на Левски".
+1 пич! Напълно съм съгласен с теб! Грешката на Батков е, че се подведе по акъла на разни лумпени и наркомани, които не мислят за ЛЕВСКИ, а са просто псевдофенове, на които им плащат, за да плюят по Кокала!
+2.Батков е в ЛЕВСКИ защото иска,да е обичан от много хора.Просто:голямо его.Както и повечето футболни президенти и политици.Готов е да даде много,за да стане.Грешката му е в това,че смята: щом викат по-силно,значи са и повече.Фатална за ЛЕВСКИ грешка!