Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Gil-galad » 29 дек 2011 01:07

wolf написа:Вие не сте в ред наистина...

Сега го осъзна :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 дек 2011 01:18

wolf написа:Реших все пак да го кажа, защото тук стана като в детската градина - ти си пъпчив, еми ти пък ти неграмотен....

Ами някой хора не се усещат,че само за смях стават и нищо повече.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 дек 2011 01:19

ами то няма спиране бе,напористо било младото поколение...жалко,че е само във форумите. :mrgreen: нямат и усещане,кога ги пускаш по пързалката,ама това е отделен въпрос.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 дек 2011 11:41

john barnes написа:

ами то няма спиране бе,напористо било младото поколение...жалко,че е само във форумите. :mrgreen: нямат и усещане,кога ги пускаш по пързалката,ама това е отделен въпрос.

Абе ти защо им се вързваш на тия малките бе :) Казваш ми на мен да не ги отразявам а ти продължаваш да си ги храниш. Това са мазохисти бе човек ...Ливърпул губи ..на 6 место е ..а те пак се радват :) Знаеш ли колко има такива около мене .. виждат че ги бия на малки вратички и пак искат да играят срещу мен :) Прави им удоволствие да падат ..това се нарича мазохизъм . До там я докара нашия Ливърпул с играта си ...феновете да се радват на средно класиране ...да мислят средняшки и примиренически ! Аз за първи път тая година влизам във форум и направо съм потресен от феновете в бг.Единия искал 150 млн и щял да направи отбора шампион :) Ми той краля с 130 млн не може в петицата да ни вкара бе момчета :) Другия пък не го интересувало на кое място ще сме в края ,важното било да вземем Карлинг къп :) Третия пък нарежда Моурино ,че бил слаб тренор и свиркаджия :) и ти продължаваш да спориш с такива хора :)Ето сега наказаха за 9 мача и човека ,който най много ги дразни ,би трябвало да се успокоят вече . Предлагам ти да спреш да обиждаш КД ,защото това им бърка нали знаеш къде .Спри бе човек ,просто си му викай КД.Не виждаш ли ,че са много чуствителни на тая тема ? Имат си го за господ ,нека си го имат ,остави ги .Но аз им предлагам да му следят внимателно действията а не да робуват толкова на имена ! Мен вече след толкова години чакане ..не ме интересува кой е тренор на Ливърпул,като име ...мен ме интересува тренора да води правилно отбора и да му върне славата ! Аз зимата като исках да дойде някой по млад от КД за тренор а КД да е примерно някакъв директор ,ме обявиха за луд.Да ама сега се вижда вече ,че наистина това дълго отсъствие от големия футбол му се е отразило зле на човека.Кажи ми ти на кой голям тренор му се бъркат в работата,както Комоли и Кларк се бъркат ? Къв е тоя Комоли бе човек ,че да ни прави трансферите ? Моурино ли ще позволи някой да му прави трансферите ? Или пък фергюсън,Гуардиола и т.н ? Моурино ли ще позволи някой да му прави смените ? Не виждаш ли ,че на всяка смяна по врем на мач КД вика при себе си ПОМОЩНИКА СИ КЛАРК ? :) Махнал бил боклуците ..ми ок махна ги ама пък не докара ли и някои нови такива и то за много пари ? Вчера пак не спира да хвали и да защитава тоя некадърник Керъл ? Вярвал му бил ...кво му вярваш бе човек ,не виждаш ли ,че само пречи на отбора ? И само повтаря доволен съм от всички И НЕ МИ ТРЯБВАТ НОВИ ....еее то бива бива ама ? Незнам ,аз хем го харесвам заради стила ,който наложи ..хем не го харесвам за някой останали действия.Обаче съм убеден ,че ако не ни класира поне на 4 място...собствениците ще го махнат и пак ще се почне от начало ..и докога така ? Собствениците най малкото ще изгубят много пари от едно неучастие в ШЛ ! А те хората предполагам не са дошли само да изваждат ? За това се моля ,да свали розовите очила ,да реагира сега адекватно на положението ...да вземе поне трима...да ни класира тая година в топ 4 ..а другата да ни направи шампиони ! Предполагам ,че още на 1 февруари ще имаме някаква яснота по тези въпроси ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 дек 2011 11:51

ами то малкото не се усети цяла вечер,че го пуснах по пързалката и му се смях на творческите напъни...просто нямаше кво да правя снощи и реших да го бъзикна,а то милото взе че потегли :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 29 дек 2011 14:12

Много ми е интересно как сте сигурни, че ще е по-добре, ако дойдат Клоп или Дешан начело на Ливърпул. По логика на Джонито - а ако дойде някой от тях и не ни направи шампион до 2014 к'во прайм?? Видяхме Рафата колко време не можа да ни направи шампиони, но не го изхвърлиха след първия полусезон още. Разберете, че конкуренцията във ВЛ си е убийствена и малките отбори не са като малките отбори в Испания да речем. Доказателство - последния кръг. Челси, Ливърпул и Арсенал не могат да бият Фулъм, Блекбърн и Уулвс и то като домакини, а Сити не може да вкара и гол на У.Б.А.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 дек 2011 14:38

john barnes написа:ами то малкото не се усети цяла вечер,че го пуснах по пързалката и му се смях на творческите напъни...просто нямаше кво да правя снощи и реших да го бъзикна,а то милото взе че потегли :) :) :)

Остави ги тоя малкия ,искам само да му следиш интервютата на нашия тренор ? :) Почвам много да се притеснявам бе човек ,ние наистина май няма играем отново в ШЛ .Как може да каже ,че е много доволен от всички и не искал никой нов,само ден след като не може да победи последния ? Как пък един път не каза "днес не съм доволен от Керъл " или от Суарес примерно.Как пък един път не излезе тоя човек и не каза какви цели има пред отбора ?Казва само "Играеме добре ,следваме си философията пък каквото стане ".Ама то хубаво играем добре ама не можем да победим последния у дома и сме шести.Това ли ни е философията ? Всеки един тренор преди старта на първенството излиза и казва тая година целите са това и това ..а нашия нищо ..ми да каже титла ли ше гониме ..топ4 ли ше гониме ..обиграване ли само ? .....да ни ориентира нас феновете, да не гадаем само и да се караме тука като цигани ...а да знаем какви очаквания да имаме от отбора.После изтъква факта ,че отбора нямал загуба у дома до момента ? :) Ти представяш ли си бе човек за какво говорим ? Как може да се хвали с това ,че е направил равен у дома с отборчета като Норич,Блекбърн и т.н ? Ми за мен ,като фен на Ливърпул равенството винаги е било равносилно на загуба,дори и като гост.И ние се чудим после защо феновете масово имат посредствено мислене .Еми как няма да имат след такива думи от идола им ? Имам чуството ,че нарочно не казва какви цели гоним ,щото ако не ги постигне трябва да си подаде оставката .След някой мач ,когато Макси или Белами вкарат гол и са играли силно ..той казва "много сме щастливи от това ,че разполагаме със страхотни играчи като Макси и Белами " и другия мач пак не ги пуска :) Ми лятото ...един път не излезе като нормалните тренори и да каже "аз харесвам този играч и искам да го взема " .Само четяхме спекулации и гадаехме всички тука до последния час кой ще вземеме .И за какво го прави ? За да изненада някого може би ...и наистина ни изненада де :) .Или пък може би не прави той трансферите а някой друг ? Забележи как при всяка смяна се консултира с Кларк ? Ми той Кларк може и титулярите да реди ..от къде да знаем ние ?
От интервютата му трябва да лъха на първо място увереност в себе си и самочуствие ..трябва да има яснота,конкретност и стойност в думите му ..за да сме запознати,сигурни и спокойни за това което се случа с отбора !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 дек 2011 14:38

30 страници?!?! Да не сме спечелили ШЛ? :?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 дек 2011 14:44

suareshampion написа:
john barnes написа:ами то малкото не се усети цяла вечер,че го пуснах по пързалката и му се смях на творческите напъни...просто нямаше кво да правя снощи и реших да го бъзикна,а то милото взе че потегли :) :) :)

Остави ги тоя малкия ,искам само да му следиш интервютата на нашия тренор ? :) Почвам много да се притеснявам бе човек ,ние наистина май няма играем отново в ШЛ .Как може да каже ,че е много доволен от всички и не искал никой нов,само ден след като не може да победи последния ? Как пък един път не каза "днес не съм доволен от Керъл " или от Суарес примерно.Как пък един път не излезе тоя човек и не каза какви цели има пред отбора ?Казва само "Играеме добре ,следваме си философията пък каквото стане ".Ама то хубаво играем добре ама не можем да победим последния у дома и сме шести.Това ли ни е философията ? Всеки един тренор преди старта на първенството излиза и казва тая година целите са това и това ..а нашия нищо ..ми да каже титла ли ше гониме ..топ4 ли ше гониме ..обиграване ли само ? .....да ни ориентира нас феновете, да не гадаем само и да се караме тука като цигани ...а да знаем какви очаквания да имаме от отбора.После изтъква факта ,че отбора нямал загуба у дома до момента ? :) Ти представяш ли си бе човек за какво говорим ? Как може да се хвали с това ,че е направил равен у дома с отборчета като Норич,Блекбърн и т.н ? Ми за мен ,като фен на Ливърпул равенството винаги е било равносилно на загуба,дори и като гост.И ние се чудим после защо феновете масово имат посредствено мислене .Еми как няма да имат след такива думи от идола им ? Имам чуството ,че нарочно не казва какви цели гоним ,щото ако не ги постигне трябва да си подаде оставката .След някой мач ,когато Макси или Белами вкарат гол и са играли силно ..той казва "много сме щастливи от това ,че разполагаме със страхотни играчи като Макси и Белами " и другия мач пак не ги пуска :) Ми лятото ...един път не излезе като нормалните тренори и да каже "аз харесвам този играч и искам да го взема " .Само четяхме спекулации и гадаехме всички тука до последния час кой ще вземеме .И за какво го прави ? За да изненада някого може би ...и наистина ни изненада де :) .Или пък може би не прави той трансферите а някой друг ? Забележи как при всяка смяна се консултира с Кларк ? Ми той Кларк може и титулярите да реди ..от къде да знаем ние ?
От интервютата му трябва да лъха на първо място увереност в себе си и самочуствие ..трябва да има яснота,конкретност и стойност в думите му ..за да сме запознати,сигурни и спокойни за това което се случа с отбора !

Е изнервя ни феновете по този начин, но нали самият Хенри каза, че тая година целта е Топ 4. Ние на практика изпуснахме наистина страшно много точки от отбори, които трябва да ги разгромяваме като домакини, а не да сме догонващи в резултата. Все пак се надявам сега да купим нужните играчи и да сме отново в играта, защото най-силният период на Ливърпул по принцип предстои - пролетта. :)

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 29 дек 2011 16:20

Докъде стигнахме да защитаваме Крал Кени от ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ .....
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”