Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот wolf » 28 дек 2011 23:57

john barnes написа:казвам ти го директно-единствения човек,който ще ни направи шампиони и то още в първата си година е ЖОЗЕ МОУРИНЬО. там обаче,ще трябва да му се дадат едни 150 млн. паунда за неговата селекция...а той рядко бърка в избора си за играчи...

Ти току що закри Мелууд - БРАВО!!! Ще искаш свиркаджия, псевдо треньор който не може да бие Барселона вече 2 години, човек който не е изградил 1 /ЕДИН!/ играч от школите където е бил и не на последно място - човек който най-голямата му любов явно са Юнайтед за мениджър на Ливърпул - БОЖЕ МОЙ!!! Ти ме застреля отвсякъде тоя път... Ще искаш смешния уличен плъх за треньор на клуб от ранга на Ливърпул....
Последна промяна от wolf на 28 дек 2011 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 дек 2011 23:57

Долу горе си на 35 години според моите виждания. И ще нахраниш 14 годишно момче ? Давай, това ще покаже само какъв човек си всъщност. Те не, че хората, който са на моите години (а са двойно по-умни от теб), не са те разбрали какъв си всъщност де, но все пак... Давай, ще ти изям храната. ДАЙ Я НАСАМ ! :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 дек 2011 00:07

wolf написа:
john barnes написа:казвам ти го директно-единствения човек,който ще ни направи шампиони и то още в първата си година е ЖОЗЕ МОУРИНЬО. там обаче,ще трябва да му се дадат едни 150 млн. паунда за неговата селекция...а той рядко бърка в избора си за играчи...

Ти току що закри Мелууд - БРАВО!!! Ще искаш свиркаджия, псевдо треньор който не може да бие Барселона вече 2 години, човек който не е изградил 1 /ЕДИН!/ играч от школите където е бил и не на последно място - човек който най-голямата му любов явно са Юнайтед за мениджър на Ливърпул - БОЖЕ МОЙ!!! Ти ме застреля отвсякъде тоя път... Ще искаш смешния уличен плъх за треньор на клуб от ранга на Ливърпул....

Ама и ти много често обичаш да се изявяваш като шеф и да казваш кой искаш и кой не искаш :lol: А това ти мнение е твое и ти имаш право на него, но категорично не съм съгласен - Моуриньо е много голям треньор, който печели навсякъде, където и да отиде. В грешка си, че 2 години не може да бие Барса, би ги на финала за Купата на краля, с което и донесе трофей на Реал и те уверявам, че ако престоят му там не беше съвпаднал с най - силната Барселона в историята, тази година той щеше да печели втората си титла на Испания. Но те уверявам, че и това ще стане. Да не ти напомням и, че той победи каталунците за ШЛ с Интер, много добре знаем и какво беше Интер преди и след него. Да не говорим, че и доскоро Челси караше по инерция с наследството на Моуриньо, после Анчелоти внесе леки промени, а в момента АВБ тотално ги съсипва :lol: С две думи - не подхожда на когото и да било да казва толкова малки неща за толкова голям треньор.
Последна промяна от Karsa Orlong на 29 дек 2011 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 29 дек 2011 00:10

Джони, сигурен ли си, че обичаш Ливърпул, а не просто да хейтиш Юнайтед? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 дек 2011 00:22

Karsa Orlong написа:
wolf написа:

Ама и ти много често обичаш да се изявяваш като шеф и да казваш кой искаш и кой не искаш :lol: А това ти мнение е твое и ти имаш право на него, но категорично не съм съгласен - Моуриньо е много голям треньор, който печели навсякъде, където и да отиде. В грешка си, че 2 години не може да бие Барса, би ги на финала за Купата на краля, с което и донесе трофей на Реал и те уверявам, че ако престоят му там не беше съвпаднал с най - силната Барселона в историята, тази година той щеше да печели втората си титла на Испания. Но те уверявам, че и това ще стане. Да не ти напомням и, че той победи каталунците за ШЛ с Интер, много добре знаем и какво беше Интер преди и след него. Да не говорим, че и доскоро Челси караше по инерция с наследството на Моуриньо, после Анчелоти внесе леки промени, а в момента АВБ тотално ги съсипва :lol: С две думи - не подхожда на когото и да било да казва толкова малки неща за толкова голям треньор.

Ще дам един прост паралел с една много тъпа статия от леката атлетика -
Феноменът Гей в сянката на Болт
Като не можеш да биеш най-добрите за къде въобще си тръгнал? Ама бил много голям, ама Барселона била най-силната в своята история ама не знам си какво. сПЕТциалния вече го видяхме многократно как единствено може да мрънка за пари и да играе смешен ултра дефанзивен футбол срещу големите отбори. Челси на Моуриньо? Тоя дето пак не успя да стигне и 1 финал ли? Купата на краля? Загуби титлата, загуби ШЛ, загуби Суперкупата на Испания, загуби мача сега. Кого го боли за Купата на Испания? Вземете си отворете очите най-накрая. Не се правя на шеф ни най-малко, просто ми писна да слушам как един посредствен преводач е издиган едва ли не до господ от група вманиачени фенове.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 29 дек 2011 00:22

john barnes написа:Ти мойте не ги закачай. И не ми нареждай какво да правя. Ще отида да спя, спокойно. Имай поне малко уважение, защото мога да те затапя във всяко едно отношение, както можеш да си ми "татко". "Боли ме кура" със сигурност не е израз на един зрял, възрастен човек. Кой знае каква форумна мишка си всъщност, и аз мога да кажа, че съм на 40, но какво от това ? Казвам реално, на 14 съм, и не се срамувам от възрастта си. Пък и дори да си възрастен човек със семейство - хубаво, радвам се, само че на дали един УМЕН възрастен човек със семейство ще тръгне да говори така на едни деца. Ужас наистина, не знам кого цитират, но ще ти кажа 5 човека, които разсъждават по-добре от теб и си личи, че са по-умни - liverpool96, smart, wolf, Dzheff и PeterForsberg ! Това е, за което се сещам сега. И една от многото ти грешки в правописа, които изпъкват е, че се пише вашИте, не ваште... :?

АЗ СЪМ МОМЧЕ ОТ УЛИЦАТА,НЕ ЗАЛАГАМ НА ПРАВОПИСА...ВЪПРЕКИ,ЧЕ И ТАМ НЯМАШ ШАНС,СТИГА ДА СЕ НАПРЕГНА МАЛКО.А ЗА ФОРУМНАТА МИШКА-ДАНО СЕ ВИДИМ НЯКОЙ ПЪТ,ЧЕ ДА ТИ ДОКАЖА ОБРАТНОТО,МОМЧЕ.ПАК ТИ КАЗВАМ,КАК ГОВОРЯ И КАК СЕ ДЪРЖА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА-ТАКА СЪМ РЕШИЛ,ТАКА ПИША.И РАДВАМ СЕ,ЩОМ СМЯТАШ ЧЕ ИЗБРОЕНИТЕ ОТ ТЕБ ХОРА,СА ПО-УМНИ ОТ МЕН...ЧЕ ТО ВАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ Е ПО-ИЗВЕСТНО СЪС ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО СИ ТЪПУНГЕРСТВО И НЕВЕДЕНИЕ...ДАНО ТИЯ ХОРА ПРАВЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.[/quote]
Олеле, човек, разбиваш ме просто :mrgreen: :mrgreen: Какво тъпунгерство и неведение бе братле, виж се себе си ... :mrgreen: Хубаво, като ме видиш на улицата, какво ще стане ? Ще ме удариш ли ? Ще ме напсуваш ли ? Какво ще стане ? А това в герой ли ще те превърне... ?!
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 дек 2011 00:23

Спорът ви отдавна стана прекалено кръчмарски и ако и двамата се смятате за интелигентни отдавна трябваше да сте го прекратили ... това ви го казва един човек, който не се смята за умен, а и не беше изброен сред елита :lol:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 29 дек 2011 00:25

Karsa Orlong написа:Спорът ви отдавна стана прекалено кръчмарски и ако и двамата се смятате за интелигентни отдавна трябваше да сте го прекратили ... това ви го казва един човек, който не се смята за умен, а и не беше изброен сред елита :lol:

Принципно уважавам мнението на всеки, просто не исках да изреждам целият ливърпулски форум, и да оставя само Джонито към посредствените. И аз съм готов да спра, просто ми е забавно Джонито да ме "храни" и за това пиша непрекъснато... :mrgreen:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 29 дек 2011 00:31

john barnes написа:ами то явно наистина не могат да ме разберат...спирам да споря със 14 годишен хлапак,че се увлякох малко...

Хлапак, претендиращ да разбира повечко от теб. Хлапак, който те прави луд, че се стигна до там, че искаш да ме биеш насред улицата. Хлапак, заради който не ти изнася, и тръгна да го псуваш. Хлапак, който има три пъти повече ум от теб, мъжо със жена и деца ! Спирам да пиша с теб, няма никакъв смисъл просто !
Последна промяна от RedMagic на 29 дек 2011 00:37, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 дек 2011 01:05

Liverpool forever_95 написа:Боби изкара потресаващи факти...

Боби целия си е един такъв... потресаващ. :mrgreen:
Анализа му(честно казано без да съм го гледал де,но да приемем че е 1:1 както го казваш) е малко в сферата на теория на вероятностите.Едва ли има човек на света да знае ако сме играли по друг начин какъв щеше да е резултатът.
Все пак сме в топ отборите по създадени голови положения... което навежда на мисълта,че си е работеща схема.

Liverpool forever_95 написа:а многобройните центрирания до голяма степен са заради коча отпред. Даже съм забелязвал, че когато и него го няма, се сипят високи топки към Суарес...пълна простотия.

Керъл е виновен,че когато го няма на терена и много центрирания имало.... :lol: :lol:

fr3ak_boy написа: Това, което на вас ви липсва е, че Кени поне за сега не иска да използва и налага една тактика (според мен тя ще бъде убиец и като фен на МЮ не ми се иска да става така) е следната 2 централни халфа, 2 крила и напред Суарез и Керъл - така ще имате един комплексен нападател, какъвто беше Торес за вас, защото Суарез е убийствен с карак - дрибъл, техника, изстрел, но му куцат изстрелите с глава. Там идва Керъл и хоп ето ви един човек, който е добър с глава. Тук обаче идва проблема, че нямате трима добри нападатели, които за мен са много важни, ако искаш да правиш нещо, когато нямаш един изключително добър и комплексен нападател.

Е в няколко мача се пробва,но даде променлив успех.
Според мен като цяло всичко си зависи от дадения мач и какво се търси в него.Ако играем някакво дерби по принцип за мен Суарез има качества да играе сам на върха на нападението,макар и да си прав,че не е стабилен в играта с глава.Ако пък играем домакински мач срещу отбор от долната част на таблицата е съвсем различна ситуацията.

fr3ak_boy написа:Друг проблем, който аз наблюдавам е, че не изпозлвате една от силните страни на Адам, а тя е далечното подаване на крак. Миналата година в Блекпул го използваха много... Кени обаче ми се струва резервиран към идеята, а и според мен освен Суарез няма кой друг да успее да отиграе силната топка - да спре, да я овладее, да мине през защитник и да вкара лице в лице с вратаря. Ето варианти за разнообразие...

Така е,но там самия стил на отбора си беше построен само и единствено около Адам.Такова изграждане на игра само около това един играч дали има ден или не поне за мен не е от най-правилните за топ отбор,а и крие много рискове.
Отделно освен Суарез и Белами няма друг футболист с качества за този стил.Докато в Блекпул цялото им нападение бяха с такива качества и чак бяха плашещо добри по това време миналата година.

Върни се в “Ливърпул”