Liverpool forever_95 написа:Боби изкара потресаващи факти...
Боби целия си е един такъв... потресаващ.
Анализа му(честно казано без да съм го гледал де,но да приемем че е 1:1 както го казваш) е малко в сферата на теория на вероятностите.Едва ли има човек на света да знае ако сме играли по друг начин какъв щеше да е резултатът.
Все пак сме в топ отборите по създадени голови положения... което навежда на мисълта,че си е работеща схема.
Liverpool forever_95 написа:а многобройните центрирания до голяма степен са заради коча отпред. Даже съм забелязвал, че когато и него го няма, се сипят високи топки към Суарес...пълна простотия.
Керъл е виновен,че когато го няма на терена и много центрирания имало....
fr3ak_boy написа: Това, което на вас ви липсва е, че Кени поне за сега не иска да използва и налага една тактика (според мен тя ще бъде убиец и като фен на МЮ не ми се иска да става така) е следната 2 централни халфа, 2 крила и напред Суарез и Керъл - така ще имате един комплексен нападател, какъвто беше Торес за вас, защото Суарез е убийствен с карак - дрибъл, техника, изстрел, но му куцат изстрелите с глава. Там идва Керъл и хоп ето ви един човек, който е добър с глава. Тук обаче идва проблема, че нямате трима добри нападатели, които за мен са много важни, ако искаш да правиш нещо, когато нямаш един изключително добър и комплексен нападател.
Е в няколко мача се пробва,но даде променлив успех.
Според мен като цяло всичко си зависи от дадения мач и какво се търси в него.Ако играем някакво дерби по принцип за мен Суарез има качества да играе сам на върха на нападението,макар и да си прав,че не е стабилен в играта с глава.Ако пък играем домакински мач срещу отбор от долната част на таблицата е съвсем различна ситуацията.
fr3ak_boy написа:Друг проблем, който аз наблюдавам е, че не изпозлвате една от силните страни на Адам, а тя е далечното подаване на крак. Миналата година в Блекпул го използваха много... Кени обаче ми се струва резервиран към идеята, а и според мен освен Суарез няма кой друг да успее да отиграе силната топка - да спре, да я овладее, да мине през защитник и да вкара лице в лице с вратаря. Ето варианти за разнообразие...
Така е,но там самия стил на отбора си беше построен само и единствено около Адам.Такова изграждане на игра само около това един играч дали има ден или не поне за мен не е от най-правилните за топ отбор,а и крие много рискове.
Отделно освен Суарез и Белами няма друг футболист с качества за този стил.Докато в Блекпул цялото им нападение бяха с такива качества и чак бяха плашещо добри по това време миналата година.