Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: От фен на Левски
И като гледам тея от Цска пак говорят каквото им оттърва след мач на Левски, до онзи ден щяхме да ревем като паднем от аматьорите, сега като паднем от Баку.....вашта завист и наглост няма край....все повече се убеждавам, че нормалните фенове на Цска стават все по-малко......вече НИКОГА няма да пожелавам успех на Цска в Европа....И да ви кажа, че освен нас по-големи евроидиоти няма освен Вас разбира се 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
plamak написа:Истината е, че трудно можеш да накараш фен на Цска да пожелае успех на Левски и обратното също е вярно. Аз обаче не помня фенове на Левски да са подкрепяли Турски отбор, така както го направиха фенове на Цска.
Трудното е да накараш простак,да се държи цивилизовано. Иначе, успех на българските отбори!
Тая омраза е съвсем лесно разберима, те много добре знаят , че ако Левски влезе в ШЛ ще спечели 10 Мил $ , което може да наклони везните в първенството за Левски и това ги дразни на 120%.Знаят , че и шансовете да се издъним срещу Баку са около 20 % , както беше с Жилина и Бате, но тези "подвизи" им дават крила.Най-лошото , обаче е това , че след Баку дори и в 4 кръг да отпаднем ще играем в ЛЕ , където те едвали ще влязат
.Аз , като гледам мач на чорбетата съм неутрален .Не съм дупедавец , но не ги и подкрепям.Готино, е когато има чорбари около теб и ги гледаш , как са се "накокръжили" и бааам им го тръснат и ти злобееш
.Като цяло в компания и с малко биричка е "the best" .

emigo написа:plamak написа:Истината е, че трудно можеш да накараш фен на Цска да пожелае успех на Левски и обратното също е вярно. Аз обаче не помня фенове на Левски да са подкрепяли Турски отбор, така както го направиха фенове на Цска.
Трудното е да накараш простак,да се държи цивилизовано. Иначе, успех на българските отбори!
Още по-трудно е да изпиеш 10 литра вода на екс и да останеш жив.
Да накараш жена ти да те уважава без да и плащаш
Да си караш мотора цяла година без да те блъсне джип
Да направиш здъвканата дъвка нездъвкана
Да ходиш пиян от кръчма на кръчма докато силите ти не те напуснат и не заспш на пейка на Кристал
и т.н.
има много трудни неща в този живот. Да напишеш нещо от теб също е трудно. Това изречение което казваш идва само по себеси да изтъкне твоето право като неприкосновенно. Ако не пожелая да пожелая успех на някой Български отбор в Европа, това автоматично и ме прави простак които трудно би се държал цивилизавоно. А и дали цивилизованото държане е критерии по които трябва да се оценява простотата. Простият отишъл при Буда и го попитал: - защо като можеш да имаш всичко на света си се заврял в тази кочина и не мърдаш с месеци. - защото само това искам сега.
Какво всъщност искам да кажа с това няма да ви го кажа. Които го е разбрал разбрал. За останалите нищо. И много се надявам почти и съм сигурен че ЦСКА ще се провали тази година и няма да играе в групите на УЕФА. Любослав Пенев е много необразован млад мъж които повтаря всяко свое изречение по два пъти (дано само да не е някакъв вид болест това, а аз да му се присмивам). С такъв треньор ЦСКА може да има успехи само ако събере футболисти от ранга на тези които през 1989 стигнаха там където никога повече няма да ходи червена тениска с звездички. Спас и Коста това са новите звеззди на българският футбол. Принцът на Персия и Стоянов това е бъдещето на националният отбор.
Ама друг път. Гледайте 1,2 мача и после да не ми ревете колко слаб треньор и колко бездарни футболисти имате.
Re: Чухте ли по Нова?
Нали това около националния стадион беше измислица на sportline, сега какво ще кажете по въпроса?

-
- Контакти:
КАКТО ИЗЧЕЗНА ГРЕТНА-ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ МЕРАЦИТЕ ВИ ЗА ПРОВАЛ НА ЦСКА И НА ПЕНЕВ !А ВИЕ НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ- БАКИ ВЛИЗА ВЪВ ФОЛКЛОРА ,И ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ ВИ Е СТРАХ ОТКОЛКОТО НАДЕЖДАТА ЗА УСПЕХ !ЗАТОВА НЯМАТЕ УСПЕХИ-ЗАЩОТО СТРАХА ОТ ПРОВАЛ Е ПО ГОЛЯМ ОТ НАДЕЖДАТА ЗА УСПЕХ ПРИ ВАС СИНИ ФЕНОВЕ !
Пичове, на мен наистина ми писна да ме правят на глупак. Улових се, че влизам по сто и петдесет пъти само днес, за да проверя някъде дали пише нещо за тоя мазен сърбин Достанич, или не....
На маймуни ни направиха. Борат да си върти, когото си иска на тренерския пост. Майната му. Аз се отказвам повече да се занимавам. Кокала тъкмо почна да ми харесва. Но никой не ме пита. Що не вземат тия медии и администрация на Левски да си гледат работата????
На маймуни ни направиха. Борат да си върти, когото си иска на тренерския пост. Майната му. Аз се отказвам повече да се занимавам. Кокала тъкмо почна да ми харесва. Но никой не ме пита. Що не вземат тия медии и администрация на Левски да си гледат работата????
Истинския виновник
Омръзна ми от абсурдите в любимият на поне 3-4 000 000 милиона българи клуб.Които живеят и страдат с него.От няколко години в Левски е пълна каша-и сега поредния абсурд-СМЯНА НА ТРЕНЬОРА ТОЧНО ПРЕДИ МАЧА С БАКУ.И после какво-пак ще се срамуваме и ония ще ни скъсват от подигравки.И аз не харесвам кокала,но в дебютния си сезон ни направи шампион!А сега какво до мача с Баку остават 6 дни и Достанич трябва да реди състав,да бистри тактика,да убеждава играчите че той е човека.Освен това Кокала не се е доказал,но какво направи Достанич начело на Славия,Вардар и Звезда-едно голямо нищо!А главния виновник отново ще смени ръководството,ще даде някой лев на агитката да викат срещу треньора,а той пак ще мине по търлъци.ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНИЯ ВИНОВНИК ЗА СИТУАЦИЯТА В ЛЕВСКИ ОТ 4-ГОДИНИ НАСАМ Е ЕДИН-БОРАТ ИЛИ "ГОСПОДИН"ТОДОР БАТКОВ.Г-н Батков колкото по бързо продадете клуба и се махнете от него толкова по-добре за всички нас-феновете на Левски.Колкото и да се правите на голям левскар не сте.Лека му пръст на Владо Грашнов-той беше Левскар.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Re: Истинския виновник
madhool написа:Омръзна ми от абсурдите в любимият на поне 3-4 000 000 милиона българи клуб.Които живеят и страдат с него.От няколко години в Левски е пълна каша-и сега поредния абсурд-СМЯНА НА ТРЕНЬОРА ТОЧНО ПРЕДИ МАЧА С БАКУ.И после какво-пак ще се срамуваме и ония ще ни скъсват от подигравки.И аз не харесвам кокала,но в дебютния си сезон ни направи шампион!А сега какво до мача с Баку остават 6 дни и Достанич трябва да реди състав,да бистри тактика,да убеждава играчите че той е човека.Освен това Кокала не се е доказал,но какво направи Достанич начело на Славия,Вардар и Звезда-едно голямо нищо!А главния виновник отново ще смени ръководството,ще даде някой лев на агитката да викат срещу треньора,а той пак ще мине по търлъци.ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНИЯ ВИНОВНИК ЗА СИТУАЦИЯТА В ЛЕВСКИ ОТ 4-ГОДИНИ НАСАМ Е ЕДИН-БОРАТ ИЛИ "ГОСПОДИН"ТОДОР БАТКОВ.Г-н Батков колкото по бързо продадете клуба и се махнете от него толкова по-добре за всички нас-феновете на Левски.Колкото и да се правите на голям левскар не сте.Лека му пръст на Владо Грашнов-той беше Левскар.
Всъшност за Владо Грашнов се говореше,че е цскар.Но това не беше важно.Беше умерен,възпитан и интелигентен човек.Да почива в мир.
Хубаво.Аз също предпочитам друг собственик,но не виждам такъв на хоризонта.Батков беше казал,че ако някой му предложи добра оферта ще продаде отбора. Явно просто не се натискат толкова.Не можеш да продадеш нещо,ако за него няма купувачи.
110 години любов!
PFC Litex написа:Нали това около националния стадион беше измислица на sportline, сега какво ще кажете по въпроса?
Koментара срещу спортлайн беше за гръмкото заглавие." Заради ДПС Левски домакинста в Истанбул !" Проблем с националния явно има,но на всички е ясно,че Левски ще домакинства в София.Има малка разлика нали? Да не говориме,че според Красимир Димов забележката е била за осветлението на националния,а мерки относно това вече са взети.
Левски ще домакинства на националния в СОФИЯ.Не Истанбул
110 години любов!