Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот RedMagic » 28 дек 2011 23:39

Джониии, Джони... С тебе ще си остана на едно мнение единствено за Торес, това е всичко... :mrgreen: :mrgreen:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:40

liverpool96 написа:
john barnes написа:мастодонта разсъждава правилно...или ще отречеш безспорните качества на изброените от мен мениджъри? :mrgreen:

Проекта на собствениците съвпада с разсъжденията на Кени за промяна на отбора, така че не си мисли, че ще бъде уволнен. Наистина ли смяташ, че можем да привлечем Клоп или Дешан? Сега като му видят сметката на младия спец в Челси и като го изпъдят след време, ще назначат Хидинк. Забрави Хидинк да дойде при нас, пък и като гледам колко са се скъсали да го търсят, а и щом му биха шута от националния на Турция, ми става ясно...

хидинк е доказан,също като бенитес...за клоп и дешан е ясно,че няма да ги вземем.но съм сигурен,че не сме ли в топ 4тая година-сияйния изхвърча!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:41

RedMagic написа:Джониии, Джони... С тебе ще си остана на едно мнение единствено за Торес, това е всичко... :mrgreen: :mrgreen:

никой не те кара,да си на моето мнение бе,момче...затова съм мастодонт във футбола и се различавам от вас,простосмъртните...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 23:44

john barnes написа:
liverpool96 написа:
john barnes написа:мастодонта разсъждава правилно...или ще отречеш безспорните качества на изброените от мен мениджъри? :mrgreen:

Проекта на собствениците съвпада с разсъжденията на Кени за промяна на отбора, така че не си мисли, че ще бъде уволнен. Наистина ли смяташ, че можем да привлечем Клоп или Дешан? Сега като му видят сметката на младия спец в Челси и като го изпъдят след време, ще назначат Хидинк. Забрави Хидинк да дойде при нас, пък и като гледам колко са се скъсали да го търсят, а и щом му биха шута от националния на Турция, ми става ясно...

хидинк е доказан,също като бенитес...за клоп и дешан е ясно,че няма да ги вземем.но съм сигурен,че не сме ли в топ 4тая година-сияйния изхвърча!

Не мразя Бенитес или Хидинк, напротив, но като гледам как се избиват за тях... Не мисля, че Кени ще изхвърчи. Няма достатъчно добри алтернативи за треньори, които да ни вдигнат от прахта.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 дек 2011 23:46

Аххх, не, затапи ме от всякъде :mrgreen: Значи се имаш за нещо повече от нас ? Я напиши един анализ с 100 грешки в него, и аз да напиша един, да видим кой ще се справи по-добре, а ? Аз поне няма да използвам тъпни като "мумии, плитки, сияйни" и така нататък. :mrgreen: :mrgreen: Жалко, че точно ти си на моето мнение за Ел Ниньо, има далеч по-нормални "мастодонти" в този форум... :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:48

казвам ти го директно-единствения човек,който ще ни направи шампиони и то още в първата си година е ЖОЗЕ МОУРИНЬО. там обаче,ще трябва да му се дадат едни 150 млн. паунда за неговата селекция...а той рядко бърка в избора си за играчи...

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 дек 2011 23:50

Върви, срещни се, говори с Хенри и му кажи да пъди Кени и да слага Моуриньо. Обаче, 1-во - ник'ъв шанс нямаш дори да срещнеш Хенри, 2-ро - дори и да му го кажеш, ще ти се изсмее в лицето и това ще е, и 3-то - Моуриньо води Реал Мадрид, никога няма да тръгне да води Ливърпул, който не играе дори е ЕКТ, пък и дори той знае, че Кени Далглиш е точният човек за Футболен Клуб Ливърпул !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 23:51

john barnes написа:казвам ти го директно-единствения човек,който ще ни направи шампиони и то още в първата си година е ЖОЗЕ МОУРИНЬО. там обаче,ще трябва да му се дадат едни 150 млн. паунда за неговата селекция...а той рядко бърка в избора си за играчи...

Дайте и на мен 150 млн. за селекция и аз ще направя Ливърпул шампион още от първата година. ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:52

RedMagic написа:Аххх, не, затапи ме от всякъде :mrgreen: Значи се имаш за нещо повече от нас ? Я напиши един анализ с 100 грешки в него, и аз да напиша един, да видим кой ще се справи по-добре, а ? Аз поне няма да използвам тъпни като "мумии, плитки, сияйни" и така нататък. :mrgreen: :mrgreen: Жалко, че точно ти си на моето мнение за Ел Ниньо, има далеч по-нормални "мастодонти" в този форум... :mrgreen:

Аз анализи не пиша,мене живота ме е научил на достатъчно такива,за които ти само можеш да си мечтаеш,момко...ако не си ме разбрал,по-зле за теб.А какви тъпни използвам-това си е мое право,живеем във свободна държава и пишем във свободен форум-който не му отърва,ДА ДУХА СУПАТА (Любо Пенев)! :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:52

liverpool96 написа:
john barnes написа:казвам ти го директно-единствения човек,който ще ни направи шампиони и то още в първата си година е ЖОЗЕ МОУРИНЬО. там обаче,ще трябва да му се дадат едни 150 млн. паунда за неговата селекция...а той рядко бърка в избора си за играчи...

Дайте и на мен 150 млн. за селекция и аз ще направя Ливърпул шампион още от първата година. ;)

много ме съмнява...

Върни се в “Ливърпул”