Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот venomcho » 28 дек 2011 21:15

Карагър съм съгласен да е треньор В Ливърпул, но на отбора, на който е фен :!:

Gil-Galad, оставил си впечатления за интелигентно момче - моля те кажи, че това е някаква новогодишна шега...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 дек 2011 21:21

Браво на Dzheff за хубавия анализ,всичко е мнг точно казано,само не мисля,че ще вземем всички тези играчи.Мнг кинти са + в момента не можем да им предложим Шамп.лига а те това гледат,защото големи заплати така или иначе всеки им дава.Оттам се получава и едно "изнудване" от малките клубове,като продават на нас-защото знаят,че сме на зор и ни цедят яко.Както и да е аз вярвам в това раководство защото са последователни и бизнеса им на янките е спорта,т.е. знаят че трябва да успеят ако искат да не са на загуба.Затова и градят бавно и влагат в далгосрочен план.
А за бъдещ мениджър повече виждам Джерард,отколкото Кара.Джейми е мнг посветен на отбора,ама просто не виждам каква игра ще играем напред с него.Иначе респект за всичко досега и да помога на младите да разберат какво е да играеш за Ливърпул!!!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 дек 2011 22:12

Dzheff ние и друг път сме си писали и аз продължавам да ти се чудя от къде имаш това търпение бе човек ? Ако отбора ни не се казваше Ливърпул бих те разбрал ,но сега няма как да го направя !
Последна промяна от suareshampion на 28 дек 2011 23:04, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 дек 2011 22:21

venomcho написа:Карагър съм съгласен да е треньор В Ливърпул, но на отбора, на който е фен :!:

Gil-Galad, оставил си впечатления за интелигентно момче - моля те кажи, че това е някаква новогодишна шега...

Това на кой е бил фен като малък няма никакво значение...А дали Карагър ще стане треньор на Ливърпул в бъдеще(близко или далечно) зависи от прекалено много неща, които не зависят от нас :) Кои ще са собствениците, какво ще е настроението и мнението на феновете, какво ще е положението на отбора, дали самия той иска да стане мениджър като начало...аз лично в момента не виждам добър мениджър който искам да видя начело на отбора и който да е свободен...А за в бъдеще кой знае как ще се наредят нещата...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 дек 2011 22:25

Искам само да вметна, че гледах Висша Лига в Сряда Вечер и в края на предаването Боби изкара потресаващи факти...как може да имаме от началото на сезона 520 центрирания, като освен нас, вторият отбор (забравих кой беше) има с около 100 по-малко от нас...Прекалено еднообразна игра. Ето затова мисля, че с Далглиш начело няма да успеем. Това е лично мое мнение. Не може 18 мача отбора ти да играе прекалено еднообразно и да не вземеш мерки, а многобройните центрирания до голяма степен са заради коча отпред. Даже съм забелязвал, че когато и него го няма, се сипят високи топки към Суарес...пълна простотия. Така че Dzheff, приятелю, тези дългосрочни планове на развитие на клуба до стигането на шампионската титла може да се окажат грешни и 2014 да се мъчим да се утвърдим в Топ 4. Ето затова не виждам как тази година ще сме в четворката. Може би единствения начин е да се отървем от Керъл, да купим класен централен нападател, с който Суарес ще може да играе и няма да има непрестанни центрирания.
Вярно е, че не го харесвам Боби, но каза доста истини.

П.С. И точно в края Бобито направо ни се изгаври-голямо дерби ще е в петък вечер между Ливърпул и Нюкасъл, предвид едната точка, която имаме в повече. Е, всички вече ни имат за средняци.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 дек 2011 23:09

Liverpool forever_95 написа:Искам само да вметна, че гледах Висша Лига в Сряда Вечер и в края на предаването Боби изкара потресаващи факти...как може да имаме от началото на сезона 520 центрирания, като освен нас, вторият отбор (забравих кой беше) има с около 100 по-малко от нас...Прекалено еднообразна игра. Ето затова мисля, че с Далглиш начело няма да успеем. Това е лично мое мнение. Не може 18 мача отбора ти да играе прекалено еднообразно и да не вземеш мерки, а многобройните центрирания до голяма степен са заради коча отпред. Даже съм забелязвал, че когато и него го няма, се сипят високи топки към Суарес...пълна простотия. Така че Dzheff, приятелю, тези дългосрочни планове на развитие на клуба до стигането на шампионската титла може да се окажат грешни и 2014 да се мъчим да се утвърдим в Топ 4. Ето затова не виждам как тази година ще сме в четворката. Може би единствения начин е да се отървем от Керъл, да купим класен централен нападател, с който Суарес ще може да играе и няма да има непрестанни центрирания.
Вярно е, че не го харесвам Боби, но каза доста истини.

П.С. И точно в края Бобито направо ни се изгаври-голямо дерби ще е в петък вечер между Ливърпул и Нюкасъл, предвид едната точка, която имаме в повече. Е, всички вече ни имат за средняци.

Не мисля, че си прав... Суарез и Керъл са добри нападатели, но само добри... За да играеш с един нападател според мен той трябва да е от световна класа - тоест да има комплексни качества. Рууни, Роналдо, Торес(в добрите му години), Дрогба и т.н. могат да играят еднакво добре и с глава при центриране и с крак. Това, което на вас ви липсва е, че Кени поне за сега не иска да използва и налага една тактика (според мен тя ще бъде убиец и като фен на МЮ не ми се иска да става така) е следната 2 централни халфа, 2 крила и напред Суарез и Керъл - така ще имате един комплексен нападател, какъвто беше Торес за вас, защото Суарез е убийствен с карак - дрибъл, техника, изстрел, но му куцат изстрелите с глава. Там идва Керъл и хоп ето ви един човек, който е добър с глава. Тук обаче идва проблема, че нямате трима добри нападатели, които за мен са много важни, ако искаш да правиш нещо, когато нямаш един изключително добър и комплексен нападател.Ако сега загубите Суарез за 8 мача, което е почти половината полусезон, Далглиш има избор - да купи трети човек в нападението. Ако купи обаче комплексния нападател, за който говоря, един от Суарез и Керъл ще стане излишен и ще може да си налага досегашния ви стил на игра. Това обаче крие и риска да си пъхне таралеж в гащите, защото звездите често развалят настроението в съблекалнята, а вие тъкмо започнахте да намирате стария дух на Пул. Другото което не знам и също е от значение е дали нямате в школата някой талант, който да чака изяви в нападението. С привличането на 3тия нападател шансовете му за изява намаляват. Друг проблем, който аз наблюдавам е, че не изпозлвате една от силните страни на Адам, а тя е далечното подаване на крак. Миналата година в Блекпул го използваха много... Кени обаче ми се струва резервиран към идеята, а и според мен освен Суарез няма кой друг да успее да отиграе силната топка - да спре, да я овладее, да мине през защитник и да вкара лице в лице с вратаря. Ето варианти за разнообразие... Проблемът според мен обаче не е в Далглиш или в играчите, а в самия Ливърпул. От години ви помня да играете все така с 1 нападател и в редки случаи с двама. Далглиш, смятам, че също е възпитан в идеята Ливърпул и то с един нападател. При това положение трудно може да искате разнообразие във вашата игра. И тук идват хейтърите на Далглиш и казват, че трябва да се маха и т.н. Аз не смятам така. Не смятам, че Пул трябва да се променя, а трябва да се сменят само част от изпълнителите. А това няма как да стане за един-два трансферни прозореца. За това смятам, че Dzheff е прав. Благодаря за отделеното време.
П.С. Надявам се, че не е проблем, че си казвам гледната точка, въпреки че съм от кръвния враг. Просто ви казвам как според мен изглеждат нещата от другата страна. А и искам да има силен Пул, защото без силен Пул няма и силен Юнайтед. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:21

Gil-galad написа:
venomcho написа:Карагър съм съгласен да е треньор В Ливърпул, но на отбора, на който е фен :!:

Това на кой е бил фен като малък няма никакво значение...А дали Карагър ще стане треньор на Ливърпул в бъдеще(близко или далечно) зависи от прекалено много неща, които не зависят от нас :) Кои ще са собствениците, какво ще е настроението и мнението на феновете, какво ще е положението на отбора, дали самия той иска да стане мениджър като начало...аз лично в момента не виждам добър мениджър който искам да видя начело на отбора и който да е свободен...А за в бъдеще кой знае как ще се наредят нещата...

в момента свободен-хидинк. млади и добри-клоп и дешан.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 дек 2011 23:34

Спри с тоя бавноразвиващия Дешан моля ти се. Клоп ще го видиш да сменя отбор на 30ти февруари, залагам си главата за това. А Хидинк още няколко пъти да каже че иска да работи в Челси че да се успокоиш?

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2011 23:36

wolf написа:Спри с тоя бавноразвиващия Дешан моля ти се. Клоп ще го видиш да сменя отбор на 30ти февруари, залагам си главата за това. А Хидинк още няколко пъти да каже че иска да работи в Челси че да се успокоиш?

доколкото помня,дешан беше човека който направи след дъъъъъъъъллллллллллллггггооооооооо прекъсване марсилия шампиони? за клоп знам,че те боли...ама ще смени отбора и то в най-скоро време.а хидинк ще отиде там,който му даде повечко парички,да не давам справки.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 28 дек 2011 23:37

john barnes написа:мастодонта разсъждава правилно...или ще отречеш безспорните качества на изброените от мен мениджъри? :mrgreen:

Проекта на собствениците съвпада с разсъжденията на Кени за промяна на отбора, така че не си мисли, че ще бъде уволнен. Наистина ли смяташ, че можем да привлечем Клоп или Дешан? Сега като му видят сметката на младия спец в Челси и като го изпъдят след време, ще назначат Хидинк. Забрави Хидинк да дойде при нас, пък и като гледам колко са се скъсали да го търсят, а и щом му биха шута от националния на Турция, ми става ясно...

Върни се в “Ливърпул”