Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Допинг скандала в ЦСКА !
Ааааааааа, сега разбрах! Значи може да ползваш всичко, а като се насереш-министъра да каже че си невинен...Във всеки спорт хванат ли те-2 години, а тука даже се пледира невинни? А естествено дофтура обира пешкира-ми на тая логика всички да се друсат, а га ги фанат-дофтура,а? Невинни,а? А стига толкоз-две години и точка! За пръв път се случва в бг отбор и двете проби да са положителни! И сега ли Батков и прочее ви направиха компромат? Макар, че всеки момент очаквам Мустачко да ни обяви и обясни именно това! Министъра ги оневинил-че не е ли тоя, дето все го псувате? И кой е па тоя, че да решава-има допинг, има БОК, има комисии...Осрали сте се-наказания за играчите и клуба и толкоз!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- blue avalanche
- Контакти:
***cska*** написа:Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА
Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА. Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов нямат вина за забранения метилхексанамин открит в допинг пробите им, заяви Свилен Нейков пред БНТ.
Според министъра на спорта, играчите на ЦСКА трябва да бъдат оправдани от Дисциплинарната комисия на БФС в началото на януари. Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория, която занапред да се занимава с подобни случаи.
Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати, както и тълкувание на казусите, подобни на тези с "червените" футболисти.
Наздраве на всички лилави марионетки!!!
Наздраве на министъра ти Нейков!Те и щангистите не бяха "виновни",ама тогава министърът ти Нейков мълчеше като...Нали?А атлетките бяха ли "виновни"?Зографски виновен ли е,че ските му не отговарят на размерите?Въпросчета,въпросчета...По които,министърът,странно защо,мълчеше.А,всъщност,той би трябвало да е "специалист по допинга".Нали доскоро тренираше жена си в един от най-допингистките спортове?
"Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория

Този човек ли е "капацитета"?
"Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати..."
Интересно,досега "списъкът" непрецизиран ли беше?
Тъпня до тъпня мила моя майнольо,министър до министъра...
blue avalanche написа:***cska*** написа:Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА
Министър Нейков оневини футболистите на ЦСКА. Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов нямат вина за забранения метилхексанамин открит в допинг пробите им, заяви Свилен Нейков пред БНТ.
Според министъра на спорта, играчите на ЦСКА трябва да бъдат оправдани от Дисциплинарната комисия на БФС в началото на януари. Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория, която занапред да се занимава с подобни случаи.
Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати, както и тълкувание на казусите, подобни на тези с "червените" футболисти.
Наздраве на всички лилави марионетки!!!
Наздраве на министъра ти Нейков!Те и щангистите не бяха "виновни",ама тогава министърът ти Нейков мълчеше като...Нали?А атлетките бяха ли "виновни"?Зографски виновен ли е,че ските му не отговарят на размерите?Въпросчета,въпросчета...По които,министърът,странно защо,мълчеше.А,всъщност,той би трябвало да е "специалист по допинга".Нали доскоро тренираше жена си в един от най-допингистките спортове?
"Нейков сподели и желанието си да бъде създадена Национална допинг лаборатория, която занапред да се занимава с подобни случаи."
Този човек ли е "капацитета"?
"Предстои изработването на прецизиран списък на забранените препарати..."
Интересно,досега "списъкът" непрецизиран ли беше?
Тъпня до тъпня мила моя майнольо,министър до министъра...
Ако министър Нейков не знае, че има такава лаборатория е най-добре да си хвърли оставката и да ходи да сменя седалки на БА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- ***cska***
- Контакти:
Много бързо се разпознахте,кои сте "лилавите марионетки",та подрипнахте като ужилени! 
1 - Сори,ама нито е МОЯ министър,нито аз съм си го избирал!
2 - Виж първото!
3 - Какво ще кажеш за второто?!
P.S:blue,писна ми ежедневно да чета статий за ЦСКА и вечно те да са на устата на журналята!Влизам във форума ни,и пак все едни и същи пазители на правдата,плюят по отбора ми на база журналистически драсканици.Когато тоя същия министър бълваше че само ние не сме си платили наема,това не беше ли ТВОЯ МИНИСТЪР???
P.S:Кашчей,Баба Яга каза че е ти е турила масата,и да не се правиш на професор по форумите!

blue avalanche написа:Наздраве на министъра ти Нейков!.......
1 - Сори,ама нито е МОЯ министър,нито аз съм си го избирал!

blue avalanche написа:Този човек ли е "капацитета"?
2 - Виж първото!
blue avalanche написа:Интересно,досега "списъкът" непрецизиран ли беше?
P.S:blue,писна ми ежедневно да чета статий за ЦСКА и вечно те да са на устата на журналята!Влизам във форума ни,и пак все едни и същи пазители на правдата,плюят по отбора ми на база журналистически драсканици.Когато тоя същия министър бълваше че само ние не сме си платили наема,това не беше ли ТВОЯ МИНИСТЪР???
P.S:Кашчей,Баба Яга каза че е ти е турила масата,и да не се правиш на професор по форумите!

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- blue avalanche
- Контакти:
***cska*** написа:1 - Сори,ама нито е МОЯ министър,нито аз съм си го избирал!
"1 - Сори,ама нито е МОЯ министър,нито аз съм си го избирал!

Не си го избирал,ама страшно много те е зарадвал днес,нали?Чак си го изтипосал със страшно големи букви...Тц,тц,тц...
"...писна ми ежедневно да чета статий за ЦСКА и вечно те да са на устата на журналята!"
И кой е виновен за това?ЦСКА или "журналята"?"Журналята" ли сипаха "добавките" на играчите?
***cska*** написа:Много бързо се разпознахте,кои сте "лилавите марионетки",та подрипнахте като ужилени!blue avalanche написа:Наздраве на министъра ти Нейков!.......
1 - Сори,ама нито е МОЯ министър,нито аз съм си го избирал!blue avalanche написа:Този човек ли е "капацитета"?
2 - Виж първото!blue avalanche написа:Интересно,досега "списъкът" непрецизиран ли беше?
Винаги съм вярвал в цесекарският гений да се оправдава всяка щуротия от "нашите".....
Антидопинговият център е административен орган,
второстепенен разпоредител с бюджетни кредити към Министъра на
физическото възпитание и спорта, правоприемник на Националната
Комисия за допинг контрол (НКДК) и Лаборатория за допингов
контрол. АДЦ има юридически и автономен характер на национално
ниво за антидопинговата дейност, която осъществява и е отговорен за
създаването на регламенти, организация и провеждане на допинг
контрола и превенция в България в съгласие със световните
стандарти.
Създаването на Антидопингов център в България е юридически
факт с ПМС 232/11.10.2010 г (Обн. ДВ. бр.82 от 19 Октомври 2010 г.,
изм. ДВ. бр.35 от 3 Май 2011 г).
Това го принтирай и го прати на министър Нейков, защото е от времето, когато той е министър!
А за по-сигурно го прати и на "журналста", който е правил "интервюто"!
Смешник!Не министърът, а ти!... а може би и двамата!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Допълнение:
2011 свърши, а проектът....министърът май както обикновено се случва на този кабинет не е в час?!
Кодексът на WADA изисква антидопинговите тестове да се
анализират в акредитирани от нея лаборатории. За да бъде
Българската лаборатория за допингов контрол към АДЦ акредитирана
от WADA, което съвсем не е формален процес, тя трябва да бъде
оборудвана и модернизирана с най-съвременна апаратура, което
предстои да бъде реализирано с осъществяване на Проект за
изграждане на високотехнологична лаборатория до края на
2011 г. Новоизградената лаборатория трябва да има неотменната
подкрепа на АДЦ и държавата, да добие и поддържа International
Organization for Standartization/International Electrotechnical Commission
(ISO/IEC) 17025 стандартизация, както и успешно да участва в
Еxternal quality assessment scheme(EQAS) на WADA. Тестващи
лаборатории от различен тип могат да покрият ISO/IEC 17025, General
Requirements for Competence of Testing and Calibration Laboratories, но
Антидопинговите лаборатории, трябва да изпълнят и изискванията на
още един стандарт – International Standard of laboratories(ISL) на
WADA, разработен като разширение на ISO/IEC 17025
2011 свърши, а проектът....министърът май както обикновено се случва на този кабинет не е в час?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Old_death написа:от Кашчей на 28 Дек 2011 00:26
vaskonti написа:
JackPackage написа:
Teo написа:
Защо ли ми минава през главата, че всичко е злонамерено направено, с цел да ни е*** ма*ката за титлата
В крайна сметка кой да ви Е*Е майката за титлата - Левски, Лудогорец, Литекс, Титан, Дуци ???
Коя от всичките тези теории
Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли?
Васко, не ти ли направи впечатление услужливо подадената ръка от колегата Тристан, с вероятността от Лудогорец да са направили саботажа Просто някои вече не виждат заплаха от страна на Г. Ганчев, но не могат да живеят без да търсят комплоти от страна на тези отбори, които са пред тях в класирането.. особено, ако са от провинцията Поровете се в нишаните, които ви дава нетът, може и да съзрете дългата и зловеща ръка на Домусчиев. След като фенът на Левски вече е успял да я види, за вас няма да е трудно
Там е и основната разлика между нас и тях.Те винаги са полагали максимални усилия да хвърлят в калта тоя,който е над тях.До миналата година не ни брояха за живи и ни бяха оставили на мира,но за сметка на това плюеха по Литекс и Ганчев като за световно.Тая година Литекс сдаде шампионските мераци и се ползва с медиен комфорт,но за сметка на това го отнасяме ние и Лудогорец.Въпрос на манталитет.
Old_death,
Наистина не очквах такъв коментар от теб. Кои са тия дето плюеха по Ганчев и "са полагали максимални усилия да хвърлят в калта тоя,който е над тях"...? Не! Бъркаш. Жестоко бъркаш, и непонятно за мен се опитваш да сложиш болшинството под обща Гугутк... искам да кажа знаменател

Кашчей,
"И ти ли, Бруте?"

Та...в тоя ред на мисли...тия дето смятат, че са над нещо си и някой си...какви са вашите виждания за цялата тази "завера"... кой крив, кой прав, кой натопи КапЕтана

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
"Защо лъжат адвокатите?
Ако собствениците на ЦСКА разчитат сериозно на адвокат Борис Колев да им движи нещата извън футбола, то значи изобщо не ги чакат добри дни в бизнеса.
Вчера адвокатът изговори един тон глупости по отношение допинг скандала в ЦСКА и общо-взето даде да се разбере, че или се опитва грубо да манипулира медиите или просто нищо не разбира от това, с което се занимава.
Тезата,че хванатите с допинг играчи са невинни защото някой в клуба им е дал забранени вещества е детинска и не важи от времето,когато допингът е бил открит.Но в България всичко вече е толкова изкривено,че явно има хора,които вярват,че тази плоска лъжа може още да се пробутва.
Със сигурност адвокат Колев знае,че в правото отговорността е лична. И това важи и за спортистите,хванати в допинг.Иначе досега нямаше да има нито един наказан спортист за употреба на допинг и милион уволнени лекари, които са давали различни лекарства и добавки на своите питомци.
Професионалните спортисти за това са професионалисти - за да следят и този аспект от ежедневието си.Те сами трябва да се грижат за това някой пишман доктор да не ги „назоба" и така да сложи край на кариерата им.
Но в българския футбол понятието „професионализъм" има по-друго значение.Същото явно важи и за Колев,който се опитва да създава у медиите,а явно и у играчите и босовете на ЦСКА усещането,че на "нашите" може и да им се размине,защото това било „справедливостта".
Заловените с допинг футболисти трябва да бъдат наказани и най-вероятно така и ще стане. Докторът, който ги е „назобал" - също. Пък играчите, ако искат - да съдят клуба за това, че чрез доктора си ЦСКА се е опитал да сложи края на кариерата им във футбола. Това би било професионално, но май е малко късно."
Еми-и-и...
Ако собствениците на ЦСКА разчитат сериозно на адвокат Борис Колев да им движи нещата извън футбола, то значи изобщо не ги чакат добри дни в бизнеса.
Вчера адвокатът изговори един тон глупости по отношение допинг скандала в ЦСКА и общо-взето даде да се разбере, че или се опитва грубо да манипулира медиите или просто нищо не разбира от това, с което се занимава.
Тезата,че хванатите с допинг играчи са невинни защото някой в клуба им е дал забранени вещества е детинска и не важи от времето,когато допингът е бил открит.Но в България всичко вече е толкова изкривено,че явно има хора,които вярват,че тази плоска лъжа може още да се пробутва.
Със сигурност адвокат Колев знае,че в правото отговорността е лична. И това важи и за спортистите,хванати в допинг.Иначе досега нямаше да има нито един наказан спортист за употреба на допинг и милион уволнени лекари, които са давали различни лекарства и добавки на своите питомци.
Професионалните спортисти за това са професионалисти - за да следят и този аспект от ежедневието си.Те сами трябва да се грижат за това някой пишман доктор да не ги „назоба" и така да сложи край на кариерата им.
Но в българския футбол понятието „професионализъм" има по-друго значение.Същото явно важи и за Колев,който се опитва да създава у медиите,а явно и у играчите и босовете на ЦСКА усещането,че на "нашите" може и да им се размине,защото това било „справедливостта".
Заловените с допинг футболисти трябва да бъдат наказани и най-вероятно така и ще стане. Докторът, който ги е „назобал" - също. Пък играчите, ако искат - да съдят клуба за това, че чрез доктора си ЦСКА се е опитал да сложи края на кариерата им във футбола. Това би било професионално, но май е малко късно."
Еми-и-и...

-
- Контакти:
Министърът се излага и показва пълен апрофесионализъм.Точно той най-добре трябва да знае,че си има правилници и наредби,които се спазват.Момчетата били невинни.ХА ХА ХА
Що не вземе да го каже същото на МОК със стотиците наказани атлети за по 2 и повече години,където също "докторът е виновен".Подготвя почвата чорбарчетата да бъдат помилвани,но УЕФА и ФИФА трябва веднага да бъдат информирани,защото за нашите управници друго лечение няма.В една нормална държава целият отбор щеше да бъде проверен незабавно след третата положителна проба,а ние тук си играем на детска градина и докторът е надупен:ИЗВИНЯВАЙ, ДРУГАРЧЕ,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА.