Челси - клубът на един объркан магнат !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - клубът на един объркан магнат !
абе що спорите за Ливерпуул и Манчо във форума на Челси
Let's go CHELSEA Let's GO
Истината е Ливърпуул, Юнайтед и всички останали.
Фен съм на Челси, но не претендирам, че те са най-великият отбор в Англия, или нещо подобно. Тази година може и да не влязат в Топ4 и тука сигурно ще настъпи гражданска война, а да не говорим, че веднага ще се появят такива като автора на темата и типично по български ще започнат да се присмиват, подиграват и прочие. Най-ефикасният и бърз начин е с пари. Запомнете това от мен. 

Joleco написа:castiel написа:Трябва феновете да целувате дупарата на Абрамович , защото ако не бяше той и милионите му , още щяхте да сте в средата на таблицата и да се чудите дали догодина ще играете в Европа!!!
Вижда се обаче , че работата не става с много пари... Реал мадрид пръсна милиард сигурно за играчи и треньори , докато минат осминафиналите на ШЛ , Челси , така и не успяха да я спечелят въпреки безумните средства пръснати, Сега наред е Ман сити да видим колко милиона/милиарда ще пръснат докато направят нещо в ШЛ !! Докато "отборчета" като Тотнъм с доста по-скромни средства стигнаха четвъртфинал в ШЛ / Като на Осминафинал остраниха МИЛАН !?!?/ .
A ти целувай оная работа на дъртия червенонос старец че е купил всички съдии даже и отборчета-средняци полягат - после идва Барса и - гавра с труп
Паричните преводи през твоята банка ли минават?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
t0bl3ro_bg написа:Изобщо не съм си правил, няма и да си направя труда да прочета такава статия за отбор като Челси или като Сити.. Това за мен са отбори като Лудогорец, вдигнати от човек с пари и след 2-3 години залязват. Разбира се Челси някак си се крепат 11та година вече, но и тях ще ги остави Абрамович до 3-4 години. Отбор без история, феновете са някакви измислени.. всичко е изкуствено в тези отбори
За пореден път се убеждавам че феновете на Ман Юнайтед са някакви 15-16 годишни пубери, които симпатизират на отбора само заради трофеите и щото така е модерно.
Челси преди ерата Абрамович са печелили 3 пъти FA cup,2 пъти купата на лигата, шампиони през 1955 и веднъж несъществуващия вече турнир КНК.
Отборът винаги е имал много фенове, доколкото съм запознат хората с по-добър финансов статус от Лондон, са фенове именно на Челси.
castiel написа:Трябва феновете да целувате дупарата на Абрамович , защото ако не бяше той и милионите му , още щяхте да сте в средата на таблицата и да се чудите дали догодина ще играете в Европа!!!
Вижда се обаче , че работата не става с много пари... Реал мадрид пръсна милиард сигурно за играчи и треньори , докато минат осминафиналите на ШЛ , Челси , така и не успяха да я спечелят въпреки безумните средства пръснати, Сега наред е Ман сити да видим колко милиона/милиарда ще пръснат докато направят нещо в ШЛ !! Докато "отборчета" като Тотнъм с доста по-скромни средства стигнаха четвъртфинал в ШЛ / Като на Осминафинал остраниха МИЛАН !?!?/ .
Ето го и другият форумен герой.
Първо Тотнъм не са със скромни възможности - виж какви играчи притежават Адебайор, Бейл, Модрич, Ледли Кинг, Дефоу.....
Вярно е че финансовите средства на Абрамович, позволиха на Челси, да има нужния потенциал да се бори за титлата всяка година.НО примерно аз съм фен на сините, доста преди руснака да дойде на власт.Бях впечатлен от играчи като Дзола, Ди Матео, Гус Пойет, Денис Уайз,Хаселбанк.Тогава Челси не се класираше всяка година в евротурнирите, но играеше нападателно, заради публиката.
would написа:t0bl3ro_bg написа:Изобщо не съм си правил, няма и да си направя труда да прочета такава статия за отбор като Челси или като Сити.. Това за мен са отбори като Лудогорец, вдигнати от човек с пари и след 2-3 години залязват. Разбира се Челси някак си се крепат 11та година вече, но и тях ще ги остави Абрамович до 3-4 години. Отбор без история, феновете са някакви измислени.. всичко е изкуствено в тези отбори
За пореден път се убеждавам че феновете на Ман Юнайтед са някакви 15-16 годишни пубери, които симпатизират на отбора само заради трофеите и щото така е модерно.
Челси преди ерата Абрамович са печелили 3 пъти FA cup,2 пъти купата на лигата, шампиони през 1955 и веднъж несъществуващия вече турнир КНК.
Отборът винаги е имал много фенове, доколкото съм запознат хората с по-добър финансов статус от Лондон, са фенове именно на Челси.
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години.Не съм убеден, че някои от вас ще са фенове на Челси, ако изпаднат от ВЛ или бъркам нещо?
Всъщност, много от феновете на Челси са такива, заради цвета на екипите, което е доста странно за мен.Говоря за тези, от България, като въобще не си правя илюзия, че има фенове на Челси, които са станали такива в последните години, покрай победите на отбора.

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години.Не съм убеден, че някои от вас ще са фенове на Челси, ако изпаднат от ВЛ или бъркам нещо?
Всъщност, много от феновете на Челси са такива, заради цвета на екипите, което е доста странно за мен.Говоря за тези, от България, като въобще не си правя илюзия, че има фенове на Челси, които са станали такива в последните години, покрай победите на отбора.
ОК, винаги има изключения, но съгласи се,че много хора станаха фенове на Юнайтед от преминаването на Бербатов при тях, а и заради трофеите в последното десетилетие.При трансфера на Митко от Леверкузен в Тотнъм всяка една победа на шпорите се превръщаше в няква всенародна еуфория (говоря главно за ролята на медиите, а те са много силен фактор).
Аз по-горе обясних, че съм привърженик на Челси отпреди Абрамович и от всички британски отбори, ме интересуват само те.Дори и да изпаднат, няма да си сменя пристрастията, а ще поддържам сините

А това за цвета на фланелките, за мен няма значение.Например от Италия съм за Ювентус, не заради цвета на фланелките, а заради играчи като Роберто Баджо и Дел Пиеро,които ме запалиха по бианконерите, още като даваха по Всяка Неделя, по един мач от Калчото (говоря ти за средата на 90-те)
Ето друг пример - Юве бяха извадени от Серия А, но не се отказарах заради това,даже видеото от подписа ми, е свързано с този отбор.
would написа:Кашчей написа:Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години.Не съм убеден, че някои от вас ще са фенове на Челси, ако изпаднат от ВЛ или бъркам нещо?
ОК, винаги има изключения, но съгласи се,че много хора станаха фенове на Юнайтед от преминаването на Бербатов при тях, а и заради трофеите в последното десетилетие.При трансфера на Митко от Леверкузен в Тотнъм всяка една победа на шпорите се превръщаше в няква всенародна еуфория (говоря главно за ролята на медиите, а те са много силен фактор).
Аз по-горе обясних, че съм привърженик на Челси отпреди Абрамович и от всички британски отбори, ме интересуват само те.Дори и да изпаднат, няма да си сменя пристрастията, а ще поддържам сините![]()
А това за цвета на фланелките, за мен няма значение.Например от Италия съм за Ювентус, не заради цвета на фланелките, а заради играчи като Роберто Баджо и Дел Пиеро,които ме запалиха по бианконерите, още като даваха по Всяка Неделя, по един мач от Калчото (говоря ти за средата на 90-те)
Ето друг пример - Юве бяха извадени от Серия А, но не се отказарах заради това,даже видеото от подписа ми, е свързано с този отбор.
Много фенове стават такива покрай медиите.Специално Челси имат много фенове левскари у нас, заради цвета на екипите.В Италия съм привърженик на Торино, но не правя истерии, ако отборът не е в А дивизия.МЮ, Сент Етиен и Торино са ми останали като футболен спомен от баща ми.В която и дивизия да са, ще ги следя и ще се вълнувам за тях, но няма да припадам (особено изкуствено)

Много силно се подразних от един пост (а и не само един) в който Сашодиковщината взема връх над реалните неща.Писнало ми е от пубери, които говорят за купуване и продаване, но никой не изважда доказателства.Дори и не се замисля, че първата купа, която печели дъртака с червения нос , на 4-та година от престоя му на Олд Трафорд.Да съм жив да видя, кога Абрамович ще трае треньор 4 години без трофей.Мисленето му на него си е руско и няма да се промени, дори и в Бъкингам да заживее.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Много фенове стават такива покрай медиите.Специално Челси имат много фенове левскари у нас, заради цвета на екипите.В Италия съм привърженик на Торино, но не правя истерии, ако отборът не е в А дивизия.МЮ, Сент Етиен и Торино са ми останали като футболен спомен от баща ми.В която и дивизия да са, ще ги следя и ще се вълнувам за тях, но няма да припадам (особено изкуствено)Не ми харесват безпочвените и злобни плювания по противника, каквито са характерни за нашите географски ширини.Всеки отбор има пикове и падове.Никой не би могъл да каже каква би била футболната история на Европа, ако не бяха Мюнхен 1958 и Хейзел 1985.Така е решила съдбата, така е станало.
Много силно се подразних от един пост (а и не само един) в който Сашодиковщината взема връх над реалните неща.Писнало ми е от пубери, които говорят за купуване и продаване, но никой не изважда доказателства.Дори и не се замисля, че първата купа, която печели дъртака с червения нос , на 4-та година от престоя му на Олд Трафорд.Да съм жив да видя, кога Абрамович ще трае треньор 4 години без трофей.Мисленето му на него си е руско и няма да се промени, дори и в Бъкингам да заживее.
Много точен коментар си написал.Доколкото съм чел, сред жертвите на прословутата катастрофа на "бебета на Бъзби" в Мюнхен е имало много талантливи и млади играчи.Даже има паметник на най-големия талант по това време в британския футбол - Дънкан Едуардс пред "Олд Трафорд".
Също и трагедията на твоя любим отбор от Италия през 1949 година, когато загиват всички играчи на Торино ,
повлияват на развитието на тима през следващите десетилетия.
А това за цветовете на фланелките - аз ти обясних в по-предните постове, че за мен те не са най-важния компонент, който ме е накарал да избера даден отбор.Съгласен, че доста фенове на Левски и ЦСКА, симпатизират на английските грандове точно заради цвета на екипите, което наистина е странно

Но, не сравнявай периода през който Алекс Фергюсън в края на 80-те е бил 4 години без трофей със сегашната ситуация.Пример днешните бонусите от спечелването на титлата в Премиършип (като включим парите от телевизионни права + средствата обещани от спонсорите) са умопомрачителни.И едно отпадане, като например това на Юнайтед в групите на Шампионската лига, води до тежки финансови загуби.А другата основна разлика, че в днешно време на първо място целта е да се постигнат бързи резултати.
Мюнхен е паметник на британската педантичност.Вали сняг, пистата и самолетът са заледени, има един неуспешен опит за излитане.....вторият е фатален.Загиват 9 играча и всички журналисти (искам такъв полет за нашите "журналисти", начело с Диков, ГА и Ефрем).Мат бъзби се бори за живота си в мюнхенска болница.Щастие за Юнайтед и Англия е, че оживява.Не вярвам да има друг клуб в света, който може да загуби 9 основни играча и да се съвземе за 4-5 години, а след 10 да е първият английски клуб с КЕШ(естествено, ако не от Англия няма да е английски
).
Доколкото за парите.. 50 000 лири преди 100 години са нещо, като повече от милион сега.Няма причина някой отбор да не иска да е шампион на Англия, само защото парите са малко за титлата.Някои са го постигали, други не.Някои са били царе преди 100 години, други са сега.За мен това, което е характерно за Англия (без последните 20 години) е, че за повече от 100 години съществуване няма отбор, с повече от 20 титли.МЮ са на възрастта на Третата българска държава и са с 19 титли.Какво да кажем за отбори, като Селтик и Глазгоу Рейнджърс..към чийто формат на първенство са вперени очите на всички фенове на "грандовете" ни, както и на много "журналисти"-тотална хегемония.Ако ще е така, то тази хегемония си я имаме у нас, от 48-а насам...без значение на броят на участващите отбори.Не, благодаря!

Доколкото за парите.. 50 000 лири преди 100 години са нещо, като повече от милион сега.Няма причина някой отбор да не иска да е шампион на Англия, само защото парите са малко за титлата.Някои са го постигали, други не.Някои са били царе преди 100 години, други са сега.За мен това, което е характерно за Англия (без последните 20 години) е, че за повече от 100 години съществуване няма отбор, с повече от 20 титли.МЮ са на възрастта на Третата българска държава и са с 19 титли.Какво да кажем за отбори, като Селтик и Глазгоу Рейнджърс..към чийто формат на първенство са вперени очите на всички фенове на "грандовете" ни, както и на много "журналисти"-тотална хегемония.Ако ще е така, то тази хегемония си я имаме у нас, от 48-а насам...без значение на броят на участващите отбори.Не, благодаря!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":