Gretna написа:Branibel забелязах с моето набито око че почти под всеки коментар слагаш по едно ПП(послеписче). Не бъди страхлив. Бъди малко по агресивен. Натискай, Бори се за първа. Това е съвет от лъв, от истински форумен юнак.
Това за запознаствата не ми стана много много ясно. Ти или се запознаваш само с тъпи хора или те не са тъпи но ти си мислиш така което означава само едно и то е че ти си .......... Попълни си го сам. А ти всеки ден ли се запознаваш с някой?? След 10 години ще познаваш 3650 души което си е голяма цифра. Ако сега си на 12 както се подразбира от по-горният текст(ако все още не си разбрал че всички около теб сме тъпи значи все още си малък но не съвсем което значи че си на около 12) и не пушиш още( по добре да не почваш) може да живееш до 70 без особенни трудности(стига да се ожениш на около 40 и да ходиш командировки по-често особенно през първите 5 години на твоето евентуално дете). Ако продължаваш с това темпо на запознаване след 58 години ще познаваш 21 170 души(едно депутатско място), стига след 60-та година да не започнеш да забравяш познаитте си и да се налага пак да се запознаваш с тях. Това е. Това исках да кажа. Впрочем изках да кажа че си тъп но няма да го кажа за да не те изплаша че и ти си като нассс. Не си тъп бе. Просто си леко ограничен във възможноста да развихриш фантазията си, което се дължи на ниската обща култура, занижените критерии в училищата (ти за това не си виновен) и липсата на желание за самоусъвършенствне. Нищо.Ти продължавай всеки ден да се запознаваш. И това е нещо. НЕ ТЪЖИ МНОГО МНОГО. То както си подкарал тая градация с все по тъпи и тъпи все някой ден ще се запознаеш с човекът седящ на дъното. Най-тъпият. След него ще започне градация на горе по скалата на умността и ти вече ще започнеш да се радваш.
Ако те нарекът рогат ти би ли се обидил? Ако си дете може би да? Ако си форумен юнак ще вдигнеш глава и ще отвърнеш на прасето подобаващо. За какво живеем ако не за да се радваме на живота. Едни по един начин други по друг. Аз сега като ти написах всички тези работи и не те обидих пряко а всъщност го направих ми стана едно приятно и хубаво.)
Да ти кажа честно хареса ми какво писал/а за запознанствата явно не ме разбрахте.Естествено, че не се запознавам всеки ден, но изчислениято които са направени ми харесаха понеже обичам математиката.Имах предвид, че се убеждавам, че има все по тъпи и тъпи хора.Разбира се аз несъм от най - интелигентните, но малко или много за мене си си мисля, че имам както достатъчно оба култура, така и достатъчно интелигнтност.Колкото до това дали някой като ме обиди ще се засегна, ами не бих казал, че ще се засегна, понеже такива неща немогат да ме засегнат и то изречени от хора, с които не съм приятел.Разбира се мога да се засегна само за две неща и това са ако обиждат майка или баща, защото родителите са нещо свещенно.