Не толерирайте Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

branibel
Контакти:

Re: Не толерирайте Левски и ЦСКА

Мнениеот branibel » 22 юли 2009 00:15

Gretna написа:Branibel забелязах с моето набито око че почти под всеки коментар слагаш по едно ПП(послеписче). Не бъди страхлив. Бъди малко по агресивен. Натискай, Бори се за първа. Това е съвет от лъв, от истински форумен юнак.

Това за запознаствата не ми стана много много ясно. Ти или се запознаваш само с тъпи хора или те не са тъпи но ти си мислиш така което означава само едно и то е че ти си .......... Попълни си го сам. А ти всеки ден ли се запознаваш с някой?? След 10 години ще познаваш 3650 души което си е голяма цифра. Ако сега си на 12 както се подразбира от по-горният текст(ако все още не си разбрал че всички около теб сме тъпи значи все още си малък но не съвсем което значи че си на около 12) и не пушиш още( по добре да не почваш) може да живееш до 70 без особенни трудности(стига да се ожениш на около 40 и да ходиш командировки по-често особенно през първите 5 години на твоето евентуално дете). Ако продължаваш с това темпо на запознаване след 58 години ще познаваш 21 170 души(едно депутатско място), стига след 60-та година да не започнеш да забравяш познаитте си и да се налага пак да се запознаваш с тях. Това е. Това исках да кажа. Впрочем изках да кажа че си тъп но няма да го кажа за да не те изплаша че и ти си като нассс. Не си тъп бе. Просто си леко ограничен във възможноста да развихриш фантазията си, което се дължи на ниската обща култура, занижените критерии в училищата (ти за това не си виновен) и липсата на желание за самоусъвършенствне. Нищо.Ти продължавай всеки ден да се запознаваш. И това е нещо. НЕ ТЪЖИ МНОГО МНОГО. То както си подкарал тая градация с все по тъпи и тъпи все някой ден ще се запознаеш с човекът седящ на дъното. Най-тъпият. След него ще започне градация на горе по скалата на умността и ти вече ще започнеш да се радваш.

Ако те нарекът рогат ти би ли се обидил? Ако си дете може би да? Ако си форумен юнак ще вдигнеш глава и ще отвърнеш на прасето подобаващо. За какво живеем ако не за да се радваме на живота. Едни по един начин други по друг. Аз сега като ти написах всички тези работи и не те обидих пряко а всъщност го направих ми стана едно приятно и хубаво.)

Да ти кажа честно хареса ми какво писал/а за запознанствата явно не ме разбрахте.Естествено, че не се запознавам всеки ден, но изчислениято които са направени ми харесаха понеже обичам математиката.Имах предвид, че се убеждавам, че има все по тъпи и тъпи хора.Разбира се аз несъм от най - интелигентните, но малко или много за мене си си мисля, че имам както достатъчно оба култура, така и достатъчно интелигнтност.Колкото до това дали някой като ме обиди ще се засегна, ами не бих казал, че ще се засегна, понеже такива неща немогат да ме засегнат и то изречени от хора, с които не съм приятел.Разбира се мога да се засегна само за две неща и това са ако обиждат майка или баща, защото родителите са нещо свещенно.
Последна промяна от branibel на 22 юли 2009 01:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 22 юли 2009 00:22

branibel написа:Може ли да попитам защо по дяволите от 5-те водещи теми 4 са свързани с Левски и 1 с ЦСКА.Сега какво Литекс и Светльо Тодоров например не заслужават ли да са там или пък един Котоошо ли не заслужава, а това, че Локо(Сф) обърнаха от 0:2 до 2:2 сигурно също не е важно.А победата на Миньор и тя ли не е важна! Ама както обикновенно Левски и ЦСКА са там.Явно журналистите продължават да толерират предимно Левски и ЦСКА, което е жалко.

ПП: Това, че Левски биха днеска беше ясно, че ще стане ама чак пък 4-ри от 5-те водещи новини да са за тях според мене е малко прекалено

Търпение,майна.Няма да продължи много...най-много двата мача с Баку ;) След това ще се концентрират в/у мачовете в А група.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 22 юли 2009 00:33

Ае branibel не му обръщай внимание. На 19 септ пак ще има теми " искаме нов треньор " "Само гонзо е футболист от тези в тима" " Батков искаме нов треньор" и т.н. но nvm
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 юли 2009 00:37

branibel написа:Може ли да попитам защо по дяволите от 5-те водещи теми 4 са свързани с Левски и 1 с ЦСКА.Сега какво Литекс и Светльо Тодоров например не заслужават ли да са там или пък един Котоошо ли не заслужава, а това, че Локо(Сф) обърнаха от 0:2 до 2:2 сигурно също не е важно.А победата на Миньор и тя ли не е важна! Ама както обикновенно Левски и ЦСКА са там.Явно журналистите продължават да толерират предимно Левски и ЦСКА, което е жалко.

ПП: Това, че Левски биха днеска беше ясно, че ще стане ама чак пък 4-ри от 5-те водещи новини да са за тях според мене е малко прекалено

Обяснявам:
1.ЦСКА и Левски са най-големите клубове в БГ
2.ЦСКА и Левски имат най много титли в БГ
3.ЦСКА и Левски имат най-много фенове в Бг
4.ЦСКА и Левски са единствените познати клубове в Европа.

Още?????

Сори ама едва ли от МИнъор се интересуват и една стотна от феновете които се интересуват от двата гранда.Това е все едно да питаш,защо повечето новини са за футбол,а не за крикет да речем
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2009 00:40

cska_90 това е медия, която трябва да е безпристрастна. Все повече народ спира да посещава http://www.gong.bg точно заради тези неща.

Каквото пише тук, това се пише във всички спортни сайтове. Да не говорим един спортал, че вече са на светлинни години напред
Изображение

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 22 юли 2009 00:51

ако не ти харесва не пиши какъв ти е проблеми ?Левски и ЦСКА имат най много фенове и си пишат в свойте раздели нормално е повечето теми да са за тях ,какво искаш да не пишем за нещата свързани със собствения си клуб ами да драскаме в темите на другите отбори за да имат по голяма популярност у форумО мислиш ли малко ? ?
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 юли 2009 00:52

И аз искам да се обръща внимание и на другите клубове,но нека първо си построят модерни стадиони да наливат пари за качествени играчи да мачкат в Европа и няма как да не предизвикат интерес у хората.Обръща се внимание на Левски и ЦСКА също защото още от времето на социализма тези отбори са били изтъквани пред нацията.Надявам се че този двулик монопол на сините и червените ще бъде нарущен и от другите отбори като Черно Море,Черноморец, Спартак Пловдив,а защо не и Локо Мездра в близко бъдеще ;)

Бий дето ги хванеш Левски и ЦСКА за да те уважават това е истината :mrgreen:
Последна промяна от Parmalat на 22 юли 2009 00:55, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 юли 2009 00:54

ppppp написа:

ако не ти харесва не пиши какъв ти е проблеми ?Левски и ЦСКА имат най много фенове и си пишат в свойте раздели нормално е повечето теми да са за тях ,какво искаш да не пишем за нещата свързани със собствения си клуб ами да драскаме в темите на другите отбори за да имат по голяма популярност у форумО мислиш ли малко ? ?

Toй говори за сайта,не за форума!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 01:00

branibel написа:
branibel написа:Сега за какво обиждаш а ?
Като ще пишеш такива коментари отивай във форума на Левски и там си пиши.
Ей затова всички и в спорта и в политиката сме на това дередже, защото няма елементарно уважение към останалите било то и към враговете си.

ПП: Вярно е, че може да съм прекалил малко с темата ама ми стана гадно да търся как е завършил мача на Литекс, и то с гол на Светльо Тодоров, чак на 2-ра или 3-та страница.

The deacon написа:Поне да не ни нарича рогати... ;)

Да така си е, тъпо е така да се говори, ама аз със всеки ден и с все повече запознанства, които имам възможност да правя се уверявам, че има все по тъпи и по тъпи хора, което ме натъжава наистина.

Branibel забелязах с моето набито око че почти под всеки коментар слагаш по едно ПП(послеписче). Не бъди страхлив. Бъди малко по агресивен. Натискай, Бори се за първа. Това е съвет от лъв, от истински форумен юнак.

Това за запознаствата не ми стана много много ясно. Ти или се запознаваш само с тъпи хора или те не са тъпи но ти си мислиш така което означава само едно и то е че ти си .......... Попълни си го сам. А ти всеки ден ли се запознаваш с някой?? След 10 години ще познаваш 3650 души което си е голяма цифра. Ако сега си на 12 както се подразбира от по-горният текст(ако все още не си разбрал че всички около теб сме тъпи значи все още си малък но не съвсем което значи че си на около 12) и не пушиш още( по добре да не почваш) може да живееш до 70 без особенни трудности(стига да се ожениш на около 40 и да ходиш командировки по-често особенно през първите 5 години на твоето евентуално дете). Ако продължаваш с това темпо на запознаване след 58 години ще познаваш 21 170 души(едно депутатско място), стига след 60-та година да не започнеш да забравяш познаитте си и да се налага пак да се запознаваш с тях. Това е. Това исках да кажа. Впрочем изках да кажа че си тъп но няма да го кажа за да не те изплаша че и ти си като нассс. Не си тъп бе. Просто си леко ограничен във възможноста да развихриш фантазията си, което се дължи на ниската обща култура, занижените критерии в училищата (ти за това не си виновен) и липсата на желание за самоусъвършенствне. Нищо.Ти продължавай всеки ден да се запознаваш. И това е нещо. НЕ ТЪЖИ МНОГО МНОГО. То както си подкарал тая градация с все по тъпи и тъпи все някой ден ще се запознаеш с човекът седящ на дъното. Най-тъпият. След него ще започне градация на горе по скалата на умността и ти вече ще започнеш да се радваш.

Ако те нарекът рогат ти би ли се обидил? Ако си дете може би да? Ако си форумен юнак ще вдигнеш глава и ще отвърнеш на прасето подобаващо. За какво живеем ако не за да се радваме на живота. Едни по един начин други по друг. Аз сега като ти написах всички тези работи и не те обидих пряко а всъщност го направих ми стана едно приятно и хубаво.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 01:06

Parmalat написа:И аз искам да се обръща внимание и на другите клубове,но нека първо си построят модерни стадиони да наливат пари за качествени играчи да мачкат в Европа и няма как да не предизвикат интерес у хората.Обръща се внимание на Левски и ЦСКА също защото още от времето на социализма тези отбори са били изтъквани пред нацията.Надявам се че този двулик монопол на сините и червените ще бъде нарущен и от другите отбори като Черно Море,Черноморец, Спартак Пловдив,а защо не и Локо Мездра в близко бъдеще ;)

Бий дето ги хванеш Левски и ЦСКА за да те уважават това е истината :mrgreen:

Ако Петре Григораш дойде в Добруджа сега на 40 пак ще е най-добрият футболист. Този монопол ще се разруши когато и в Шотландия се разруши. Подписали сме пакт за съвместно разрушаване, ама друг път.

Черноморец, Спартак Пловдив и Локо Мездра могат да разрушат монопола на дублиращите отбори на Левски и ЦСКА във В групите където може да заиграят заедно след две три години.

Бъди си от Добруджа и се гордей с това. Аз като съм роден в България какво да направя. Гордея се че съм Българин, нищо че хич не е за гордост. А можеше мама да е от Мюнхен а тати от Давос. Ех какъв живот..... Да ама не. И аз съм се примирил с това. ПРИМИРИ СЕ И ТИ. НЯМАШ ИЗБОР.

Върни се в “Футбол - България”