Може ли да попитам защо по дяволите от 5-те водещи теми 4 са свързани с Левски и 1 с ЦСКА.Сега какво Литекс и Светльо Тодоров например не заслужават ли да са там или пък един Котоошо ли не заслужава, а това, че Локо(Сф) обърнаха от 0:2 до 2:2 сигурно също не е важно.А победата на Миньор и тя ли не е важна! Ама както обикновенно Левски и ЦСКА са там.Явно журналистите продължават да толерират предимно Левски и ЦСКА, което е жалко.
ПП: Това, че Левски биха днеска беше ясно, че ще стане ама чак пък 4-ри от 5-те водещи новини да са за тях според мене е малко прекалено
Не толерирайте Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- The deacon
- Контакти:
Re: Не толерирайте Левски и ЦСКА
Върви да четеш новините в друг сайт, след като не ти харесва този!!! Нормално е основните теми да са свързани с Левски и ЦСКА! Това са най-популярните отбори в България с най-многобройни привърженици! С цялото ми уважение към Локо Сф, ама нали знаеш колко ходят на техните мачове.......
- smash_the_reds
Я си пусни една тема за селския ти отбор Спортист Своге и не давай на хората наклон на шмиргела какви теми да пускат! 

- vladitol
- Контакти:
левски и цска играят в европа не миньор или локо софия

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Авторът е прав. Няма да коментирам темите за Левски щот след 2 мин вс рогати ще ме погнат.
За ЦСКА Тва за машадо се знаеше още Юни месец. Тов е само формално.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- The deacon
- Контакти:
shumnaliq написа:Авторът е прав. Няма да коментирам темите за Левски щот след 2 мин вс рогати ще ме погнат.
Какво да те погваме, той Господ достатъчно те е погнал

The deacon написа:shumnaliq написа:Авторът е прав. Няма да коментирам темите за Левски щот след 2 мин вс рогати ще ме погнат.
Сега за какво обиждаш а ?
Като ще пишеш такива коментари отивай във форума на Левски и там си пиши.
Ей затова всички и в спорта и в политиката сме на това дередже, защото няма елементарно уважение към останалите било то и към враговете си.
ПП: Вярно е, че може да съм прекалил малко с темата ама ми стана гадно да търся как е завършил мача на Литекс, и то с гол на Светльо Тодоров, чак на 2-ра или 3-та страница.
Последна промяна от branibel на 22 юли 2009 00:10, променено общо 1 път.
- The deacon
- Контакти:
[/quote]
Ей затова всички и в спорта и в политиката сме на това дередже, защото няма елементарно уважение към останалите било то и към враговете си.[/quote]
Забележи обръщението "рогатите"! това според теб какво е?! Може би "мило гейче"?!!! После, не си ти човекът, който ще ми казва къде мога да изразявам мнението си! Ясно???!!! И ти не си ми враг, просто си смешен с неадекватния си плач в случая!!!

Ей затова всички и в спорта и в политиката сме на това дередже, защото няма елементарно уважение към останалите било то и към враговете си.[/quote]
Забележи обръщението "рогатите"! това според теб какво е?! Може би "мило гейче"?!!! После, не си ти човекът, който ще ми казва къде мога да изразявам мнението си! Ясно???!!! И ти не си ми враг, просто си смешен с неадекватния си плач в случая!!!

branibel написа:The deacon написа:shumnaliq написа:Авторът е прав. Няма да коментирам темите за Левски щот след 2 мин вс рогати ще ме погнат.
Ей затова всички и в спорта и в политиката сме на това дередже, защото няма елементарно уважение към останалите било то и към враговете си.
ПП: Вярно е, че може да съм прекалил малко с темата ама ми стана гадно да търся как е завършил мача на Литекс, и то с гол на Светльо Тодоров, чак на 2-ра или 3-та страница.
Поне да не ни нарича рогати...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
The deacon написа:Какво да те погваме, той Господ достатъчно те е погнал

Щом си мислиш, че съм смешен много хубаво.Аз за себи си мисля, че съм прав въпреки, че можех да го изразя и по друг начин.
ПП: Разни хора, разни идеали!
Върни се в “Футбол - България”