Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Бербатов задмина Кантона

Мнениеот sMotLiO » 28 дек 2011 14:51

igra4 написа:
sMotLiO написа:И с това синьото аватарче може да разправяш на майка си колко си обективен. Ти ако си считаш писанията са смислени и безпристрастни е редно да се обесиш на някое дръвче.

и ти не си обективен, но за сметка на това поне си смотан, такъв ще си и останеш цял живот :lol:

Във всеки случай съм по-добре и ще бъде по-добре от умреляци като теб :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2011 14:51

И сега нещо много актуално, изречено от главния герой в тази тема:

"ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО."

ДБ

[offtopic]Написаното е с главни букви, защото авторът на текста така е решил[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

igra4

Мнениеот igra4 » 28 дек 2011 14:53

ros написа:И сега нещо много актуално, изречено от главния герой в тази тема:

"ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО."

ДБ

[offtopic]Написаното е с главни букви, защото авторът на текста така е решил[/offtopic]

Кво толкова се кефиш пък на бракматов че чак аватар си сложил на тоя плешко, боже боже колко мъка има по - тоя свят :lol:
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 дек 2011 14:54

terata написа:Дам, Бербатов е велик, с трите си гола срещу Уигън отново показа на всички... че е футболист за малките мачове. Цар да бележи по няколко попадения срещу отбори в дъното на таблицата, но никакъв го няма срещу големите отбори и във важните срещи. А иначе авторе, ти трябва да кандидатстваш за тренер на Ман Юн. Все пак много е чаткаш играта за разлика от "дъртака" начело на тима постигнал за 24 години начело на тима "само" 11 шампионски титли, два пъти Шампионската лига, един път световното клубно първенство, пет пъти Купата на Англия, КНК и др. Ама щом не пуска Барбалетка в игра, значи нищо не разбира от футбол тоз "дъртия". ;)

Комплексарче, ако не беше Бербатов кой щеше да бележи срещу малките отбори? Арсенал, Челси и Сити миналата година май срещу малките не можеха да вкарават и завършиха след Юнайтед, а? Бегай на село при любимия ви Черен Петър и му изкарайте пари за една шофьорска книжка.

Сега Бербатов го няма в националния и нещо на малките отбори няма кой да вкарва!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 дек 2011 14:55

igra4 написа:

ДБ

Кво толкова се кефиш пък на бракматов че чак аватар си сложил на тоя плешко, боже боже колко мъка има по - тоя свят :lol:

Да сложи снимка на пияницата с фалшива шофьорска книжка и един гол за цяла есен ли?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 28 дек 2011 14:55

terata написа:Не си ти човека, който ще ми казва дали да си мълча или не! Имам свое мнение и това,че не ти се харесва не е мой проблем. А това че е играл в ЦСКА какво общо има с моментните му изяви в Ман Юн? Не деля футболистите на "сини" и "червени". Просто изказвам мнение като страничен наблюдател. Интересно ако е толкова класен футболист, колкото го изкарвате всички, защо Сър Алекс не разчита на него?

А като не е класен,и заслужава да си играе в Пирин,как така треньори като Мартин Йол и Сър Алекс са се изръсили с толкова много пари,и едновременно има почти 200 мача за двата английски отбора,пък за Байер да не говорим..
Свали сините очила приятел,тъпо е :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 дек 2011 14:56

igra4 написа:

ДБ

На колко години си? Бързай да пишеш сега, че след 8-ми мама няма да ти дава да пускаш комп-а преди да си си написал домашните...

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 дек 2011 14:57

igra4 написа:

ДБ

"по - тоя свят" има много мъка,вярно. Мъка е да се пишеш "играч" ама с 4-ка и да си задръстено лайно без път в живота. Единствения ти шанс да те забележи някой е като тръгнеш да плюеш по някой реализирал се в живота ,обаче тогава идват такива като мен,които те връщат към мизерната ти реалност :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 28 дек 2011 14:58

Бербатов се бил махнал от национала..а като беше тук се скъсвахте да го плюете а сега ревете че се бил махнал,бахти племето сме 8-)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 дек 2011 15:00

pomiqrat написа:
terata написа:Дам, Бербатов е велик, с трите си гола срещу Уигън отново показа на всички... че е футболист за малките мачове. Цар да бележи по няколко попадения срещу отбори в дъното на таблицата, но никакъв го няма срещу големите отбори и във важните срещи. А иначе авторе, ти трябва да кандидатстваш за тренер на Ман Юн. Все пак много е чаткаш играта за разлика от "дъртака" начело на тима постигнал за 24 години начело на тима "само" 11 шампионски титли, два пъти Шампионската лига, един път световното клубно първенство, пет пъти Купата на Англия, КНК и др. Ама щом не пуска Барбалетка в игра, значи нищо не разбира от футбол тоз "дъртия". ;)

Комплексарче, ако не беше Бербатов кой щеше да бележи срещу малките отбори? Арсенал, Челси и Сити миналата година май срещу малките не можеха да вкарават и завършиха след Юнайтед, а? Бегай на село при любимия ви Черен Петър и му изкарайте пари за една шофьорска книжка.

Сега Бербатов го няма в националния и нещо на малките отбори няма кой да вкарва!!!

Единия с ник смотльо, другия с ник помияр... То даже и не правите опити да криете кухата си кратуна :) Ам понеже Бартбалетка като беше в национала направихме едни постижения, едни чудесии мани, мани. А комплексар... хм, човек който не търпи чуждо мнение като вас е точно това. Аз за разлика от вас, драги ми съфорумци не обиждам и не нападам, а изказвам лично мнение породено от изявите на Барби в последните мачове... или по-точно от липсата на такива. Та пак хубаво си помислете преди да се удавите в собтсвената си злоба... кой е комплексара? ;) И така и не рзабрах, след като Барби е "най-големия" в Ман Юн, защо не играе по-често? Ама забравих, вие разбирате от футбол далеч повече от "дъртия"
Последна промяна от terata на 28 дек 2011 15:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”