Ей за това скоро няма да се напълнят стадионите. Всеки, който не вижда връзката може да се причисли към описаните по-долу като тъпанари. Изключвам възможността това да са невръстни лапенца, защото те нямат място в този форум (и според правилата му).
Качеството на фенската маса е толкова ниско и продължава да пада, че скоро ще изпревари по тъпота седмокласниците. То да кажеш, че отборите имат милиони фенове и да не вземеш под внимание 50-те, които са се млатили и останлите 450, които биха се включили, а то са има-няма 1000 пикльовци останали. Отнася се за Левски, ЦСКА и още 2-3 отбора. Останалите отбори и тъпанджия нямат
Подкрепям ЦСКА като отбор, но докато процентът на тъпанарите в агитките и тези, които ходят по стадионите не намалее под 5% - достатъчни са за мелета, стига да са извън стадиона и на предварително уговорени за целта места, нито аз, нито децата ми ще стъпим на стадион докато играе някой от двата отбора.
И между другото, отборите трябва да бъдат наказани -
предлагам изваждане от А група или домакински мачове на празни трибуни за целия полусезон..
А на хората, които вярват, че това е провокация, ще помоля да ми обяснят каква е тая провокация, която тече от 20 години??? Разбирам да е само веднъж-два пъти или само за 1 сезон, а то няма край. И ако е провокация,
къде са изявленията на официалните лица от фен клубовете, които се разграничават от случилото се?Към въпросните тъпанари нека се чувстват присъединени и всички, които продължават да гледат на въпроса като изолиран случай в рамките Левски-ЦСКА.
Единственото смекчаващо вината на отборите и шефовете на агитки обстоятелство е, че случката е в автобус 94 - на спирката до мола:
1. замесените са от провинцията - а там има много места, където по тъмно не се ходи (какъвто е случая и със София, но в по-големи размери)
2. замесените са около 20 годишни, безработни, студенти, фешън-гъзарчета
И ако искате във форума
да има по-малко като мен - говорят, без да са стъпили на стадиона, ами погрижете се да няма изцепки и тогава ще изчезнем.