Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 дек 2011 23:52

гоУеми сте. Тук не става въпрос дали сините са "по-яки" от червените или обратно. Проблемът е, че българи трепят българи. В 21-ви век, на връх Коледа и в навечерието на Нова година. А по различните форуми ще се "изтрепят" дечица, на които мама и тати са им купили лаптопче или смартфонче- да се изтипосват на бабаити и "отмъстители". Ненормални хора. И същите тези са БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Всъщност, вече е ясно- тази страна няма бъдеще с такъв народ и такова младо поколение. Защото всичките тези изстъпления се правят от едни жалки нещастници на възраст 14- 24 години, оставени да "се развиват правилно" от своите родители и не осъзнали смисъла на човешкото здраве и живот.Колкото повече чета "изхвърлянията" тук и на други места, толкова повече ми става ясно, че България е обречена на самоунищожение. И няма по-голям враг за нея от самият й прост народ.

Един от малкото смислени постове, но за съжаление никой няма да му обърне внимание в общия поток на закани от разни комплексари и форумни хулигани ...
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 дек 2011 23:53

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Тия не ги е страх от нищо и не бягат от нищо

...като са много ;)
Кат мангалите бе...същата работа!

Вярвай си...Лошо няма-важното е да си вярваш!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2011 23:53

rsk написа:Аз се обзалагам, че не е имало и 1 човек от Запад в тоя автобус. Най-малкото, че те си ходят с коли винаги...

Точно :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот Blue_Lion » 27 дек 2011 23:53

POPCORN написа:
turbogena написа:
Blue_Lion написа:Страшни помияри...не ме е яд, че са бити фенове на ЛЕВСКИ... наши са били техни, техни наши, така е по агитките ! Яд ме е, че са го отнесли обикновени хора ! Как да си напълним стадионите после...заради група малки нещастници които искат да се направят на ултраси...страхлива постъпка !

Още повече с тръби и бухалки. Дай следващия път да се стреляме направо и да се приключва...

марто дали са с тръби и бухалки или боксери е все едно.почти винаги като има такива мелета имат подръчни материали..и с бокса да те удари главата ти може да се завърти на 180 градуса даже може да останеш без глава...така че едно и също

Васе, идеята е, че поне като нападаш, направи го мъжки ! И не за сметка на хора, които не се интересуват от футбол, или поне не така, както въпросните претендират...
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 дек 2011 23:56

Black&White1926 написа:Един приятел са го свалили с дъска. Имало е хора от СЗ.

всички са били от сз ,на тази любовна среща с директора само те си ходят

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 27 дек 2011 23:56

Няма страшно на този свят всичко се връща рано или късно.Но засяга най близките ти на някой ще му се роди дете олигофрен ще ти почине близък човек ГОСПОД гледа и наказва :?: :!:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 дек 2011 23:57

POPCORN написа:еми като цяло може и да има , аз не съм запознат.далече съм от тия неща.поначало не съм фен нито на фракции нито на ултраси и тн.заради тия фракции стават най-голямите проблеми по стадионите и извън тях.аз не мога да ги разбера как може да набиеш някой и да знаеш,че си му счупил кофата и после да се прибереш вкъщи и да заспиш спокойно!Това са хора без мозък

Това е като да отидеш на кръчма, да пийнеш три ракии и да набиеш някой, който ти се стори подходящ и си преценил, че те гледа лошо или кара Форд, а ти се кефиш на Мерцедес. Не знам, липса на мозък ли е или възпитание, но много зачестяват подобните случай и не е зле да се вземат някакви мерки...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 дек 2011 23:58

turbogena написа:
ЦСКА-р написа:
turbogena написа:Не се знае кой ще го отнесе. Че ще има ответен удар е почти сигурно ,но пак ще пострадат невинни хора...

Нали се сещаш, че след този ответен удар ще има нов такъв в наша полза? :lol:

Сещам се ,разбира се ;) Въпроса е ,че ако е имало хора от СЗ в рейса и са били бити ще стане мазало. Тия са много отмъстителни.

точно в това е големият проблем

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 дек 2011 23:58

Васе, идеята е, че поне като нападаш, направи го мъжки ! И не за сметка на хора, които не се интересуват от футбол, или поне не така, както въпросните претендират...

абе те хората са един и същи..това ,че някой се интересува от футбол незначи,че трявба да го пребиеш от бой, като въобще може да няма общо с тия фркации мракции и тн.повечето винаги имат боксери и тн и не влизат в бой без такива неща.така че това с бухалките и тръбите не ме очудва.то всеки се прави на мъж и че носи яко на бой ама без тия неща не може :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 27 дек 2011 23:58

turbogena написа:
rsk написа:Аз се обзалагам, че не е имало и 1 човек от Запад в тоя автобус. Най-малкото, че те си ходят с коли винаги...

Точно :!:

По канал 3 казаха, че са от сз и даже сд е говорил с някъв, който не искал да го записват :)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Свободна зона”