Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот jermiun » 27 дек 2011 23:48

milen.hristov написа:
Levskar_90 написа:
Гордеете се че биете деца,баби и майки... Що за хора сте ?

Айдее вече и баби в 10 вечерта в студ. град.БОжеее, на тези сбирки Гонзо да не ви прелива от неговия мозик

:lol: На тоя ако му прилее малко, ще стане бати и хибрида :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 дек 2011 23:48

turbogena написа:Казвам ,че нямате смелост да нападнете СОФИЯ ЗАПАД! Чети малко! Не обикновените фенове ,а СЗ! Никога не сте го правили и няма да го направите ,защото знаете какво ще стане ;)

Ти нещо много знаеш за СЗ!Никога не ги нападали,ала бала...
Да не си някой техен член!Или клиент :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 27 дек 2011 23:49

Аз се обзалагам, че не е имало и 1 човек от Запад в тоя автобус. Най-малкото, че те си ходят с коли винаги...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 дек 2011 23:49

ЦСКА-р написа:
turbogena написа:
milen.hristov написа:Нали се разбрахме софия запад нямат нищо общо с Левски.В случая някакви ''вандали са пребили наркомани и дилъри''.В СЛУЧАЯ НАСИСЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ.

Ти май не разбра ,че са бити обикновени фенове на Левски. В рейса не е имало хора от СЗ. Все пак може да всякакви ,но чорбарите нямар смелост да ги нападнат ;)

Чакай бе, вие какви сте, че да нямаме смелост да ви нападнем? Да не би да сте цяла армия говеда или? Знаеш ли колко ше ме е страх от некфи нашмъркани идиоти, дето незнаят на кой свят се намират?

Много е лесно да си зад клавиатурата... Но на живо друго... ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот MORSKI » 27 дек 2011 23:50

Blue_Lion написа:
turbogena написа:
Blue_Lion написа:Страшни помияри...не ме е яд, че са бити фенове на ЛЕВСКИ... наши са били техни, техни наши, така е по агитките ! Яд ме е, че са го отнесли обикновени хора ! Как да си напълним стадионите после...заради група малки нещастници които искат да се направят на ултраси...страхлива постъпка !

Още повече с тръби и бухалки. Дай следващия път да се стреляме направо и да се приключва...

Еми то тия нали ги знаеш кви са спринтьори...няма да се очудя ;) Бати...колко тъп тряа да си, за да биеш и обикновени хора...поне да ги изчакат да слязат, да няма свидетели или нещо такова...ама не, дай да сме хулигани !

София- Запад са същите, Павка.
Просто нямам думи, пътуваш си в автобуса и някакви кретенчета на по 15-16 с бухалки ти налитат.
Да гният в затвора и да им дупетата от .... нещастници!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 дек 2011 23:50

santiliana написа:тези дечурлига майки и бащи нямат ли? И като са толкова смели да вземат да се включат в КФОР и да се млатят с шиптъри, с арабски терористи и пр. Ние в джунглата на Никарагуа ли сме или живеем в Европа?! И къде е ДЪРЖАВАТА в случая? Някакви си пубери влизат в автобус пълен с обикновени хора- жени, деца и мъже, и започват да млатят наред. Е, къде го има това своеволие? А като полицията вземе по-крути мерки някой "умен" човек започва да пищи, че сме полицейска държава. Не, тук трябва ред и твърда ръка, а побойниците- в затвора. Това вече на нищо не прилича. Един етнос- БЪЛГАРСКИ- и да се трепем сякаш сме на война. Нямам думи.Затова и славата ни е такава по света- отрепки сме и няма да се променим.Никаква ценностна система и морал.

Аз за това го казвм отдвана полицейска държава му е майката

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 дек 2011 23:50

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:ей това ни е проблема на футбола.всеки се мисли за холиган и го кефят тия простотии.да не говорим как всеки почва да говори простотии от рода, ама нали знаеш,че ще има нов удар, ама тия са мишоци ония са тигри и тн.може ли общо за тия хора и от СЗ и от тая групичка фенове на ЦСКА да отделите 10 страници?Какво ново може да се каже по темата?За първи път ли се случва това?Това го има на всякъде по света да не е само у нас!Или какво сега левскарите днеска като са ги набили примерно и ах колко са лоши цскарите и другият път обратното...всички са един дол дренки, това го разберете!Няма локо, няма левски няма цска !да си ултрас и да се правиш на ултрас не е нещо яко!

Добре казано, но има разлика между ултрас и хулиган. :)

еми като цяло може и да има , аз не съм запознат.далече съм от тия неща.поначало не съм фен нито на фракции нито на ултраси и тн.заради тия фракции стават най-голямите проблеми по стадионите и извън тях.аз не мога да ги разбера как може да набиеш някой и да знаеш,че си му счупил кофата и после да се прибереш вкъщи и да заспиш спокойно!Това са хора без мозък
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2011 23:52

delqnski47 написа:
turbogena написа:Казвам ,че нямате смелост да нападнете СОФИЯ ЗАПАД! Чети малко! Не обикновените фенове ,а СЗ! Никога не сте го правили и няма да го направите ,защото знаете какво ще стане ;)

Ти нещо много знаеш за СЗ!Никога не ги нападали,ала бала...
Да не си някой техен член!Или клиент :lol: :lol: :lol:

Нито съм член ,нито клиент на СЗ. Просто съм от много години в Сектора и ги познавам в голямата им част. И на гостувания ги знам и в София. Просто където и да ходят не им пука от никой и нищо. И без да преувеличавам ти казвам ,че никоя ваша фракция не би ги нападнала ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 дек 2011 23:52

turbogena написа:
Blue_Lion написа:Страшни помияри...не ме е яд, че са бити фенове на ЛЕВСКИ... наши са били техни, техни наши, така е по агитките ! Яд ме е, че са го отнесли обикновени хора ! Как да си напълним стадионите после...заради група малки нещастници които искат да се направят на ултраси...страхлива постъпка !

Още повече с тръби и бухалки. Дай следващия път да се стреляме направо и да се приключва...

марто дали са с тръби и бухалки или боксери е все едно.почти винаги като има такива мелета имат подръчни материали..и с бокса да те удари главата ти може да се завърти на 180 градуса даже може да останеш без глава...така че едно и също
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 дек 2011 23:52

Тъпаци, Боклуци... :evil: Фен съм на ЦСКА, но тези, които са участвали в боя, ако е истина така предоставената ни информация, са срам за червенага агитка. Такива нещастници не заслужават да се нарекат фенове на най-великия бг клуб- ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Свободна зона”