Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 дек 2011 15:58

Old_death написа:......Вие кръстихте стадиона си на един футболист,най-известен с един гол в приятелски мач на Уембли,но отричате най-добрия ни футболист,само защото не е играл със синия екип.Ако бе направил тая грешка,сигурно стадион Георги Аспарухов щеше да се намира на улица "Димитър Бербатов"!

:lol: Ти дотолкова не си в час, че не знаеш дори към кого се обръщаш! :lol: А футболистът, когото визираш, едва ли е признат за най-великия футболист на България за ХХ-ти век само заради гола си на "Уембли", драги ми Смехурко! :lol: Принуден съм и на теб, както и на повечето ваши фенчета, подвизаващи се във форума, да цитирам стихотворението на дядо Вазов: "Чети дърварче, чети"! :mrgreen:
П.П. Много ви е къса паметта на вас, червенушковците от Панчарево. ;) Забравили сте, как псувахте Бербатов под път и над път, заради пропуските му срещу "Левски"... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 дек 2011 16:02, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 дек 2011 16:01

Уникални сте. Всяка една тема се обръща на Левски - ЦСКА.........
Не и тука!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 дек 2011 16:15

Captain Stottlemeyer написа: :lol: Ти дотолкова не си в час, че не знаеш дори към кого се обръщаш! :lol: А футболистът, когото визираш, едва ли е признат за най-великия футболист на България за ХХ-ти век само заради гола си на "Уембли", драги ми Смехурко! :lol: Принуден съм и на теб, както и на повечето ваши фенчета, подвизаващи се във форума, да цитирам стихотворението на дядо Вазов: "Чети дърварче, чети"! :mrgreen:
П.П. Много ви е къса паметта на вас, червенушковците от Панчарево. ;) Забравили сте, как псувахте Бербатов под път и над път, заради пропуските му срещу "Левски"... :lol:

Точно те го изгониха и от Армията, но бързо забравиха, как майка му го чакаше на пистата, за да го утешава. Нямаше и да го помнят сега, ако кариерата му беше тръгнала надолу... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 дек 2011 22:13

Аз пък не виждам лошо в това Бербатов да е критикуван. Това си е мое конституционно право. :lol: Бербатов не е с нищо повече от другите хора, че да не бъде критикуван. Разбира се тук говорим за градивна критика,а не за критика от тип "берби - п.тката" . И се получава, че ако някой направи градивна критика към Бербатов той бива осмивам, че не разбира от футбол или, че не е българин и т.н.. Същото е и с другата крайност ако похвалиш Бербатов също биваш критикуван. Просто нашите фенове не искат да бъдат критични,градивни и балансирани и залитат в двете крайности. Да Бербатов е талантлив футболист, но е слаб характер и е далеч от световните величия в момента, но е играч с достатъчно качества да спечели някой друг трофей и мач.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 дек 2011 22:17

Добре де!!! След 3 гола пак ли ще го критикувате......... Аз го "хранех" след 2та му пропуска на 1/2 финала за ФА срещу Сити. Въпреки, че тогава вече беше изваден от форма от Съра....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2011 22:20

Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:......Вие кръстихте стадиона си на един футболист,най-известен с един гол в приятелски мач на Уембли,но отричате най-добрия ни футболист,само защото не е играл със синия екип.Ако бе направил тая грешка,сигурно стадион Георги Аспарухов щеше да се намира на улица "Димитър Бербатов"!

:lol: Ти дотолкова не си в час, че не знаеш дори към кого се обръщаш! :lol: А футболистът, когото визираш, едва ли е признат за най-великия футболист на България за ХХ-ти век само заради гола си на "Уембли", драги ми Смехурко! :lol: Принуден съм и на теб, както и на повечето ваши фенчета, подвизаващи се във форума, да цитирам стихотворението на дядо Вазов: "Чети дърварче, чети"! :mrgreen:

Признат е, защото е имало много комплексирани сини журналистчета в анкетата и за нищо друго. Има десетки по-добри футболисти от Георги Аспарухов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2011 22:22

Отписаният от мнозина за големия футбол Димитър Бербатов отново напомни за себе си с гръм и трясък разплака по Коледа критиците си, които не ще могат да заспят спокойно до следващия му пропуск.

От днес нападателят на Манчестър Юнайтед гордо може да се похвали, че не вкарва само на Елена, но го прави и на терена. Във втори пореден мач на "Ангела с дяволски очи" му бе даден шанс да играе и той напълно опроверга даденото му доверие вкарвайки във втори пореден мач.

След хеттрика си срещу Уигън голмайсторът на английската Висша лига за миналия шампионат закръгли сметката си на 70 гола в Премиършип и влезе в топ 10 на футболистите с най-много хеттрици заемайки 9-то място с 5 хеттрика на Албиона.

Бербатов търпеливо изчака своя шанс оставяйки дълбок отпечатък от задните си части на резервната скамейка на "червените дяволи" заради един пропуск срещу Манчестър Сити, само и единствено, за да начеше огромното его на сърдитото старче и показа на високомерния шотландец кой го изведе до рекордната 19-та титла в шампионата.

Бербатов е класа, художник не само през свободното си време, но и на терена, последният останал мохикан в българския футбол на топ ниво в топ отбор.

Тази вечер Бербатов отново ще стряска съня на доброжелателите си и ще накара съра да се замисли дали щеше да трепери като невротик на финала на Уембли в Шампионската лига.

http://www.sportabg.com/drugi/analizi/38200-po-koleda-stavat-chudesa#comments

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2011 22:24

ros написа:
MuFc1878 написа:В следващите 2 мача ще стане ясна съдбата на Митака ;)

От 1ви Януари вече ще е свободен агент....

Малка поправка - свободен агент става след изтичане на договора му през юни, но от първи януари ще има възможност да си търси отбор без разрешението на Юнайтед ;)

Свободен и след юни не става, защото съра може да реши да му удължи автоматично договора :!:

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 27 дек 2011 22:25

Alexx написа:Аз пък не виждам лошо в това Бербатов да е критикуван. Това си е мое конституционно право. :lol: Бербатов не е с нищо повече от другите хора, че да не бъде критикуван. Разбира се тук говорим за градивна критика,а не за критика от тип "берби - п.тката" . И се получава, че ако някой направи градивна критика към Бербатов той бива осмивам, че не разбира от футбол или, че не е българин и т.н.. Същото е и с другата крайност ако похвалиш Бербатов също биваш критикуван. Просто нашите фенове не искат да бъдат критични,градивни и балансирани и залитат в двете крайности. Да Бербатов е талантлив футболист, но е слаб характер и е далеч от световните величия в момента, но е играч с достатъчно качества да спечели някой друг трофей и мач.

Ако беше слаб характер, до сега пет пъти щяха да са го върнали в националния... Силен характер не е да изчукаш жената на брат си и да се държиш сякаш ни лук ял, ни лук мирисал, когато всичко цъфне... нито пък да си оплюеш клуба и да ги изнудиш за пари...

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 27 дек 2011 22:30

pomiqrat написа:
Свободен и след юни не става, защото съра може да реши да му удължи автоматично договора :!:

Ако го удължи, трябва да плаща още една година заплата от по 100к паунда на седмица. 52 седмици по 100 хиляди... за да ти търка пейката... не е много приятно.
В общи линии, САФ си вкара лек автогол с пускането на Митко в мача... Сега цената му се качи... Или трябва да предложи подобрени условия или да се хване за палците.

Върни се в “Футбол - Свят”