Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Баку - Екранас /дискусия/

Мнениеот Deliba6 » 21 юли 2009 20:17

Нищо не видях, ама познах победителя и /почти/ резултата...
Червените да не се радват, защото и тях ги чака "Дери" /звучи ми като... дранье!... Двата "гранда" са на такова дередже, че запалянковците им трябва "да сме по-ниски от тревата" и да не се правиме на много велики, защото ще ни скъсат от майтапи, ако стане издънка!!! А чета някакви червени заяжданици... Да не пиете отново коняк "Жиняк"?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 юли 2009 20:19

9.Tsarya написа:Тука червенитегъзоблизковци мн се въодушевиха и зарадваха. Ае марш ве

Брато , ама ти да не се уплаши? - че те БАКУ (нещо като БАТЭ) са един смешен и преодолим отбор. Пък и там играят едни чорбари - а то вие тях поне винаги ги биете....нали? или бъркам?

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот BOCA » 21 юли 2009 20:46

BOCA написа:Чувал ли е някой да има рекет срещу Велев от страна на фенове?Плащаш или плакати.Дори и да влезем в ШЛ пак щяло да има "Велев курво".Как го разбирате?....дали и някои футболисти не страдат от това?Пък има ли и такива дето си плащат?
Твърдо съм за Велев,ако ще го сменят с Достанич.

Никой не разви темата!!!!Прочетете добре въпросите!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 юли 2009 20:54

http://www.day.az/news/football/165499.html

Няма да ви превеждам, става ясно обаче че е имало свободен вход за мача с Екранас, вероятно и с левски ще бъде така.
Изпълнителния директор на ФК "Баку" Яшар Сеидов ви четка в края на статията, но вярва че техния отбор може да ви отстрани :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 21 юли 2009 20:55

Deliba6 написа:Нищо не видях, ама познах победителя и /почти/ резултата...
Червените да не се радват, защото и тях ги чака "Дери" /звучи ми като... дранье!... Двата "гранда" са на такова дередже, че запалянковците им трябва "да сме по-ниски от тревата" и да не се правиме на много велики, защото ще ни скъсат от майтапи, ако стане издънка!!! А чета някакви червени заяжданици... Да не пиете отново коняк "Жиняк"?!

Не ти разбирам лафовете.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 юли 2009 20:57

Red_champions написа:

Повече от ясен съм!!! Ето ви читав линк за Марто и Валери!!!http://live.mcfc.co.uk/

Не ти разбирам лафовете.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 юли 2009 20:59

Red_champions написа:

Не ти разбирам лафовете.

Червените да не се радват, защото и тях ги чака "Дери" /звучи ми като... дранье!... Двата "гранда" са на такова дередже, че запалянковците им трябва "да сме по-ниски от тревата" и да не се правиме на много велики, защото ще ни скъсат от майтапи, ако стане издънка!!! А чета някакви червени заяжданици... Да не пиете отново коняк "Жиняк"?![/quote]
Повече от ясен съм!!! Ето ви читав линк за Марто и Валери!!!http://live.mcfc.co.uk/

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 юли 2009 21:06

Нещо се сговняса... Ето ви линка: http://live.mcfc.co.uk/

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 юли 2009 21:11

http://gong.bg/view_article.php?article_id=83334

Старши треньора на Екранас и той като една част от феновете на ЦСКА откачи - и той щял да подкрепя азерите срещу левски :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

От фен на Левски

Мнениеот pajin_84 » 21 юли 2009 21:40

Искам само да пожелая успех на всички Български отбори в Европа!!!те представят България и Бг футбола ни и чак тогава себе си!а тва че всички можем да даваме акъл и че разбираме от футбол и мн други неща е ясно....

Върни се в “Архив”