Още като гръмна допинг скандала споделих, че не желая резултатът от мача Литекс да бъде анулиран, тъй като това нас по-силни няма да ни направи, пък пролетта мачкайте колкото искате, но това, че играчите ви се стимулират със забранени вещества и ще ви знаят като допинг отбор ще си остане ваше петно, петно което във времето ще почне да ви пречи.
mistreated, всеки един автобус има набор от документи (копия) които са част от него и при проверка на ДАИ и изискване от тяхна страна се показват. Гумите на автобуса са износени, а ти си тръгнал на курс, защо? - но нека не се отклоняваме от темата, дадох просто пример от гледна точка на това, че нещата са навързани и няма как да е виновен само един човек от дадена организация.
Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Допинг скандала в ЦСКА !
Rivaldo10 написа:шивача написа:По-скоро са хванали 3ма от 30 или 10% от далите проба, което пак си е високо. Футбола е отражение на богатите Българи, точно на едно ниво са, с малки изключения.
Дали са 6 човека проби, по двама срещу Левски,Литекс и Лудогорец.
В останалите 12 кръга не е ли имало проби
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:В останалите 12 кръга не е ли имало проби?!
Явно не, щом нищо не казаха за мачовете ви с Миньор и Ботев Вр.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
PFC Litex написа:mistreated, всеки един автобус има набор от документи (копия) които са част от него и при проверка на ДАИ и изискване от тяхна страна се показват. Гумите на автобуса са износени, а ти си тръгнал на курс, защо? - но нека не се отклоняваме от темата, дадох просто пример от гледна точка на това, че нещата са навързани и няма как да е виновен само един човек от дадена организация.
Приятел, говоря ти от позицията на счетоводител и знам, че моят работодател не знае и не е длъжен да знае какво точно трябва да съдържат декларациите, които всеки месец подавам. Той ме е назначил и ми се е ДОВЕРИЛ и за това ми плаща. Да, ако аз сгафя утре ще накажат него, но ако искам мога да го направя умишлено и той няма как да ме спре, нали?
Но ти гарантирам, че ако нарушението е толкова сериозно, че да се стига до съд за лишаване от свобода да речем (а не административна глоба), то съда няма да го вкара в затвора при положение, че си призная, че аз на своя глава съм подал грешни декларации.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:PFC Litex написа:mistreated, всеки един автобус има набор от документи (копия) които са част от него и при проверка на ДАИ и изискване от тяхна страна се показват. Гумите на автобуса са износени, а ти си тръгнал на курс, защо? - но нека не се отклоняваме от темата, дадох просто пример от гледна точка на това, че нещата са навързани и няма как да е виновен само един човек от дадена организация.
Приятел, говоря ти от позицията на счетоводител и знам, че моят работодател не знае и не е длъжен да знае какво точно трябва да съдържат декларациите, които всеки месец подавам. Той ме е назначил и ми се е ДОВЕРИЛ и за това ми плаща. Да, ако аз сгафя утре ще накажат него, но ако искам мога да го направя умишлено и той няма как да ме спре, нали?
Но ти гарантирам, че ако нарушението е толкова сериозно, че да се стига до съд за лишаване от свобода да речем (а не административна глоба), то съда няма да го вкара в затвора при положение, че си призная, че аз на своя глава съм подал грешни декларации.
Съгласен съм с теб, но от глобата и наказанието няма как да се отърве компанията и това много добре го знаеш след като се занимаваш със счетоводство.
Относно съществото на темата, то оправдание от типа аз не зная какво ми дават да пия не са смекчаващи вината обстоятелства.
Като хванат някой състезател с допинг защо го наказват и му отнемат резултатите, доктора ще каже, че той не е знаел какво му дава и готово?

Rivaldo10 написа:шивача написа:В останалите 12 кръга не е ли имало проби?!
Явно не, щом нищо не казаха за мачовете ви с Миньор и Ботев Вр.
Може и да е имало, но може и да е нямало, но поне в мачовете с Черно Море, Черноморец, Локо Пд, Славия , би трябвало да е имало
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- blue avalanche
- Контакти:
шивача написа:п.п. блу, виж кво каза докторада беше изчякал малко с конците
„Това, което е имало да кажа съм го написал в декларацията. Причината за положителните проби за препаратите, които съм давал. Всички, на които съм давал тези препарати сигурно ще имат положителни проби“, заяви Крайнов. Той допълни, че Мишел Платини и Борис Галчев не би трябвало да се притесняват, тъй като двамата не са вземали от въпросните хранителни добавки. „Единствено и само аз знаех какво съм давал. Никой друг от клуба не е бил в течение“, каза Крайнов.
блу, почини си една седмица и пак заповядай
Тогава защо Живков хвърли Платини и Галчев на "вълците"(медиите)?Нали се сещаш,че всичко казано(написано) от доктора СЛЕДварително е...ала-бала!
ПП.Живков "ушит" ли е или "разпран"?Пък и къде в моя коментар съм писал,че са "положителни"?Просто отбелязах факта,че не са "отворени".
- mistreated
- Контакти:
PFC Litex написа:Съгласен съм с теб, но от глобата и наказанието няма как да се отърве компанията и това много добре го знаеш след като се занимаваш със счетоводство.
Относно съществото на темата, то оправдание от типа аз не зная какво ми дават да пия не са смекчаващи вината обстоятелства.
Като хванат някой състезател с допинг защо го наказват и му отнемат резултатите, доктора ще каже, че той не е знаел какво му дава и готово?
Глоба ще има и сега, така и трябва да е. Също така ще бъдат и наказани играчите, въпреки, че може и да не са виновни. Но просто ти давам пример как може да се саботира един клуб, както може да се саботира и една фирма. Факт, нали?!
mistreated написа:PFC Litex написа:Съгласен съм с теб, но от глобата и наказанието няма как да се отърве компанията и това много добре го знаеш след като се занимаваш със счетоводство.
Глоба ще има и сега, така и трябва да е. Също така ще бъдат и наказани играчите, въпреки, че може и да не са виновни. Но просто ти давам пример как може да се саботира един клуб, както може да се саботира и една фирма. Факт, нали?!
Никой не е застрахован от саботаж, но това е част от играта и най-вече е показателно как се работи в даден клуб/фирма.
Саботажът за жалост не е смекчаващо вината обстоятелство

- mistreated
- Контакти:
PFC Litex написа:Никой не е застрахован от саботаж, но това е част от играта и най-вече е показателно как се работи в даден клуб/фирма.
За това едва ли има фен на ЦСКА, който да не съгласен с теб. Но нито ние феновете, както и играчите можем да направим нещо по въпроса...