Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА
то не се виждаше иначе как би могло да бъде спряно тошо;злото;.румката също повече пакости нанесе отколкото ползи.
[center]
[/center]
[/center]- bobonikolov
Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
Кашчей написа:bobonikolov написа:Как няма наказание-играчите се наказват като може да се лишат от състезателни права.Ако накажат 4-5 души ти как мислиш това дали не удря по отбора?Особено ако примерно една част от тези играчи са ключови.Плюс това аз говорех,че не би трябвало да се отнемат точки.Не забравяй,че това е първо провинение на отбора и съответните играчи и според мен би трябвало да наложат солени глоби на всички,а при повторно нарушение вече да има по-строго наказание. А това за Платини и Галчев го имаше вчера в спортала.
Бобо, когато има толкова хванати от един отбор, за 2 месеца, дали отборът е невинен?Не отделните играчи, а ръководство, треньорски щаб, медицинско лице?
Ами не е невинен за това казвам,че трябва да има наказание,но според мен ще бъде солени глоби за всички,защото това е първо провинение в историята му.Дори на убийците не винаги дават пълни наказания,а те се определят в зависимост от обстоятелствата като ако лицето допреди това е било с чисто криминално минало му налагат минимално наказание например.В случая с допинга има както утежняващи вината обстоятелства така и смекчаващи,като едно от тях вече го посочих, а именно,че се случва за първи път.Колкото до случаите посочени в по-горния пост-не мога да ги коментирам,защото не съм запознат с тях.Рано е още да се пише от разни медии,че щели да отнемат точки на ЦСКА при положение,че има и други санкции и въобще не се знае какво ще решат съответните комисии.
fen0212 написа:Не е ли странно това ,че хора ,които имат най-голяма нужда да си оправят теглото като Галчев и Караджов , не са вземали от този продукт ,а останалите са вземали --другия пък чист е най-големия приятел на Милен --как пък само те са чисти.Много е съмнително .Апредставяте ли си какво щеше да стане ако Зику беше тестван и спрени правата му --трансфера ни пропадаше.Каквото щете пишете ,но пак го казвам --това си е чист саботаж срещу ЦСКА--имидж ,класиране ,трансфери --всичко може да отиде по дяволите и едва ли ръководството само би се вкарало в подобни проблеми
И как се прави такъв саботаж, след като пробите отиват запечатани и само с номер в лабораторията, а Б пробата се отваря в присъствие на представители на клуба?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
bobonikolov написа:Кашчей написа:bobonikolov написа:Как няма наказание-играчите се наказват като може да се лишат от състезателни права.Ако накажат 4-5 души ти как мислиш това дали не удря по отбора?Особено ако примерно една част от тези играчи са ключови.Плюс това аз говорех,че не би трябвало да се отнемат точки.Не забравяй,че това е първо провинение на отбора и съответните играчи и според мен би трябвало да наложат солени глоби на всички,а при повторно нарушение вече да има по-строго наказание. А това за Платини и Галчев го имаше вчера в спортала.
Бобо, когато има толкова хванати от един отбор, за 2 месеца, дали отборът е невинен?Не отделните играчи, а ръководство, треньорски щаб, медицинско лице?
Ами не е невинен за това казвам,че трябва да има наказание,но според мен ще бъде солени глоби за всички,защото това е първо провинение в историята му.Дори на убийците не винаги дават пълни наказания,а те се определят в зависимост от обстоятелствата като ако лицето допреди това е било с чисто криминално минало му налагат минимално наказание например.В случая с допинга има както утежняващи вината обстоятелства така и смекчаващи,като едно от тях вече го посочих, а именно,че се случва за първи път.Колкото до случаите посочени в по-горния пост-не мога да ги коментирам,защото не съм запознат с тях.Рано е още да се пише от разни медии,че щели да отнемат точки на ЦСКА при положение,че има и други санкции и въобще не се знае какво ще решат съответните комисии.
Има смекчаващи вината обстоятелства?При наличието на допинг в пробата ти?Да, прав си, за първо провинение наказанието трябва да е 2 години, а при второ двойно.
Относно това какво е рано и какво не, то нали затова е форум, а не официално изявление-чешем си езиците по някаква тема, като даваме компетентни мнения и съвети, както и предложения, и предположения.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Точно така Кашчей.Сърби ме езика да ти кажа колко ще мие приятно да ви видя във В група.
СПУКАНОГЪРНЕ
Бекъма написа:Точно така Кашчей.Сърби ме езика да ти кажа колко ще мие приятно да ви видя във В група.
Куку-руку, вафла чудна, пълна с Баткоффф шоколад
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Жалко за момчетата, които просто са взимали каквото им дават. На всеки е ясно, че стимуланти се взимат и от Барса и Ман Юнайтед, ама там лекарите са в час и субстанциите са от ново поколение. Сега след като издънката е налице е редно да се направи разследване и всички виновни в клуба да бъдат натирени от футбола за дълго време, както преди време наказаха Ераносян и доктора на отбора му.
Направо си" велик" с коментарите си за всички и всичко -Кашчей.Саботажа е в това ,че се е давал този препарат ,а не Вита слим--а не ,че са подменяни пробите.Въпросът ми беше ,че определени хора ,които трябва да го пият ,не са го пили -явно някой е искал да ги предпази ,защото е знаел какво дава на всички останали ,защото всички ,които са играли основно ,са го приемали ,а тези - не.Именно това ,че момчета ,които са нямали нужда от този препарат са го приели ,а други ,които явно имат нужда -не са , ме навежда на мисълта за определена избирателност.Ако тези тримата чисти не бяха се паднали ,а някои други -сигурно всички щяха да са положителни -чаткаш ли сега или разбираш само своите мисли.И защо ли лейтенанта избяга през глава от Армията с думите ,че и един ден повече не можел да стои ,сякаш някой нещо лошо му е правил.Още много защота, но се надявам след време да разберем всичко.Нека сега се оправят момчетата първо от този батак,в който ги вкараха без да са виновни.И да ,нещата са много добре изпипани от хора ,които разбират от препарати според мен и работещи за определен враг на ЦСКА.А на доктора явно е обещано нещо голямо ,тъй като той може да се прости с кариерата си за този случай ,освен ако този някой му е обещал да го измъкне от наказанието. Хайде сега все пак да си пожелаем Весели Новогодишни Празници! Да сме живи и здрави ,за да се джавкаме и през следващата година.На здраве!!!
fen0212 написа:Направо си" велик" с коментарите си за всички и всичко -Кашчей.Саботажа е в това ,че се е давал този препарат ,а не Вита слим--а не ,че са подменяни пробите.Въпросът ми беше ,че определени хора ,които трябва да го пият ,не са го пили -явно някой е искал да ги предпази ,защото е знаел какво дава на всички останали ,защото всички ,които са играли основно ,са го приемали ,а тези - не.Именно това ,че момчета ,които са нямали нужда от този препарат са го приели ,а други ,които явно имат нужда -не са , ме навежда на мисълта за определена избирателност.Ако тези тримата чисти не бяха се паднали ,а някои други -сигурно всички щяха да са положителни -чаткаш ли сега или разбираш само своите мисли.И защо ли лейтенанта избяга през глава от Армията с думите ,че и един ден повече не можел да стои ,сякаш някой нещо лошо му е правил.Още много защота, но се надявам след време да разберем всичко.Нека сега се оправят момчетата първо от този батак,в който ги вкараха без да са виновни.И да ,нещата са много добре изпипани от хора ,които разбират от препарати според мен и работещи за определен враг на ЦСКА.А на доктора явно е обещано нещо голямо ,тъй като той може да се прости с кариерата си за този случай ,освен ако този някой му е обещал да го измъкне от наказанието. Хайде сега все пак да си пожелаем Весели Новогодишни Празници! Да сме живи и здрави ,за да се джавкаме и през следващата година.На здраве!!!
На вас винаги някой друг ви е виновен, само не и вие-я съдията, я БФС-то, сега докторът.Нищо чудно и от лабораторията в Атина да са подменили пробите, по настояване на Батков.Това няма да е лошо г-н ГА да го разследва по журналистически.Възможно е и при жребия за даващите допинг проби да има манипулация..... и вие станахте като Левски-сами срещу всички.А като се прави саботаж, надали се прави с избирателност такава, каквато на теб ти се привижда.И.... защо ли нямаше положителни резултати от мачовете, докато треньор беше Радуканов, а излязоха от мачове след неговото напускане.Все пак говорим за проби на урина, а не кръвни проби.
Весели празници и на теб!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Почити стигнахме до това ,към което се опитвам да насоча всички ---защо след Милен ??? Защо и кога се сменя препарата Вита слим и защо приятелчетата на Милен са чистите ? И не към Батков ,а по-скоро към "честния" ветеринарен бос ми е насочена мисълта ,защото както не иска титлата ,така и е заложил май множко на това да я спечели.