10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
мераци, по тая схема може да се намерят 10 причини за всеки отбор в света, смешно е направо
Според мен не липсата на Тевес, а тази на Роналдо може да се окаже решаваща.Няколко сезона вкарва много голове, повечето от които решаващи.От доста невъзможне положения за други играчи.Тази липса не виждам как може да бъде запълнена от Валенсия, който дойде от Уиган.Назнам точно на какъв пост играе може и да се бъркам.Не, че другите отбори правят голяма селекци, но мисля, че основния ни конкурент е Челси ! 

Linky написа:Linky написа:Колкото до статията:
1.Тренъор винеги им е бил САФ в последните 20 години - това не им гарантира титла всяка година.
исках да кажа , че не е някой нов, който да обърка нещата
2.Винеги са играли домакинските си мачове на този стадион, вобще каква причина е това?
3.Все едно другите отбори, нямат добра защита....
ами , нямат - погледни СИТИ
4.Дълга дълга, с недоказали се имена, начело с Тошич,Нани и т.н...
винаги ще намери 8 които да се опънат на Челси или Ли-пуул
5.Добре , но не е и един от най-силните в същото време...
6.Ебати лекетата , нямам думи , освен последния, а това че се освобождават, не значи че те са слаби тези играчи...
лекетата , развалят настроението в съблекалнята- САФ това не го допуска
7.Този стил, не е лош в някои случай.
да бе да !!!! спомни си финала с Барса
8.Щом казваш...
9.МАКЕДА - Страшилището, пълен звяр, играч от световна класа бих казал - Айде моля ви... момчето още не се е доказало , има талант , но да ми кажеш че заради някакъв младок ще спечелят титла е просто ХАХАХА смешно...
10... Боже , Бербатов, Принца на бял кон и той е фантастичен бих казал, дори и да беше най-добрия в света, 1 човек отбор не прави
--последните две ....нали се сещаш - трябваше да ги допълня до 10![]()
П.П от Юнайтед съм..
И аз съм от МЮ
stg333 написа:мераци, по тая схема може да се намерят 10 причини за всеки отбор в света, смешно е направо
и ти се взимаш на сериозно - да не си директор на банка ?
- Lord of memories
- Контакти:
Лесно ще бъде запълнена, като се заложи на по-комбинативна игра, така Бербо и Рууни ще вкарат повече, Оуен ще изненада всички, а Валенсия и Обертан ще си вършат работата по крилата и в средата на терена и вероятно ще вкарват понякога но не задължително като Роналдо, това че ни напусна едно крило вкарвач, не значи че трябва да да вземем някои който да му изпълнява функцийте, затова има нещо наречено схема на игра, сега ще се попромени.
Повече се притеснявам за влиянието на финала на ШЛ, отколкото на Роналдо, първото в първите контроли изглежда забравено, освен всичко Македа и Уелбек набират сила.
Повече се притеснявам за влиянието на финала на ШЛ, отколкото на Роналдо, първото в първите контроли изглежда забравено, освен всичко Македа и Уелбек набират сила.
GGMU
- The deacon
- Контакти:
По-голям гладиатор от Тевес в отбора на Ман Юн от последния сезон не се сещам, може би донякъде Руни!!! Така че е смешно да се твърди, че Тевес е бил леке! А да не говорим, че те с Роналдо изковаха доста от победите за червените дяволи през последния сезон! Но всеки има право на мнение - нали за това са форумите......
Последна промяна от The deacon на 21 юли 2009 17:05, променено общо 1 път.
Айде бегай бе-та Роналдо две години подрет ви прави шампиони.За две години вкара над 60-гола.Искам да видя,но не знам защо си мисля че тази година ще има голяма изненада и шампионът няма да е от г-4.Ще бъде интересно.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- Lord of memories
- Контакти:
Напрайл ни шампиони, нали и РВН ни напраи шампиони, напрай се на голям - изгонихме го, и следващата година пак шампиони. Това за Роналдо са опити на други фенчета да си втъплят сами на себе си че някой ще има шанс пред нас тая година.
Оуен ще замести напълно Тевез, дори и отгоре, а функцийте на Роналдо ще бъдат изместени от 2-3 други футболисти.
Ще видим какво ще стане с Пуул като продадат до седмици Алонсо.
Оуен ще замести напълно Тевез, дори и отгоре, а функцийте на Роналдо ще бъдат изместени от 2-3 други футболисти.
Ще видим какво ще стане с Пуул като продадат до седмици Алонсо.
Последна промяна от Lord of memories на 21 юли 2009 17:32, променено общо 1 път.
GGMU
cvetan написа:Linky написа:Linky написа:Колкото до статията:
1.Тренъор винеги им е бил САФ в последните 20 години - това не им гарантира титла всяка година.
исках да кажа , че не е някой нов, който да обърка нещата
Това е така, но това не ни помага, видя се че от 20 години е все 1 и същ през времето се е видяло,че не винеги е от полза,все пак при другите отбор пък като се смени тренъор, по-някога е на добре, не казвам,че трябва да сменим САФ,просто понякога и смяната е добър вариант!
2.Винеги са играли домакинските си мачове на този стадион, вобще каква причина е това?
3.Все едно другите отбори, нямат добра защита....
ами , нямат - погледни СИТИ
Сити определено , не е единственият ни конкурент, даже той е един от най-маловажните.
4.Дълга дълга, с недоказали се имена, начело с Тошич,Нани и т.н...
винаги ще намери 8 които да се опънат на Челси или Ли-пуул
Скамейката е сложна работа...
5.Добре , но не е и един от най-силните в същото време...
6.Ебати лекетата , нямам думи , освен последния, а това че се освобождават, не значи че те са слаби тези играчи...
лекетата , развалят настроението в съблекалнята- САФ това не го допуска
Развалят, не развалят, играта ни се градеше върху тези "лекета", пък и незнам дали си бил в съблекалнията, че си знаел каква е обстановката, странно изказване...
7.Този стил, не е лош в някои случаи.
да бе да !!!! спомни си финала с Барса
Казах - в някои случаи..
8.Щом казваш...
9.МАКЕДА - Страшилището, пълен звяр, играч от световна класа бих казал - Айде моля ви... момчето още не се е доказало , има талант , но да ми кажеш че заради някакъв младок ще спечелят титла е просто ХАХАХА смешно...
10... Боже , Бербатов, Принца на бял кон и той е фантастичен бих казал, дори и да беше най-добрия в света, 1 човек отбор не прави
--последните две ....нали се сещаш - трябваше да ги допълня до 10![]()
Е то за попълване на бройка не става![]()
П.П от Юнайтед съм..
И аз съм от МЮ
САМО ЛЕВСКИ!
- Red_champions
Манчестър Юнайтед няма да е шампион тази година.Неприятно е когато след три години слизаш от сцената на шампион.Неприятно е и когато стигаш до финала на ШЛ и те бие Барса ,а ти стоиш и гледаш награждаването на най-силния отбор в света,който твоя мениджър нарече "смешен",първенството им "смешно",а играта им организиран хаус!Но гледаш след мача финал награждавеното на шампиона на еврошампионите и си спомняш,че преди година ти си бил най-великия.Но все някога има някой ,който да те свали от сцената.Юнайтед стана три поредни пъти шампиони в Англия и го заслужиха,въпреки че последаната година,а и преди това първенството беше много оспорвано,а за титлата се бореха поне 3 отбора.Въпреки това Юнайтед показах,че имат велик отБор и играчи,защото станаха три поредни пъти шампиони в най-силното първенство на планетата.Дали ще задминат Ливърпул?Незнам,едва ли!Тази година шампион е Ливърпул,Челси или Манчестър Сити.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !