много се изговори за новия шампионат в Англия - ето ви малко храна за размисъл:
-"МЮ пак ще е шампион"
1- треньор им е САФ
2- играят домашните мачове на Олд трафолд
3- имат желязна защита (дай боже да са без контузии)
4- доста им е дълга скамейката - и не се знае кой ще остане резерва
5- вратарския пост в никой случай не е най-слабия в отбора
6- много бързо се освобождават от "лекета" Бекхам, Роналдо, тевез (тоя не заслужава главна буква)
7- отказаха се от стила "Спиди Гонзалез" игран от Тевез, Роналдо , Нани, Парк, Руни
8- минават на интилегентен футбол с Оуен, Гигс, Бербатов, Руни (той ги може и двата стила)
9- Имат в отбора Македа (а явно и още няколко младока)
10- ....боже - щях да забравя - там играе Бербатов
Определено новия отбор повече ми харесва повече от предишния. Даже и от този от 2008 , който спечели ШЛ -но го направи с голяма доза късмет.
10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 10 причини - защо МЮ пак ще е шампион
Много бързо взехте да плюете по Роналдо бе!А и някои причини са просто смешни.
Роналдо е велик футболист , не виждам защо го оплюват, това че прави понякога тъпи изказвания и има бурен личен живот , мен лично не ме интересува, каквото и човек да ми говори е един от най-добрите футболисти в момента, играе с двата крака, много е бърз има прекрасна техника, играе много добре с глава и изпълнява добри статични положения.Играта му без топка е малко зле и понякога прекалява с техниката , но не може да си перфектен.
САМО ЛЕВСКИ!
Masaba написа:Много бързо взехте да плюете по Роналдо бе!А и някои причини са просто смешни.
колега .- не се взимай толкоз на сериозно

Linky написа:Роналдо е велик футболист , не виждам защо го оплюват, това че прави понякога тъпи изказвания и има бурен личен живот , мен лично не ме интересува, каквото и човек да ми говори е един от най-добрите футболисти в момента, играе с двата крака, много е бърз има прекрасна техника, играе много добре с глава и изпълнява добри статични положения.Играта му без топка е малко зле и понякога прекалява с техниката , но не може да си перфектен.
Колкото до статията:
1.Тренъор винеги им е бил САФ в последните 20 години - това не им гарантира титла всяка година.
2.Винеги са играли домакинските си мачове на този стадион, вобще каква причина е това?
3.Все едно другите отбори, нямат добра защита....
4.Дълга дълга, с недоказали се имена, начело с Тошич,Нани и т.н...
5.Добре , но не е и един от най-силните в същото време...
6.Ебати лекетата , нямам думи , освен последния, а това че се освобождават, не значи че те са слаби тези играчи...
7.Този стил, не е лош в някои случай.
8.Щом казваш...
9.МАКЕДА - Страшилището, пълен звяр, играч от световна класа бих казал - Айде моля ви... момчето още не се е доказало , има талант , но да ми кажеш че заради някакъв младок ще спечелят титла е просто ХАХАХА смешно...
10... Боже , Бербатов, Принца на бял кон и той е фантастичен бих казал, дори и да беше най-добрия в света, 1 човек отбор не прави

П.П от Юнайтед съм..
САМО ЛЕВСКИ!
- Lord of memories
- Контакти:
Юнайтед ще стане шампион защото това е Юнайтед и причините нямат значение и със сигурност са повече от 10.
Мога да кажа защо Пуул няма да стане шампион - испанизацията на повече от половината отбор от Келнера, като единствените два английски футболиста са Джерард и Карагър, едва ли някой има намерение да остави Испански отбор да спечели ВЛ, това е достатъчно, като няма нужда да казваме за тотално неправилния начин на управление от собствениците. Арсенал също заслужава да е шампион.
Мога да кажа защо Пуул няма да стане шампион - испанизацията на повече от половината отбор от Келнера, като единствените два английски футболиста са Джерард и Карагър, едва ли някой има намерение да остави Испански отбор да спечели ВЛ, това е достатъчно, като няма нужда да казваме за тотално неправилния начин на управление от собствениците. Арсенал също заслужава да е шампион.
Последна промяна от Lord of memories на 21 юли 2009 16:39, променено общо 2 пъти.
GGMU
аз пък не съм от юнайтед и със сигурност няма как да станат шампиони точно по тези причини който изтъкна пича в първия пост и е просто жалко някой да смята че БАРБИ може да спечели титла за някой отбор просто невъзможно................... и все пак успех
gonzyto62 написа:аз пък не съм от юнайтед и със сигурност няма как да станат шампиони точно по тези причини който изтъкна пича в първия пост и е просто жалко някой да смята че БАРБИ може да спечели титла за някой отбор просто невъзможно................... и все пак успех
Честно ли?

аз не съм фен нито на Ман. нито на Челси нито на Арсенал нито на Пул. Аз гледам и се наслаждавам на карсивият футбол който показват. Но от тези 4 отбора най-мн и допада Пул и според мен те ще са Шампиони тази година
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...