Ако вкараме бърз гол след почивката , може и да вземем 3 точки , но за сега съм песимист
 Ако вкараме бърз гол след почивката , може и да вземем 3 точки , но за сега съм песимист   

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RedMagic написа:Как ли губим в резултата ? Ето как: педофилите пак си правят таш*ак с Ливърпул !
Нищо ново под слънцето. Тези мръсници пак виждат, че Ливърпул играе най-красивият футбол в лигата, и когато дойде време за гол за нас, хоп, КУРВАРСКО ОТСЪЖДАНЕ ! 'Що не даде фаул срещу Агер бе, малоумнико ? Корнер ще дава копелето. Без думи съм, последният в лигата, с най-слабата защита в лигата, да води с 1-0 на Анфийлд на полувремето, ужас !!
RedMagic написа:Как ли губим в резултата ? Ето как: педофилите пак си правят таш*ак с Ливърпул !
Нищо ново под слънцето. Тези мръсници пак виждат, че Ливърпул играе най-красивият футбол в лигата, и когато дойде време за гол за нас, хоп, КУРВАРСКО ОТСЪЖДАНЕ ! 'Що не даде фаул срещу Агер бе, малоумнико ? Корнер ще дава копелето. Без думи съм, последният в лигата, с най-слабата защита в лигата, да води с 1-0 на Анфийлд на полувремето, ужас !!
Avrameca написа:То ще е върха на сладоледа , тея смешковци да ни бият на АнфийлдАко вкараме бърз гол след почивката , може и да вземем 3 точки , но за сега съм песимист

ehh написа:Гледате ли, какво става? Това е същата съдийска тройка, която призна голът с балон на Съндърланд и изгони двама играчи на Ливърпул срещу Тотнъм. Същата тройка не дава дузпа на Ливърпул днес, както и не отсъди фал на Якубу срещу Агер. И само след секунди, след корнера, падна гол за Блекбърн. Нямам думи направо.
Нашите родни свирчовци в определени моменти по-адекватно изглеждат, даже след два такива мача, едва ли биха ги назначили да свирят и трети на отбор, в който мач е имало толкова спорни моменти и ти всичките си свирил срещу тях.
liverpool96 написа:Нищо не съм казал за Далглиш. Те футболистите като не стават и като си вкарват автоголове, не могат да улучат вратата и вече от дузпи не реализират...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта