rzEtw написа:pas написа:obi4am_pirin написа:
Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно. Нищо не е казвал на българите или българския народ като цяло. Да ме извинява автора на темата, но когато кажеш половината истина, всъщност казваш лъжа. А той, ако иска да се чувства добитък.
п.п. Не съм привърженик на ББ, но точно с подобни опити за скандали някои ни правят на маймуни.
Защо го освиркват хората къде де що се появи?
И като го освиркват какво ? После пак всички гласуват за ГЕРБ и за техните кандидати...
Купуване...машинации...[/quote]
Думи и лъжи на Станишев и компания,повторени от тяните папагали.Погледнете малко по-далече от носа си.
Агенция "Алфа рисърч" представи разбивката от резултатите от изборите на втория тур. От анкетните карти е видно, че за Росен Плевнелиев са гласували 56%, а 44% са пуснали своя глас за Ивайло Калфин, кандидатът на БСП.
Интересни са резултатите на агенцията за разпределението по градове. В София 62% от хората са подкрепили Плевнелиев, а 38% - Калфин. В големите градове съотношението е сходно - 63 на 37 на сто. В малките градове 54% от хората са гласували за Плевнелиев, 46% - за Калфин,докато в селата кандидатът на ГЕРБ е подкрепен от 42%, а този на БСП - от 58% от хората.Според образованието на гласоподавателите вотът е разделен по следния начин -
60% от висшистите са подкрепили Плевнелиев,40% - Калфин. Гласовете на хората със средно образование се разделят в съотношение 56 към 44 на сто съответно за ГЕРБ и БСП.
Сред хората с основно образование33% са гласували за Плевнелиев, 67% - за Калфин.
Ако имаш поне 1 грам акъл ще си направиш изводите че манипулируемите групи като =хората в малките населени места и необразованите хора ( в това число имаше публикации и за това че при малцинствените групи също съотношението е 60 към 40 за БСП),са гласували за БСП.
Ее? Кой е манипулирал изборите бе играч? Колкото ти е акъла ми кажи.Стига си срал из форума,седни пии едно вино и погледни малко по-позитивно.Гледай фактите а не говоренето на ония които са измислили лъжата!