Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

phd
Контакти:

Re: Лобито на Левски в БФС спира Тимонов и Манчев за Цска

Мнениеот phd » 21 юли 2009 13:57

vaskonti написа:
Levskarq_1914 написа:Вие сте се побъркали вечно Левски ви е виновен за вашите глупости,като си такъв професор защо не прочетеш първо правилника на БФС и виж,че футболист който има дейстащ договор с друг отбор няма право да преговаря камо ли да ходи на подготовка с друг отбор и после обвинявай други за глупостите на цска :evil:

Извинявай, ама БФС да не е отделна държава с отделни закони? Да си чувал за Кодекс на труда? Ми в него ясно пише, че не ти ли се плаща заплатата определен брой месеци можеш да прекратиш договора си ЕДНОСТРАННО без да се допитваш нито до БФС, нито до кварталния бакалин, нито дори до Арменския поп.

То ако беше така отбор като ЦСКА нямаше да съществува в момента .- всички едностранно щяха да са си стегнали багажчето още преди 9-10 месеца... А може ли като си така вещ в правото да цитираш ЕДИН футболист, прекратил договора си едностранно...??? :o

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юли 2009 14:13

phd написа:Извинявай, ама БФС да не е отделна държава с отделни закони? Да си чувал за Кодекс на труда? Ми в него ясно пише, че не ти ли се плаща заплатата определен брой месеци можеш да прекратиш договора си ЕДНОСТРАННО без да се допитваш нито до БФС, нито до кварталния бакалин, нито дори до Арменския поп.

То ако беше така отбор като ЦСКА нямаше да съществува в момента .- всички едностранно щяха да са си стегнали багажчето още преди 9-10 месеца... А може ли като си така вещ в правото да цитираш ЕДИН футболист, прекратил договора си едностранно...??? :o

Лео Лима и Родриго Соуса, при това без дори да си направят труда да уведомят някой, просто си тръгнаха. Освен това ЦСКА преди не плащаше, но по 2, максимум 3 заплати. Което принципно е достатъчно всеки да си тръгне ако поиска, но защо да си тръгва, когато в ЦСКА се взимат(взимаха) най-големите заплати? Въпреки, че се забавят, те рано или късно ще си ги вземат, защо да бягат от благото?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

viroglav
Контакти:

Re: само ми кажете

Мнениеот viroglav » 21 юли 2009 14:16

PFC Litex написа:
runnersa написа:а за фк баку и екранас ще има ли някакъв линк или още не се знае?

Този мач ще се излъчва по AzTV същата е некодирана и всеки собственик на домашна система за сателитна телевизия различна от Bulsat и Itv може да го гледа спокойно.
След като ще бъде излъчван, то за него ще има стрийм в нета.

Ето ви линк за AzTV, ако ще го дават там,

http://guzei.com/online_tv/watch.php?on ... 34&lang=en

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 21 юли 2009 14:18

Грънчаров що не го снима с уеб камера и да го пуска тук :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юли 2009 14:20

viroglav написа:
PFC Litex написа:
runnersa написа:а за фк баку и екранас ще има ли някакъв линк или още не се знае?

Този мач ще се излъчва по AzTV същата е некодирана и всеки собственик на домашна система за сателитна телевизия различна от Bulsat и Itv може да го гледа спокойно.
След като ще бъде излъчван, то за него ще има стрийм в нета.

Ето ви линк за AzTV, ако ще го дават там,
http://guzei.com/online_tv/watch.php?on ... 34&lang=en

Да, ще го дават.
Изображение
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2009 14:22

Той те питаше за един, не само от ЦСКА, а по принцип. А Лео и Лима знаеш ли колко ги брига българското законодателство???

Чел си КТ, ама не е толкова елементарно- пробвай се да напуснеш така, да видиш. КТ защитава работника, ама защитава и работодателя. Ще ти се наложи да доказваш, ще има съд, който ще гледа и тн. Точно това става и в момента. А тъпата грешка на пичлеметата е, че първо са тръгнали към интституциите и после към Христолов- В обратния вариант щяха да са готови.

Но вместо мрънкане, аз нямам нищо против да ги картотекирате, после уефа като ви изгони от ЕТ ще ви дойде акъла, че в момента БФС ви пази, а не ви прецаква. Иначе било синьо, ебахти болните мозъци...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 юли 2009 14:24

http://www.smotrisport.com/c-1.html

как бе хора,
и баку-екранас, и санхулия-Левски са обявени в програмата, ще ги предават, не се ебавайте така. утре май няма да предават само мача на Морето

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 21 юли 2009 14:28

futbolqga написа:На това синьо БФС трябва да му целуване цървулите до края на живота си за това, че ви остави в А група ... Болна история сте някои от вас

Ако имаш нещо в кухата ти глава,си помисли на колко мача е ходил Б. Михайлов,на левски и на колко мача е ходил, на останалите български отбори през последните 4г.
Няма по-нагли същества от геренци!
Защо ония комунист Борат, не заплаши българския президент и тази година,да извадят ЦСКА от евротурнирите?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

bobich_78
Контакти:

Мнениеот bobich_78 » 21 юли 2009 14:29

alcho написа:Грънчаров що не го снима с уеб камера и да го пуска тук :lol:

Идиот!!!Да не искаш ли да го дават по CNN?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юли 2009 14:29

Колко пъти да бъде повторено, че нито една андорска телевизия към този момент няма да снима мача и респективно Pro.BG няма от къде да вземе сигнал. Дано до началото му измислят нещо, но едва ли.

Мача на Черно море има някакви шансове, тъй като там проблемите са от друго естество. В Молдова имало политически проблеми, които пречат на излъчването, а какви са тези проблеми не зная.
Изображение

Върни се в “Архив”