Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Мнениеот velez » 26 дек 2011 13:14

MORSKI написа:
velez написа:
pomiqrat написа:На мен и на още 80% от хората не им пука дали ще имаме зали и дали ще гледаме финали на някакви тенис турнири и мотоциклети. Това прави ли ни прасета?

Така ви се струва само на вас и на още 1 шепа хора ;) ....за справка изборите преди 2 месеца ;)

Хич не сме шепа хора... А дори и да сме, още по-зле... Значи е вярна поговорката за стадото...

Ама естествено, че хората са ви виновни на вас....бива ли така да Не обичаме и да НЕ гласуваме за Станишев, Първанов и измамника от Драгалевци, а да гласуваме за ГЕРБ ? От както ГЕРБ беше създадена като партия печели всички избори на който участва и ми прави впечатление, че колкото повече Бате Бойко ви бие на избори, толкова по често по сайтовете се появяват подобни хейтъри като вас.....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 дек 2011 13:15

В крайна сметка Бойко просто е по-малкото зло и по-добре той да се прави на шут, отколкото Сергей да ми кърши китки или Доган да се подхилква под мустак...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 дек 2011 13:18

Бекъма написа:
B__A__N__DA__TA написа:Във време на криза се хвали, че строи зали и магистрали,а в същото време,трябва да сме много пестеливи,че видите ли ,ще станем като Гърция,Испания,давали ни за пример....за какъв пример обаче :?: Преди около 2 години гърците го казаха..Не искаме да ставаме като българите,никога не са изразили позиция по нищо което се случва С ТЯХ. Това се случи,когато блокираха границата и оня и тогава мълча като ***ка

Това не е концерт по желание.Какво искат гърците и какво ще ги застигне не зависи от тях.Да правят каквото си искат,но голямото плюскане свърши и сега е ред да се плаща сметката.А тя е 380 милиарда.И как ще се плащат като изнасят само един зехтин.Останалото е услуги търговия и за вътрешна консумация.Голяма част от парите които получават,чрез емигрантите изтичат навън.Там го няма принципа ''пари-стока-пари прим''. Гледай им сеира.

:roll: :roll: ..благодаря все пак.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 дек 2011 13:33

С всичките му кусури,аз не виждам по-добро правителство за последните 22 г.Някой ще ми посочи ли кое от всички предишни беше по-добро,кое свърши повече за народа,кое направи доходите ни европейски а Бойко Борисов му ги намали?Да има много неща още които може да се желаят, но трябва да си признаем,че има и много положителни неща които бяха свършени и които бяха занемарени в продължение на десетилетия.Никой от любителите на храчките в този форум не казва кой е бил по-добрия преди ББ, нито казва кой евентуално би могъл да бъде следващия.Аз лично не виждам такъв на хоризонта,а ако ще е да се връща някой от старите-не благодаря,по-добре ББ да си остане.Всички знаете само да плюете,без досега да видя и едно мнение каква е алтернативата.Но нормално,същото е и по футболните теми.А какво направи всеки един от вас за да се промени нещо в тая държава,като изключим плюенето по форумите?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 дек 2011 13:35

Не виждам нищо скандално в думите на ББ и не виждам с нещо не е обидил българите, като цяло, в интервюто си.
Друг е въпроса, че всеки има право да изразява отношението си и тези които са го освиркали са изразили своето към него и политиката на правителството, която не е никак социална. Но по-лошо е, че въпреки всичките им недостатъци няма реална алтернатива в останалите политически партии. Като плюем и критикуваме, не казвам, че е неоснователно, е добре и да предложим някаква алтернатива, която да е по-добра и полезна за нас. В момента това са парламентарно представените БСП, СДС, ОДС, Атака и ДПС, както и хората на Яне Янев, както и извънпарламентарните НДСВ и евентуалните форимирования на Кунева и Първанов. Колкото и да ми се иска да видя в тези партии, такава която да има капацитета и моралните аргументи за управление, а аз не ги виждам в нито една от тях. Единственат по-голяма партия от тези е БСП, но тя е напълно компроментирана, а и Станишев е не по-малко нагъл и нарцистичен тип.
Като критикувате днешните управляващи дайте и алтернатива, защото аз поне за себе си не мога да я дам.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 дек 2011 13:43

И тук се стига до парадокса,нормално и демократично е ББ да бъде освиркван,а съответно ББ ако каже нещо за някого веднага се превръща в скандал.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 дек 2011 13:45

Eстествено ,че ББ има доста трески за дялане, а ѝ сътвори немалко гафове, но при алтернатива - комунисти и турци... айде нема нужда.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2011 13:47

Alex написа:......И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???
Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни :roll:

Който е против властта не е интелигентно достатъчен. ;) Според някои хора във форума г-н Борисов не бил казал нищо нередно... :roll: Мале-е-й, представям си какво би станало в Германия (примерно), ако Ангела Меркел пратеше привържениците на социалдемократите в кочинките. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2011 13:55

niki87 написа:Eстествено ,че ББ има доста трески за дялане, а ѝ сътвори немалко гафове, но при алтернатива - комунисти и турци... айде нема нужда.

Ники, приятелю, тук не става въпрос за избори. :) Аз съм аполитичен и ми дреме и за ББ, и за Сергей, и за Сокола, и за Симеончо.... Просто един министър-председател на Република България, който и да е той, НЕ ТРЯБВА да праща свои сънародници в кочинките. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 дек 2011 14:00

Captain Stottlemeyer написа:
Alex написа:......И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???
Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни :roll:

Който е против властта не е интелигентно достатъчен. ;) Според някои хора във форума г-н Борисов не бил казал нищо нередно... :roll: Мале-е-й, представям си какво би станало в Германия (примерно), ако Ангела Меркел пратеше привържениците на социалдемократите в кочинките. :lol:

Ти всеки ден четеш Билд и останалата немска преса и си наясно какво и кой е казаъл нали,типично по-български всеки всичко знае и нищо не му е чуждо.Меркел говори откровено за негативизмът от мултикултурното състояние в което се превърна Германия,това е същото като тук ББ да говори за цигантие и турците.Саркози и Берлускони правят ежедневни гафове,ама така като гледам доста години се задържаха.

Върни се в “Свободна зона”