Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!

Мнениеот hristo1306 » 26 дек 2011 12:39

миле гърбавия написа:Човека е прочел "Винету" ! Къде ще се мерим с него?

...и е държал пожарникарски маркуч, а сега цял народ ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 26 дек 2011 12:46

Сега сме били много зле, добре бе при Станишев, СДС, Царя като сме били толкова добре що аджеба не ги избраха пак????те не купуваха гласове?На тези избори в Перник БСП не купуваше гласове????Айде стига глупости, вие ем го плюете Бойко, че е тъп и.т.н ем го изкарахте, че е измислил всички схеми той и от него е тръгнало всичко лошо. Просто ние наистина сме си овце повечето, дойде нов човек без да следим нещата, каква програма и политика залага обяви се за десен и айдеее за тоя, а те повечето са си едни и същи, ще е догодина за еди кой си и така. Сега Кунева се гласи да влиза и мисля, че не малко роля ще изиграе на изборите, много хитър ход на тези и добре си направи преценката(а откъде идва отново???ще видим колко е поумнял народа и дали ще има изненадани-колкото и Бойко е десен)....друго също защо като лявото е било толкова успешно, то се сменя и хората търсят дясното, защо новите партии все се обявяват за десни или дясно-центристки.......защо????и БСП-като се бият толкова пари имало в излишък защо е теглено кредит за Белене, а парите къде са???Тоя кредит от 500млн - какво ей така се вадят тези пари..........влаковете защо не си ги платихте???КОй ви плаща сега пенсиитее..........и спокойно Бойко няма да спечели следващите избори поне според мен или няма как да не е с коалиция, но ще има ли тъй желаната наистина промяна или ще плюем отново следващите, само където хората ще се обърнат едните ще казват а видяхте ли при Бойко и т.н, смешно е......И се чудя на хората-били купени изборите, но в същото време повечето не гласуват, нямало за кой..........еми ако гласувате няма как тези купени гласове да се отразят, като си седите на топло, няма как да стане. Всеки мрънка и се оплаква, а на протестите 1000 човека, респективно на следващия ден 500.....е добре де ние младите сме лумпени, тъпи, не знам какво, не разбираме, проваляме протестите и.т.н, но къде са хората от средната възраст, уш интелигенцията, на топло. Иначе пред тв-то разбира от всичко, е всеки знае така. Докато няма силно гражданско общество, което да си търси и отстоява интересите е все тая, кой е на власт.....Те са си разделили баницата вече. Те са едни и същи. Овцете си мислят, че са нови....въпроса е ние-народа какво търсим и как да си го защитаваме, а докато си говорим по форуми Фъндъка стана кмет на София и 2месеца обясняваше как снега нямало да изненада и видяхме отново какво стана......Какво стана и с протестите за горивото----май пак си е 2.5лв и няма протест е????всеки чака на другия да направи нещо......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 дек 2011 12:49

obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!

Щом не можеш да направиш разлика между пряк и преносен смисъл,добитък си.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 дек 2011 12:53

pas написа:.......Толкова е просто, че чак е елементарно: ако кажеш нещо за 100 човека, тона в никакъв случай не означава, че го казваш за 8 милиона. Ако ще и премиер да си. Друг е вече въпроса, дали един премиер може да си позволи да се сърди и на тези 100.

Обаче е прекалено плоско за пореден път да се минава с един и същи номер: то не беше "лош материал", то не беше изказването на Божидар Димитров... Вадят се някакви думи от контекста или пък направо се дописва определено изказване и на другия ден във вестниците - скандал! Хайде стига вече!

1.Не е толкова елементарно, Уотсън. ;) Предполагам си чувал за термина "репрезентативна извадка". Друг е въпросът, дали освиркващите са били 100 или много повече, а трети - че българите сме под 8 милиона , да не говорим за броя на имащите право на глас. Това са подробности. ;)
2.Естествено, че премиерът не може да си позволи да се сърди като малко дете - тук съм напълно съгласен с теб. :) "Кочинките" оставям без коментар, не коментирам и едно негово предишно изказване, сравняващо българите с кучетата (то също НЕ Е вестникарска измислица, и за него има видеоматериал). ;)
3.Ако не си имал възможността да видиш и чуеш, какво е казал г-н Борисов, ти предлагам фрагмент от интервюто с него:
http://www.vbox7.com/play:m31fdcfe8b
4.И един въпрос от чисто човешко любопитство, понеже ти явно си съпричастен: Ако г-н Борисов е мъжът в ГЕРБ, кой е жената, или той има харем? :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 дек 2011 13:12, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 дек 2011 12:57

Captain Stottlemeyer написа:4.И един въпрос от чисто човешко любопитство, понеже ти явно си съпричастен: Ако г-н Борисов е мъжът в ГЕРБ, кой е жената, или той има харем? :lol:

Малко като като оня виц за българина- жената или любовницата? Я си ги ебем и двете, ама най-обичам мама :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 дек 2011 12:59

ГЕРБ - лоши
БСП - лоши
НДСВ - лоши
ДПС - лоши

Кои са добрите, защото когато само се хули нищо градивно няма да се случи и когато кажем този не става е хубаво да кажем кои стават.
Кои са алтернативата на гореизброените и защо?

Снощи в една тема дори имаше мнение, че управлението на ГЕРБ ще доведе до трета световна война и много интересно ми стана какво място заема България на световната политическа сцена за да сме този голям фактор които ще предизвика същата, естествено отговор нямаше.

Аполитичен съм и ми е все тази дали е Борисов или Станишев, всеки сам за себе си може да види всяко едно правителство какво правим идеални няма в световен мащаб, но дори лошите също правят добри неща за народът си.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 дек 2011 13:00

MORSKI написа:
magga написа:Модератора да направи една анти-фен тема,че да не гледаме през 10 минути тема срещу правителството,че в тоя форум се напълни с комплексари и вечно недоволни и не разбрали хора ... Да не говорим,че с тия теми освен омраза друго не се насажда,ама айде от мен да мине

От теб да мине викаш :lol: Ти си същия като тиквата. Напълни се обаче и с коне с капаци. Не е истина как може да продължавате да му целувате краката, като не спира да говори глупсоти и да хули собствения си народ. Като истински Бай Ганьо да се изтъква....
Заслужаваме си съдбата явно! :arrow:

Морски ти си много жалко момче да знаеш ;) Всеки който харесва ББ е кон с капаци,стадо,мърша,антибългарин и т.н. бива ли да мислиш толкова ограничено бе ? Абе оставете народът и деморкацията да каже кое как е бе.Аз мразя БСП и ДПС,ама никога няма да тръгна да отварям теми за тия лайнари или пък да търся конспирации защо са били на власт и т.н.Народът си ги избра преди 6 год. после народът ги изгони.Оставете народът да реше какво да прави с ББ и ГЕРБ през 2013,ако вашата бленува мечта се превърне в реалност и ББ се провали,та когато дойдат вечните "спасители" и "реформатори" от “Позитано” №20 се радвайте и пирувайте,че отново на власт са тези страхотни почтени и морални демократи и пазители на закона.А много като мен ще си бият камшика от тая държава,защото не държавата ни е скапана,а народът !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 дек 2011 13:05

Бижутера написа:
napolitan написа:Извън темата но доста интересно четиво: http://www.bivol.bg/bbiraq.html

"Бивол" е издание, което се държи от ДПС, там по-различни материали не очаквай.

Можеш ли да направиш списък на кои сайтове не трябва да се доверяваме,кои са хората зад тях и защо не трябва да им се вярва :?: Благодаря ти предварително.В тази връзка ,форумът на Гонг ли се явява най-обективната "медия" :?:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 дек 2011 13:07

B__A__N__DA__TA написа:Във време на криза се хвали, че строи зали и магистрали,а в същото време,трябва да сме много пестеливи,че видите ли ,ще станем като Гърция,Испания,давали ни за пример....за какъв пример обаче :?: Преди около 2 години гърците го казаха..Не искаме да ставаме като българите,никога не са изразили позиция по нищо което се случва С ТЯХ. Това се случи,когато блокираха границата и оня и тогава мълча като ***ка

Това не е концерт по желание.Какво искат гърците и какво ще ги застигне не зависи от тях.Да правят каквото си искат,но голямото плюскане свърши и сега е ред да се плаща сметката.А тя е 380 милиарда.И как ще се плащат като изнасят само един зехтин.Останалото е услуги търговия и за вътрешна консумация.Голяма част от парите които получават,чрез емигрантите изтичат навън.Там го няма принципа ''пари-стока-пари прим''. Гледай им сеира.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 дек 2011 13:07

pas написа:
obi4am_pirin написа:Блестящото изказване на Премиера на България: "Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", добави премиерът.
От действията му предполагах, че за него сме животни, но сега си го каза и в прав текст!За ББ ние сме добитък!

Не искам да защитавам никой, но наистина се възмущавам, когато на даден човек се приписват думи, които не е казал. Борисов го каза това за определени хора - тези, които го освирквали в залата и го каза ясно. Нищо не е казвал на българите или българския народ като цяло. Да ме извинява автора на темата, но когато кажеш половината истина, всъщност казваш лъжа. А той, ако иска да се чувства добитък.

п.п. Не съм привърженик на ББ, но точно с подобни опити за скандали някои ни правят на маймуни.

И аз го освирквам.... и кво сега свиня ли съм???

Който е против властта е добитък, останалите са интелегентни :roll:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”