Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко Борисов:Българите да са си в кочинките!
Живеем в почти демокрация и всеки може да си изказва свободно мнението
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Ти си тъп.....обясни си защо го е казал това!
pomiqrat написа:Живеем в почти демокрация и всеки може да си изказва свободно мнението
Да ако е съобразено с правилата във форума
Нещастници още много време ще го търпите и псувате бате Бойко,просто защото народът го обича ( за мършата от народа е ясно )
Много закани много нещо,през 2013 пак ще чука люто комунисти и турци и отново ще има вой до небесата,че са най-купените и най-манипулираните избори през последните 2141764457 години.ББ е много мек,вие не сте кучета,не сте добитък вие сте хлебарки !
Captain Stottlemeyer написа:pas написа:Captain Stottlemeyer написа:А тези хора в залата какви са били - китайци, марсианци?!...
Ако аз не обичам привържениците на даден отбор, това означава ли, че имам нещо против всички фенове в България? Ако тегля една на някой футболист, това ще означава ли, че мразя футбола? Мислете малко с главичките си! Има хора, които се опитват да използват всякакви форуми, за да си прокарват политическите възгледи. Същото беше и за "лошия човешки материал", а се оказа, че точно такива думи не са казвани. Обаче скандала си остана и повечето хора са убедени, че Борисов е казал точно това. Достатъчно кусури си има, та да му се приписват и думи, които не е казал. Правете си политическата агитация, но не обичам да ме пързалят по толкова елементарен начин!
1.Колега извинявай, но примера ти със спорта е твърде несполучлив. Помисли и си отговори сам защо, не искам да подценявам твоя IQ.![]()
2.Аз мисля с "главичката" си само когато съм с жена в леглото.![]()
3.По въпроса за политическата агитация се обърни към автора на темата, респективно на публикувания материал, не към мен. Не е твоя работа, но ще те информирам, че съм аполитичен.![]()
4.Не съм имиджмейкър и не разбирам много от PR, но ако днес имаше избори, г-н Борисов би загубил поне 5% от гласовете само заради вчерашните си необмислени думи. Нищо чудно още при първата си медийна изява да обясни, че е бил криво разбран.![]()
http://www.vbox7.com/play:m31fdcfe8b
Весели празници!
Толкова е просто, че чак е елементарно: ако кажеш нещо за 100 човека, тона в никакъв случай не означава, че го казваш за 8 милиона. Ако ще и премиер да си. Друг е вече въпроса, дали един премиер може да си позволи да се сърди и на тези 100.
Обаче е прекалено плоско за пореден път да се минава с един и същи номер: то не беше "лош материал", то не беше изказването на Божидар Димитров... Вадят се някакви думи от контекста или пък направо се дописва определено изказване и на другия ден във вестниците - скандал! Хайде стига вече!
Не е омраза , dunavfc
Просто наглоста на тази мутра и неговите лакеи мина всички разумни граници и вече на всяка негово появяване ще бъде освиркван от народа ! Ще е цяло щастие ако не започнат да го замерят с развалени домати § яйца този нагъл дебил !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако пускате теми за всеки "бисер" на Бойко Борисов ще трябва постоянно за него да пишем ...
Оставете го човека ! Толкова си може ! Все едно да искаш от Димитър Пенев да показва ораторски качества.
Бойко поне магистралите да довърши до края на мандата, пак е нещо. Друго от него не очаквайте !
Само се моля да не ни насмете много кризата през 2012-та, че тогава ще берем ядове.
Надеждата ми това да не стане е не в уменията на премиера и финансовия ни министър, а във Валутния борд, в който се намира страната ни. Нали, когато го въвеждаха точно това ни обясняваха, че ще ни предпазва от финансови кризи и сътресения. Май точно на него се дължи относителната стабилност на България в момента. Друг е вече въпросът, че това е стабилност на бедността и мизерията, а не на просперитета.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
velez написа:pomiqrat написа:На мен и на още 80% от хората не им пука дали ще имаме зали и дали ще гледаме финали на някакви тенис турнири и мотоциклети. Това прави ли ни прасета?
Така ви се струва само на вас и на още 1 шепа хора....за справка изборите преди 2 месеца
Хич не сме шепа хора... А дори и да сме, още по-зле... Значи е вярна поговорката за стадото...
magga написа:Модератора да направи една анти-фен тема,че да не гледаме през 10 минути тема срещу правителството,че в тоя форум се напълни с комплексари и вечно недоволни и не разбрали хора ... Да не говорим,че с тия теми освен омраза друго не се насажда,ама айде от мен да мине
От теб да мине викаш
Заслужаваме си съдбата явно!
Всички подкрепящи тоя комунист,мутра и селяк са антибългари. Друго няма какво да се каже по темата.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder