Някой, някога чувал ли е за ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Някой, някога чувал ли е за ...
Баскетболен или волейболен или хокеен национален отбор на Англия. Тупат се в гърдите какви са велики на всичко, но май хич ги няма в нищо, освен в ръгби и крикет, а и футбол, но там пак не са най-добри, нито пък са в петицата на най-добрите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Някой, някога чувал ли е за ...
Мисля , че има някакви общи на Великобритания,но не съм сигурен... 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
Ами в бокса, например. Какъв Хан беше ся прави добри мачове в профи бокса, след като мисля взе злато на олимпиадата. Във водните спортове (яхти - махти и т.н.), което е логично след като около тях само вода. Чувал ли си за Дуейн Чембърс? А за Анди Мъри? Да продължавам ли? А за крикета е забавно все пак, че те съвсем не са най - добрите от доста време. Пакистан е истината. Hash from Peshavar...hhhh
П.С. А се тупат в гърдите щот' са бивша, ако ги питаш сигурно ще кажат и настояща империя, постигнала успехите си главно с изключителната жестокост на своята армия и експлоатацията на деца в мините, за да вадят руда, която впоследствие ги прави толкова "велики". А да не забравяме и Индия и ЮАР. Бе, мизерници. ххх
П.С. А се тупат в гърдите щот' са бивша, ако ги питаш сигурно ще кажат и настояща империя, постигнала успехите си главно с изключителната жестокост на своята армия и експлоатацията на деца в мините, за да вадят руда, която впоследствие ги прави толкова "велики". А да не забравяме и Индия и ЮАР. Бе, мизерници. ххх
Абе че са мизерници е доста наивно изказване, особено от нашето актуално положение.
Но пък, че си имат самочувствие...
Един ден, оптиката под ламанша спира да работи и таймс излезе със заглавие - Европа остана изолирана
Но пък, че си имат самочувствие...
Един ден, оптиката под ламанша спира да работи и таймс излезе със заглавие - Европа остана изолирана

[quote="metodito"]Ами в бокса, например. Какъв Хан беше ся прави добри мачове в профи бокса, след като мисля взе злато на олимпиадата. Във водните спортове (яхти - махти и т.н.), което е логично след като около тях само вода. Чувал ли си за Дуейн Чембърс? А за Анди Мъри? Да продължавам ли? А за крикета е забавно все пак, че те съвсем не са най - добрите от доста време. Пакистан е истината. Hash from Peshavar...hhhh
Дуейн Чембърс оня черния надрусан англичанин-отпада. Анди Мъри от както играе тенис все го чакат да вземе Уим, но май и той отпада
. Яхтите и там не са най-добри, ако това може да се нарече спорт. В язденето на коне са добри :D
Дуейн Чембърс оня черния надрусан англичанин-отпада. Анди Мъри от както играе тенис все го чакат да вземе Уим, но май и той отпада

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
Ам, прав си. Абе, изумени типове некви. Явно това, че са самички на тоя остров ги е смахнало и като не виждат други, значи те са единствени. Като джапоните нещо. 

Ако не сте толкова критични ще споменете и леката атлетика,конния спорт,шах и т.н.! 

Ръгби са световен щампион-Англия,а за волейбол,баскет и хокей имат общ Британски отбор.Те си държат на спортове който са си техни-Футбол,ръгби,крикет и поло.просто си държат на традицийците.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
В шаха са слаби-от 160 години насам.Най-добрият им шахматист( Майкъл Адамс) в момента е на 35.място в ранглистата.
рядко пиша по форуми, но във връзка с темата искам да ви разкажа за една моя случка от средата на юни.
Бях по работа в германия и се срещнах с колегите си от офиса в Лондон.
Както се полага, вечер разпускахме с чаша бира в някой бар и си говорихме кой от къде е и как живее. бяхме се събрали колеги от 10 страни, няма да ги изброявам.
Та стана дума за спорт, и спортни постижения...по едно време единия англичанин ни попита какви други спортове освен футбол са на почит по нашите страните. Всеки казва стандартни неща- волейбол, баскетбол, хокей и т.н. Накрая оня се ухили и заяви- вижте, вие всички играете игри и спортове измислени в Англия. И то с един такъв тон...идваше ми да му лисна бирата на главата.
Само ще добавя, че се обръщаха към американеца с израза " колониален човек", с италинаци, испанци, португалци и т.н. се бъзикаха че били романи и да не се мешат с истинските сакси, и че мечтаят 'железната стена' да се построи на бритиш ченъла.
Много се учудих на наглостта им, на нахалството и арогантността им, но пуста бедна България, трая си и не питам като не съм ни роман, ни сакс къде ми е мястото....
Бях по работа в германия и се срещнах с колегите си от офиса в Лондон.
Както се полага, вечер разпускахме с чаша бира в някой бар и си говорихме кой от къде е и как живее. бяхме се събрали колеги от 10 страни, няма да ги изброявам.
Та стана дума за спорт, и спортни постижения...по едно време единия англичанин ни попита какви други спортове освен футбол са на почит по нашите страните. Всеки казва стандартни неща- волейбол, баскетбол, хокей и т.н. Накрая оня се ухили и заяви- вижте, вие всички играете игри и спортове измислени в Англия. И то с един такъв тон...идваше ми да му лисна бирата на главата.
Само ще добавя, че се обръщаха към американеца с израза " колониален човек", с италинаци, испанци, португалци и т.н. се бъзикаха че били романи и да не се мешат с истинските сакси, и че мечтаят 'железната стена' да се построи на бритиш ченъла.
Много се учудих на наглостта им, на нахалството и арогантността им, но пуста бедна България, трая си и не питам като не съм ни роман, ни сакс къде ми е мястото....