BadBoy написа:Колко външни дългосрочни инвестиции имаше през управлението на Станишев?
Всъщност преките чужди инвестиции при миналото правителство надвишават тези при сегашното.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Колко външни дългосрочни инвестиции имаше през управлението на Станишев?
White Snake написа:Ботев Пловдив написа:e]
Ние поне не крадем историите на другите клубове и нямаме изкуствено създадена година.
Е да де.Вие си ги измисляте.И историите и годината.Плюете по нас,ама черно на бяло за 1912 година нямате,няма и да имате.
hrclspr12 написа:tani написа:Абе що се карате те с Цв.Цв. си менкат тивитата .Пък всички начело с БТВ и ТВ7 са им в услуга тъй че само се джавкате помежду си.
Те само тези телевизии да бяха. Всички са едни и същи, но скоро ГЕРБ ще падне и всичко ще се нареди.
sl321 написа:Blagoy написа:Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
Цялата държавна репресивна и медийна пропагандна машина работи.
В случая за залата той е извадил парите които са събрали хората и в случая отиват за хората.Нали уж за това се борим.Не като се съберат парите на хората да отиват в лични сметки,а да се разпределят за хората.В зависимост от приоритетите които подреди оня който сме избрали да ги определя там отиват парите.В случая отиват за ............... той Б.Б изрежда всеки ден за какво.След това като хората не са доволни за това как е преразпределил парите ще си изберат друг,и така.
Тук за мен положителното е че поне се вижда че някакви пари отиват за неща които са нужни на хората и се използват.Пред това аз не видях НИЩО да се направи 20 години.Ако ти си видял подсети ме.Аз виждах само как се руши всичко.
neverbackdown написа:hrclspr12 написа:tani написа:Абе що се карате те с Цв.Цв. си менкат тивитата .Пък всички начело с БТВ и ТВ7 са им в услуга тъй че само се джавкате помежду си.
Те само тези телевизии да бяха. Всички са едни и същи, но скоро ГЕРБ ще падне и всичко ще се нареди.
Така като те гледам сигурно много разбираш от политика!?Правиш безмислени теми за ББ.Кажи ми кой точно може да дойде на власт?Защо в "анализа" ти не спомена на коя партия и на кого имаш доверие,и знаеш ли какво означава тоталитарно управление изобщо за да говориш кой крив и кой прав?Лично аз не симпатизирам на ББ но той поне има подкрепата на европейските лидери,усвоява средствата от еврофондовете,направи ни спортна зала,строи се метрото в София,нагли-магли и т.н.
Честита коледа ти пожелавам!Помисли над тези въпроси преди да пишеш коментар.
Стопер написа:На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите.Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях.
Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки
Tribune East 1912 написа:Стопер написа:На 12 март ще празнуваме 100 годишнината пък вие продължавайте с комплексите.Вашата нова история-в кавички е голям цирк,ще се пръсна от смях.
Да не говорим за вечните ревльовци които пускат декларацийки
Сдружението ви е на има-няма година..![]()
Това е последното ви превъплащение-БоталикЪ-Сопот!!
От кой да имаме комплекси??АФД,КЦМ,ТКЗС....или сдружени земеделци???
Никой не ви брои за живи!!!
sl321 написа:Blagoy написа:Абсолютният медиен слугинаж е налице- тази вечер и в късните новини на БТВ Киролюба прави интервю с ББ. Кой е по-подходящ от нея? Естествено ББ не пропусна да се похвали със залата. Все едно той е извадил лични пари от джоба си, за да я построи.
Цялата държавна репресивна и медийна пропагандна машина работи.
В случая за залата той е извадил парите които са събрали хората и в случая отиват за хората.Нали уж за това се борим.Не като се съберат парите на хората да отиват в лични сметки,а да се разпределят за хората.В зависимост от приоритетите които подреди оня който сме избрали да ги определя там отиват парите.В случая отиват за ............... той Б.Б изрежда всеки ден за какво.След това като хората не са доволни за това как е преразпределил парите ще си изберат друг,и така.
Тук за мен положителното е че поне се вижда че някакви пари отиват за неща които са нужни на хората и се използват.Пред това аз не видях НИЩО да се направи 20 години.Ако ти си видял подсети ме.Аз виждах само как се руши всичко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта