sl321 написа:pomiqrat написа:Тоя човек имам чувството, ч еима повече пари от Карлос Слим Елу, Бил Гейтс и Уорън Бъфет взети заедно. Построил магистралите, залата, дал пари за мотоциклетите, за тениса, за стадионите, за борбата, художествената гимнастика, за Кубрат Пулев (той дали знае, че премиерът е в основата на пояса му). Да вземе даде малко и заплатите да вдигне като има толкова много пари.
Помяр, в парламента на едно от своите изказвания Борисов каза: Аз сега плащам по-високите пенсии..........от групата на БСП някой се подвикна: Не вие г-н Борисов,данъкоплатеца ги плаща.А Борисов допълни: Е тогава данъкоплатеца ли ги вдигна ( в противовес на това че същите от бсп на всякъде се хвалеха че са вдигнали пенсиите)..............
Та в такъв смисъл той плаща,защото той може да избере парите от бюджета да се дават на други места ( примерно като колегите си от бсп,в частни сметки),само че избира да се дават там където изброява.Мислете малко с главите си ,а не с шкембетата и задниците си!!
Това беше най-калпавото обяснение, което съм чувал. БСП ги вдигна, защото можеха да ги изплащат и знаеха как да набавят средства в бюджета, а не как да ги намаляват.
Пример: Увеличаване акциза на цигарите и пренасочване парите към черните каси на герберите за изборите