Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
Няма логика да се играе мача на Лазур,а не на Герена....
УЕФА затваря "Васил Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: УЕФА затваря "Васил Левски"
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
FC_LEVSKI написа:Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
не говорим за лазур бе
е гледай тука
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%B8%D0%B2
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... X%26um%3D1
- Lord VOODOO
FC_LEVSKI написа:Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
Ти си дебил!!! А къде ще играете като не получите лиценз и след като и националният няма да има лиценз??? А? Може би в Азербайджан или пък в Турция??? Я помисли малко преди да мучиш глупости!!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:FC_LEVSKI написа: Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
Ти си дебил!!! А къде ще играете като не получите лиценз и след като и националният няма да има лиценз??? А? Може би в Азербайджан или пък в Турция??? Я помисли малко преди да мучиш глупости!!!!
А бе тъпак,не бързай да ми се звериш такъв.Като си тъп като цървул и нищо не разбираш от лицензи си мълчи!Герена има всички условия да и дадът лиценз,какво веднага почнахте да ми говорите за Лазури и Маду*и....
И това,че имал Лазур най-хубавото осветление на Балканите просто е жалко и смешно...
gerganaa написа:стадион пловдив е невероятен за левски в шл и съм сигурна че ще се напълни(55 хиляди)
Ауе последно време с твоите коментари изпростях бе ,момиче !!! Преди да напишеш нещо (поредната ти тъпотия) поразрови се в чичо Гугъл и да не ставаш за смях пред толкова хора.
П.П. Карай де ,не се притеснявай. За теб са важни студентите тука ,а не спорта.

kanar4o написа:gerganaa написа:стадион пловдив е невероятен за левски в шл и съм сигурна че ще се напълни(55 хиляди)
Ауе последно време с твоите коментари изпростях бе ,момиче !!! Преди да напишеш нещо (поредната ти тъпотия) поразрови се в чичо Гугъл и да не ставаш за смях пред толкова хора.
П.П. Карай де ,не се притеснявай. За теб са важни студентите тука ,а не спорта.
за кво викаш да се поинтересувам
че нещо не те разбрах
- lionel_messi
- Контакти:
Осветлението на Лазур било по-лошо от това на Герена
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
умираха без страх..
lionel_messi написа:FC_LEVSKI написа: Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
Осветлението на Лазур било по-лошо от това на Герена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво се посмях поне..хахахаххахаха.Смешно е да го говориш това!Отиди на мач в Бургас и виж осветлението,тогава ми говори...!
И ти вземи отиди на мач в София и говори...И не съм ти казал,че е по-лошо,а че не е по добро.....
- lionel_messi
- Контакти:
FC_LEVSKI написа:lionel_messi написа:FC_LEVSKI написа: Герена е с класи над Лазур.Какво ми го хвалите този стадион,нито осветлението му е по-силно,нито местата са повече,нито терена е по-добър....
Осветлението на Лазур било по-лошо от това на Герена![]()
Хубаво се посмях поне..хахахаххахаха.Смешно е да го говориш това!Отиди на мач в Бургас и виж осветлението,тогава ми говори...!
И ти вземи отиди на мач в София и говори...И не съм ти казал,че е по-лошо,а че не е по добро.....
ОМГ!Влез в Уикипедия и напиши стадион Лазур,осветлението е най-доброто на Балканите(1600 лукса),а ти ми говориш,че на Герена било по-хубаво
Българио, за тебе те умряха,
умираха без страх..
умираха без страх..
lionel_messi написа:
ОМГ!Влез в Уикипедия и напиши стадион Лазур,осветлението е най-доброто на Балканите(1600 лукса),а ти ми говориш,че на Герена било по-хубаво![]()
![]()
![]()
.А и сам се обърка в приказките си .. не си ми казал,че е по-лошо,а че не е по-добро.Мисля,че това е едно и също??
Ако за тебе Балканите са само България,Македония и Албания прав си!Евала УМНИК!Явно не си на ясно какви стадиони има в Румъния,Гърция и Турция......
А и да ти кажа в момента Герена е с 1600 лукса,скоро правиха настройки на осветлението за да няма сянка на играчите и т.н,но това сигурно не го пише в Уикипедия и не го знаеш.....