liverpool96 написа:Е баницата не е ли на Нова Година? Иначе съм почти сигурен, че и тая година ще ми се падне късметчето, че ще имам къща.
абе късмети се падат на бъдни вечер, тва с новогодишните късмети е неква гейска измишльотина
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
liverpool96 написа:Е баницата не е ли на Нова Година? Иначе съм почти сигурен, че и тая година ще ми се падне късметчето, че ще имам къща.
AnalBreaker написа:liverpool96 написа:Е баницата не е ли на Нова Година? Иначе съм почти сигурен, че и тая година ще ми се падне късметчето, че ще имам къща.
Да не сте някви брокери у ващо семейство![]()
Бижутера написа:liverpool96 написа:Е баницата не е ли на Нова Година? Иначе съм почти сигурен, че и тая година ще ми се падне късметчето, че ще имам къща.
абе късмети се падат на бъдни вечер, тва с новогодишните късмети е неква гейска измишльотина
liverpool96 написа:Не знам, просто така го знам, затова ми стана и интересно как на Коледа се обсъждат пожеланията от баницата...
hajitsu написа:Dani написа:На мен вчера ми се падна парата и повишение (какво повишение в училище, не знам).
Повишението е от 2 на 3...![]()
hrclspr12 написа:Парата естествено. Другият късмет е, че ще има ново правителство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта