За журналистическата глупост
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За журналистическата глупост
ами кажи кой друг вестник да четем-7дни и Ммач не стават.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
jindo написа:За съжаление и -гонг- са тръгнали по пътя на лъжливите заглавия и изкривяване на новините (пример: "Двама от Литекс в Байерн"). Очевидно журналистите (в частния случай - Ивайло Йовчев) нямат никакво уважение към публиката, която им чете измислиците.
Асамоа дойде в Локо Сф
От ЦСКА потвърдиха, че представят отбора срещу Интер
Примерите са доста...

- The deacon
- Контакти:
Поредният прекрасен пример за некоректно и направо скандално отразяване на казаното от някой пред медиите!!! Гледах вчера репортажа от летището и много добре чух какво точно каза Йовов! Не съм негов адвокат и честно казано от момента на връщането му в Левски не е изиграл нито един добър мач за отбора, но това, което го пишат в " 7 дни спорт" е абсолютна лъжа!!! Примерите са безброй и понеже един участник във форума каза, че не четял въпросния вестник, аз бих допълнил, че не се сещам за вестник (без значение спортен или не!), в който да не се публикуват подобни неистини!!! С други думи - журналистите отдавна са оакали реномето на професията си, както впрочем лекарите отдавна са забравили "хипократовата клетва", а футболистите изобщо не знаят какво означава да играеш за емблемата, името и публиката на един отбор...... 

Нека добавим и черешката върху тортата - неграмотността. Докато при печатните медии имат коректори, които прикриват гафовете, всичко в интернет е щета.
Баждеков : "Не съм в отбора но мисля,че няма напрежение" се мъдри точно под заглавие "Баждеков призна за напрежение"
Йовов каза на летището "Смешно е да се говори,че Батков реди състава". Естествено "прерастна" в "скандално" интервю.Аз просто реших да не отварям сайтове като спорт 1 и спортлайн.
Йовов каза на летището "Смешно е да се говори,че Батков реди състава". Естествено "прерастна" в "скандално" интервю.Аз просто реших да не отварям сайтове като спорт 1 и спортлайн.
110 години любов!
- bluehooligan
- Контакти:
Браво на автора на темата! Напълно те подкрепям за мнението.
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!