Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Иначе съм се замислял дали всъщност българи,македонци, румънце и донякъде сърби през средновековието не сме били една държава и просто спорим дали името на тази държава ?![]()
Но това звучи малко абсурдно.
saffron написа:Alexx написа:Абе умника ако вие сте наследници на Александър Македонски то и ние сме негови ...Капиш ?
именнозначи си струваше 3 дневния дебат
saffron написа:аз пиша на македонски бе... боли ме оная работа за твоето сложно изречение .. кажи ми за какво пожелаваш весили празници на "българите от македония" при положение ...че не празнуват
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
niki87 написа:Да се обединят всички балкански държави в една- Велика България! И без това всичко от Дунав до Бяло море и от Охрид и Белград до Черно море е било в рамките на България
saffron написа:Alexx написа:Евреите са единствения народ който може да постигне това което си споменал. Някой ден ще млъкнете пред доказателствата. Цяла Европа ви се смее.
як смях пада![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2AdgCe0cf9g[/youtube]
AnalBreaker написа:saffron написа:Alexx написа:Евреите са единствения народ който може да постигне това което си споменал. Някой ден ще млъкнете пред доказателствата. Цяла Европа ви се смее.
як смях пада![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2AdgCe0cf9g[/youtube]
Лелеее! Тия трябва да осъдят телевизията! Как може да дават, че отговора е грешен.
CTAHKO написа:Не знам дали и колко си е струвало ама ето ти да си прочетеш глупостите,дето си писал![]()
saffron написа:
глупости тук писа само един откачен нацист, на които до колкото си спомням аватара му беше с един плешивец изпълнал дясната си ръка напред и поедигнал я леко нагоре
CTAHKO написа:saffron написа:
глупости тук писа само един откачен нацист, на които до колкото си спомням аватара му беше с един плешивец изпълнал дясната си ръка напред и поедигнал я леко нагоре
Не мога да разбера по какво съдиш,че е нацист
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта