Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот Pro-European » 20 юли 2009 23:30

ТОМАС ЛАФЧИС написа:А ти първи се скри ;)

След малко всички ще се скрием ;)
Последна промяна от Pro-European на 20 юли 2009 23:39, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот plovdivesamona6 » 20 юли 2009 23:37

PFC Litex написа:Преди малко от Ринг говориха с Вальо Грънчаров директно и го питаха за този слух за Достанич и той беше доста лаконичен и говореше под носа си. :roll:

велентин грънчаров е жалък педерaст.може доста неща да напиша за тази свиня ,но в някоя друга специална тема

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 20 юли 2009 23:37

Тази вечер написах смислени коментари , но явно не четеш. Здраве да е.Дано ти не си от тези , които ще започнат да псуват и новия треньор - ако има такъв.Приятна вечер.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 юли 2009 23:39

Надявам се да няма нов треньор - и се аргументирах.
Ако преувеличих малко - сори!
Лека вечер и на теб!
Авторът на темата: Ще спре ли..

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 20 юли 2009 23:44

Аз също се надявам.Стана ми тъжно от цялата тази помия и злоба срещу ТРЕНЬОРА НА ЛЕВСКИ - без значение от неговото име. Явно всички сме изнервени от случващото се напоследък с любимия ни отбор.Само ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот PFC Litex » 20 юли 2009 23:44

Тук има още малко инфо около националния http://topsport.ibox.bg/news/id_475745383
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 юли 2009 00:00

ТОМАС ЛАФЧИС написа:Аз също се надявам.Стана ми тъжно от цялата тази помия и злоба срещу ТРЕНЬОРА НА ЛЕВСКИ - без значение от неговото име. Явно всички сме изнервени от случващото се напоследък с любимия ни отбор.Само ЛЕВСКИ !

Мнението ти не беше мн, като фен на Левски ;)
Ако трябва ще звънна и на Шейха на Бруней ;)
Относно Батков,ако ще и с 8-0 да водим на Герена на Баку и на, който и да е друг аз ще стана и ще почна да викам против него и да му искам оставката.За мен Левски значи мн (както сигурно и за теб и за всички левскари във форума)но аз искам Левски да е постоянна величина и да се управлява от хора с морал, който отговарят за действията си.Аз не искам президент, които най-голямото му постижение е ,че в Левски са платени осигуровките............Този човек не е достоен за Левски, направи доста но ни взе x10!!!!!Разберете той е най-голямото зло, а мнения от типа, че дава пари и не трябва да негодуваме срещу него са меко казани несъстоятелни.Това е Левски!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 21 юли 2009 00:04

ОК.- Съгласен съм на 80% с теб.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 21 юли 2009 00:05

Не знам,струва ми се,че се води една анти-Велев кампания в която са замесени и играчи и ръководство и медии....Явно за някой Велев е неудобен и по някаква причина съботира работата му.От мойте наблюдения не виждам какво толкова не си върши работата в Левски,та толкова критикуват(е) него.
А за Достанич просто не ми се и мисли.Този би ни съсипал тотално.Не знам на кого е хрумнала идеята той да става треньор,но със сигурност нищо не разбира от футбол или да не кажа дори иска да съсипе Левски...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 юли 2009 00:14

FC_LEVSKI написа:Не знам,струва ми се,че се води една анти-Велев кампания в която са замесени и играчи и ръководство и медии....Явно за някой Велев е неудобен и по някаква причина съботира работата му.От мойте наблюдения не виждам какво толкова не си върши работата в Левски,та толкова критикуват(е) него.
А за Достанич просто не ми се и мисли.Този би ни съсипал тотално.Не знам на кого е хрумнала идеята той да става треньор,но със сигурност нищо не разбира от футбол или да не кажа дори иска да съсипе Левски...

Относно Достанич не е толкова слаб тренер.Ще играем, като при Муслин, защото Достанич му правеше тактиката.Дано ме опровергае но си мисля, че Достанич не е за Левски.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”