Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот MuFc1878 » 24 дек 2011 15:37

Кашчей написа:Колкото и бавно да се строи у нас (а не го вярвам, когато има средства) този срок за само един сектор е смешно дълъг.

За 1.5 година се строят огромни молове и сроковете се спазват напълно. Обаче стане ли дума за стадиони въобще не се задвижват нещата. Това явно е съдбата на българския футбол :(

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2011 16:42

santiliana написа:единствено една козирка му липсва. Ако целия стадион бъде с козирка акустиката и шумът от скандиранията ни по време на мач ще бъдат убийствени. Щом сега, дори при тези условия, когато се съберем повечко хора става непоносимо за гостуващия отбор, правете сметка какво чудо ще е с козирката... Дано по-скоро да се започне със същинския ремонт на стадиона ни, за да сме в "крак с европейците" ;) . И да видят тогаз "кон боб яде ли"... :)

Ловеч принципно е едно от трите култови гостувания, но след като се направи "Къщичката за пиленца" която включва козирка...там направо се избухва :twisted:

MUFC, "според слуховете", през моловете се перат яко пари, затова и се задвижват тези проекти толкова бързо ! Ако помня правилно официалната информация, The Mall на Цариградско е за около 200 млн. лева/евро, като това мисля, че не включваше закупуването на парцела ! В същото време не мога да си спомня същите "привилегии" да са оказани за строителството на стадион,поне не в София !
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 дек 2011 17:35

santiliana написа:единствено една козирка му липсва. Ако целия стадион бъде с козирка акустиката и шумът от скандиранията ни по време на мач ще бъдат убийствени. Щом сега, дори при тези условия, когато се съберем повечко хора става непоносимо за гостуващия отбор, правете сметка какво чудо ще е с козирката... Дано по-скоро да се започне със същинския ремонт на стадиона ни, за да сме в "крак с европейците" ;) . И да видят тогаз "кон боб яде ли"... :)

Колега, и аз ще бъда доволна, ако има козирка.
Тогаз гостуващият отбор ще се колебае, дали да излезе на терена.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 дек 2011 18:37

Чак пък "колега" :roll:
Тук всички споделяме една страст, в известен смисъл трябва да сме и приятели. Когато си "връзваме кусури" понякога не бива да се приемат лично критиките, всичко се прави с добри намерения. И за доброто на любимия ни син тим.
Хайде, весела Бъдни вечер на всички левскари от форума!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2011 18:39

Sisi 1914 написа:

Тамън ще бъдете, като рибна консерва-две търкалца скумрия в кутия за половин кило..1500 зрители, и за всеки ще има място под козирката :P :P
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 дек 2011 19:10

тая статия е толкова измислена, че журналиста който е съчинявал се е самозабравил.
Blue_Lion написа: А отсега мога да ти кажа, че има стадиони, поне в Полша, които са далеч от "перфектни" и на тях ще се играят мачове за Евро 2012, и все пак са далеч напред от нас ! За Полша, знам, защото им следя фен-културата и покрай нея често се дискутират стадионите и прочее...как да е, аз и на основен ремонт ще съм доволен ! В момента Сектора е идеалка ;)

Предполагам казваш това с ирония, защото ако си сериозен с написаното, то това са пълни глупости.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 25 дек 2011 10:24

Честита коледа, Левскари !!!
Много здраве, щастие и берекет пожелавам през следващата година и левски да тръгне нагоре и ей, богу дано спечелим дубъл
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 дек 2011 13:30

Оф ,тоя като каже нещо и става винаги напълно обратното :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 25 дек 2011 14:19

Кашчей написа:
Sisi 1914 написа:

Тамън ще бъдете, като рибна консерва-две търкалца скумрия в кутия за половин кило..1500 зрители, и за всеки ще има място под козирката :P :P

Я, се пробвай пак, че не ти се получи нещо!
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”