Наистина се говори за такъв ход, но няма нищо конкретно още. Уж до края на следващата седмица Венгер щял да вземе решение.
Аз не съм много съгласен... Е, ако дойде ще му пожелая успех, разбира се.
От трансферите през лятото този на Артета оказа най-голям ефект върху отбора.
Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферите в Арсенал?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- Avgusta 1916
- Контакти:
Awesome написа:Наистина се говори за такъв ход, но няма нищо конкретно още. Уж до края на следващата седмица Венгер щял да вземе решение.
Аз не съм много съгласен... Е, ако дойде ще му пожелая успех, разбира се.
От трансферите през лятото този на Артета оказа най-голям ефект върху отбора.
Точно в този период ще сме без част от играчите ,така че наистина ако Тиери дойде ще е единствено в полза за отбора.
Съгласен съм за Артета , дано и Уилшър скоро се възстанови.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- fabregas_949
- Контакти:
Венгер е заявил, че иска на 100% да привлече Анри до края на паузата в МЛС. Ето пълно интервю: http://uk.eurosport.yahoo.com/30122011/ ... -deal.html Явно в следващите можем да очакваме и финализирането на трансфера.
Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.
Не, че не ми се иска да видя Анри със фланелката на Арсенал, но той отдавна си изпя песента. Не знам с колко ще ни помогне, но дано бъда опроверган. Франсето (Венгер) отново търси сделка която ще му струва малко пари, а в касата на клуба има предостатъчно. Има толкова много нападатели, млади и в зенита на кариерата си, които може да си позволи, но... Явно ще се разчита в нападение на Перси, Уолкот, Парк, Аршавин и Анри. С Миячи един Господ знае какво става.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Вела продадохте ли го? 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Под наем до края на сезона в Реал Сосиедад. Венгер още не може да реши какво да го прави, а го праща тук и там да разцъква.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- fabregas_949
- Контакти:
Маноне отива под наем в Хъл Сити.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
"[I am expecting a] quiet [market]. Europe is depressed and there is not a lot of money available, only some clubs who have exceptional resources.
"Let's say that clubs who are not linked with the economic environment at the moment can buy!"
/Венгер/
Наистина, дошло ми е до гуша от оправдания и лъжи!
Скапано, много скапано ръководство в клуба

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- OldTrafford
- Контакти:
ОФИЦИАЛНО: Анри се завърна в Арсенал
Тиери Анри се завърна в Арсенал. Новината бе официално обявена от "артилеристите".
Всички необходими документи за картотекирането му вече са оформени и французинът ще може да играе за клуба още в понеделник срещу Лийдс за купата.
Двете страни се договориха за завръщането му още преди седмица, но трябваше да се получи разрешението и на клуба му "Ню Йорк Ред Булс". Сега това вече е факт. Все още не се знае точно до кога ще играе Анри в Англия. Първенството в САЩ започва на 10 март.
"Честно казано усещането е сюрреалистично. Но когато става дума за Арсенал, сърцето ми винаги ще казва думата си", заяви самият Анри след новината пред официалния сайт на Арсенал.
"Още като научих за плановете, бях съгласен. Не се връщам, за да бъда герой или да доказвам нещо. Идвам просто да помогна. Хората трябва да разберат това нещо".
"Маруан и Жервиньо заминават за купата на Африка, така че бях помолен да запълня дупка. Това е договор за наем и през повечето време ще бъда на пейката. Ако мога да стигна до пейката, това е достатъчно".
"Босът има вече отбор, който се справя добре. Аз ще бъда само част от състава".
"Искам да кажа нещо и на феновете на Ню Йорк Ред Булс. Бях заявил, че повече няма да се връщам да играя в Европа. Но когато стане дума за Арсенал, за мен е трудно да откажа. Не идвам тук за целия сезон. Ще се върна в САЩ и се надявам да спечеля титлата в МСЛ с Ред Булс. Надявам се всички да спечелят от ситуацията, като помогна на Арсенал и се върна в САЩ в добра форма".
Очаквано Арсен Венгер също бе много доволен да приключи сделката.
"Много съм щастлив. Това беше моето желание и желанието на Анри. Ще разполагаме с него през януари и февруари. След това той ще се върне в САЩ. Сигурен съм, че през тези два месеца той ще е от огромна полза за отбора, както в съблекалнята, така и на терена. Той може да бъде спокоен, без да е под голямо напрежение и да бъде от огромна помощ за тима", коментира Венгер.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Re: ОФИЦИАЛНО: Анри се завърна в Арсенал
Едва ли е на същото ниво, но като имаме предвид сегашното състояние на отбора като цяло, добре дошъл е.
Той доста скромно е заявил, че сигурно ще е резерва, но аз поне очаквам да играе на крилото при липсата на Жервиньо или пък да е в центъра, а РВП да е на фланга. И двамата са играли като крила понякога, така че не би било проблем. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: ОФИЦИАЛНО: Анри се завърна в Арсенал
The return of the KING!
От много време го чаках този трансфер
От много време го чаках този трансфер

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ