Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот blue avalanche » 25 дек 2011 10:31

kolokolo написа:Това е олицетворение на БГ действителноста .
Неясен и малоумен текст в сайта на БФС , свободни съчинения по "медиите" , мучене по сайтовете . БФС отдавна трябваше да ги закрият , вредни са за футбола.
Състезателните права ще се спрат само на тия на които официално излезнат положителни резултати , засега става въпрос за един човек . За останалите ще чакаме. 8-)

Дочакахме!Янчев и Трифонов са "положителни"...Упс!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот blue avalanche » 25 дек 2011 10:36

Old_death написа:Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.

Ако А пробите не са излезли,с какво право им спират правата? :o[/quote]
И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.[/quote]
Ми той,върпосът,е риторичен!Щом са им спрели правата,значи пробите са излязли!Чак ли си?И затова вчера Живков с половин уста "изплю камъчето"![/quote]
Значи пак ще го караме по подразбиране!Ясно.Ще чакам да се появи нещо официално в медиите за А пробите.До тогава може да си мечтаете.[/quote]
"Подразбирането" се оказа направо "разбиране". :o
Янчев(капитанина) и Трифонов-положителни... :oops:
Ми ся?Да говорим ли за Галчев и Платини или всичко е ясно?Казах ли ти,че,когато Живков "изплю камъчето",всичко вече е било известно?Той затова ги "пожертва" тези 4-имата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 дек 2011 11:05

blue avalanche написа:
Old_death написа:Чакай сега да се разберем.Аз цитирам официалното съобщение в Гонг,а не синята редакция на някой в унисон с мокрите му мечти.В официалната информация никъде не пише,че А пробите са излезли.Най-близо до тая теза е това,което съм маркирал,но то говори за някакви съмнения.Дай линк към информация за излязла А проба.

Ако А пробите не са излезли,с какво право им спират правата? :o

И аз зададох тоя въпрос.Нямаше нужно да ми отговаряш с него.Дайте линк за информация,че са излезли А пробите на тия тримата.[/quote]
Ми той,върпосът,е риторичен!Щом са им спрели правата,значи пробите са излязли!Чак ли си?И затова вчера Живков с половин уста "изплю камъчето"![/quote]
Значи пак ще го караме по подразбиране!Ясно.Ще чакам да се появи нещо официално в медиите за А пробите.До тогава може да си мечтаете.[/quote]
Ми ся?Да говорим ли за Галчев и Платини или всичко е ясно?Казах ли ти,че,когато Живков "изплю камъчето",всичко вече е било известно?Той затова ги "пожертва" тези 4-имата.[/quote]
Явно злобата и на Коледа няма почивен ден!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2011 11:14

Old_death написа:Явно злобата и на Коледа няма почивен ден!

Олд, не знам доколко е злоба, но такъв непрофесионализъм в ЦСКА просто не мога да си го представя преди 20 години.Тия ....нямам думи просто, от Лупи насам, направо ви направиха за резил пред всички останали фенове, че дори и пред нормално гледащите на нещата цесекари.Не знам доколко е прав Хонда в един негов пост, обаче има голяма вероятност за много голям скандал.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 дек 2011 11:59

Кашчей написа:
Old_death написа:Явно злобата и на Коледа няма почивен ден!

Олд, не знам доколко е злоба, но такъв непрофесионализъм в ЦСКА просто не мога да си го представя преди 20 години.Тия ....нямам думи просто, от Лупи насам, направо ви направиха за резил пред всички останали фенове, че дори и пред нормално гледащите на нещата цесекари.Не знам доколко е прав Хонда в един негов пост, обаче има голяма вероятност за много голям скандал.

Никога не съм отричал това,но не мога да разбера "хора",като тоя,за които злобата е главна движеща сила.Близо 60 години тия всяка нощ сънуват сън,в който закриват ЦСКА.Не гледат отборчето си,което е станало за смях не само в България,но и в цяла Европа.Да не говорим,че злобата им няма почивен ден и по празниците.Мога да им разваля празничното настроение.ЦСКА няма да бъде закрит.Въпреки всичките протекции към казионния им държавен клуб,на които сме свидетели в последните десетилетия,въпреки плюенето и подлите удари ние пак ще продължим да съществуваме и когато искат да ни гледат,ще се наложи да гледат на горе.Весели празници и много здраве и щастие в къщи!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 дек 2011 19:21

Разкриха ви за мача с "Лудогорец". Янчев и Трифонов са с положителни допингпроби. Явно сте големи аматьори в употребата на забранени стимуланти, щом ви хванаха трима футболисти. Цял свят взима допинг, а вие ще се окажете най - големите глупаци.
Това просто не е истина. Но такъв лекар са ви назначили Титан-ите и ще си патите заради тях. "Левски" трябва сериозно да се заеме да си оправя бакиите, че да е действително силен, а не само на хартия.
Галчев и Платини нямаше как да са с положителни проби, след като мача с "Литекс" беше с приятелски характер. Изумен съм как Костадин Стоянов е взимал допинг за уговорения мач с нас. "Левски" и ЦСКА есента беше уговорен за победа на ЦСКА или равен, но Коце-то нещо май само той не е разбрал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 дек 2011 19:26

blue avalanche написа:

Ако А пробите не са излезли,с какво право им спират правата? :o

Ми ся?Да говорим ли за Галчев и Платини или всичко е ясно?Казах ли ти,че,когато Живков "изплю камъчето",всичко вече е било известно?Той затова ги "пожертва" тези 4-имата.[/quote]
Платини и Галчев са "чисти".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот onegavon » 25 дек 2011 19:35

Да , обаче май Галчев и Платини не са което е по - важно.Тошко тъкмо ще си прекрати кариерата вместо да го чакаме да играе до 40 г. за Румен просто няма какво да говорим и с него и без него все тая.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 дек 2011 19:40

blue avalanche написа:Дочакахме!Янчев и Трифонов са "положителни"...Упс!

Само че лошото е, че най-вероятно Галчев и Платини са отрицателни. Да, май се оказах прав- докторът май не е единственият виновник. Един Господ знае вече каква е истината. Мен ме кефят правилниците. които измисля бфс, по двама души на мач, а за служебна загуба си треват трима "зомбирани". Пълен абсурд ни е всичко българско. :lol: Защо ли се очудвам изобщо?! :|
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 дек 2011 19:48

dreben23 написа:
blue avalanche написа:Дочакахме!Янчев и Трифонов са "положителни"...Упс!

Само че лошото е, че най-вероятно Галчев и Платини са отрицателни. Да, май се оказах прав- докторът май не е единственият виновник. Един Господ знае вече каква е истината. Мен ме кефят правилниците. които измисля бфс, по двама души на мач, а за служебна загуба си треват трима "зомбирани". Пълен абсурд ни е всичко българско. :lol: Защо ли се очудвам изобщо?! :|

Прочети малко по-назад - ако в рамките на едно събитие (Event) , което ще рече - Олимпиада, СП, ЕП, в нашия случай първенство, има повече от двама хванати, резултатите на отбора се анулират и се дисквалифицира - това не го казва БФС, а Световната антидопингова асоциация...така че смятай Синьото БФС какво трябва да отсъди :roll:

П.П.:Весели празници, стига сме се дрънчали с глупости, не стига цяла година, ами и днес ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”