Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: ТОВА Е НАЙ ЖАЛКИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 22:39

McLovin написа:Нека, нека сега. Цветко-Петко. Крещяхте, врещяхте - сега НА! На ви го новия велик тренер! Глупендери такива. На Наско хората се разврещяха и всички глупаци след тях! На ви сега! Тъпунгери! Чорбарите пак ще ни се смеят, свинете! Заради нас самите, щото плюете и вие не знаете защо! Велев тва, Велев онова. КВО ДА ПРАВИ БЕ! ТВА ИМА ТВА ПУСКА!
Ама иначе Батков е велик нали? И даде адските пари за селекция... Евала... Идиоти, докато не осъзнаете, че в мустака е проблема, все ще си тънем и ще страдаме за дето част от нас са слепци и глупаци! :!: Недай си Боже да се върне Наско... ще трябва да се беся на гредата. Тоя човек освен лична изгода друго докато е бил в клуба не е направил. Ама и него ще докарате след някоя и друга издънка... Толкова от мен, повече Левски няма да коментирам, докато колегите от Б не се осъзнят! :evil:

Стига с този Батков бе човек. Той дава пари, издръжката на Левски е 5 млн лева всяка година, чорбарите ревяха срещу В.Божков и видя какво стана. Че не са читави тези хора е ясно но поне имат пари. Иначе тези дето толкова реват дали биха хвърлили собствени пари на нищото, защото големите отбори в БГ са наз загуба? Мисли приятелю, това не е като да крякаш в агитката. Ръководенето на клуб е нещо сложно и най-вече СКЪПО!

А че кокала не става и е нужна промяна - АБСОЛЮТНО! Може и новия да не става но нека му дадем шанс - С КОКАЛА И БАКУ ЩЕ НИ БИЯТ БЪДИ СИГУРЕН

Потребителски аватар
vesko1978
Контакти:

Мнениеот vesko1978 » 20 юли 2009 22:39

АЗ съм твърдо против Велев ,но мисля ,че ако трябваше да го сменят момента беше на полусезона а не сега.Дано не е вярно защото този филм го гледахме миналата година и занем с какъв край е. САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 22:46

vesko1978 написа:АЗ съм твърдо против Велев ,но мисля ,че ако трябваше да го сменят момента беше на полусезона а не сега.Дано не е вярно защото този филм го гледахме миналата година и занем с какъв край е. САМО ЛЕВСКИ

Миналата година треньора беше смене след загуба вкъщи - моите уважения ама Велев е много повече треньор от къдравото. Но той не става за Левски. Да никой силен треньор - утвърдено име няма да дойде в БГ да води наш отбор. Така че експеримента е необходим. По-добре да се опита с нов треньор, наистина риска е че след седмица е 3 кръг. Но и безучастното гледане не води нищо. Няма да ти напомням първото полувреме миналия мач -УЖАС!!!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 юли 2009 22:46

Каква издръжка, какви 5лв?!!!?? Колко пари е дал за селекция? Колко пари взехме от участието в ШЛ? А в Уефа? А като се продадоха Домо и всички други? Сега си ги връщаме като свободни агенти на по 30 и кусур години! Не ми се спори, погледни реално на нещата! Колкото е дал - 2 пъти повече е взел! Дали не са изпрани пари през Левски а? айде да не почваме тая тема тука, че ще ми се карат приятелите после... Триите всичко и да приключваме :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 22:49

McLovin написа:Каква издръжка, какви 5лв?!!!?? Колко пари е дал за селекция? Колко пари взехме от участието в ШЛ? А в Уефа? А като се продадоха Домо и всички други? Сега си ги връщаме като свободни агенти на по 30 и кусур години! Не ми се спори, погледни реално на нещата! Колкото е дал - 2 пъти повече е взел! Дали не са изпрани пари през Левски а? айде да не почваме тая тема тука, че ще ми се карат приятелите после... Триите всичко и да приключваме :!:

Недей така бе човек. Воденето на елитен отбор има много разходи и всичките - без изключение са на загуба. Не вярваш? потърси има интересна статия по темата във вестник Капитал. Бюджета на Левски е между 5 и 6 млн лева. Приходите надвишаваха разходите само двата сезона когато стигнахме 1/4 финал за УЕФА и влизането в ШЛ. Иначе много хора разтягат лукуми колко едобре да имаш отбор и да переш пари, ама я те да купят и издържат отбор па да видим? а? ама няма.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 22:51

Не знам. Честно казано единственото което искам е в 3 кръг да бием, което ще ни гарантира мачове до януари в Европа - било в ШЛ , било в Лига Европа. Имаме играчите, имаме опита, имаме фанатичната публика. Дано успеем, нека не се делим, ние трябва да сме ЕДНО ЦЯЛО!

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юли 2009 23:01

Чета, че не бил сега момента за смяната, защо тогава още в контролите се плюеше по велев и отбора, връх беше миналата сряда?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 20 юли 2009 23:05

Не мога да разбера как може още да има такива наивници,които да си мислят,че Батков влага по 5млн. в ЛЕВСКИ всяка година.Помня миналата година,след отпадането от евротурнирите,как Батков беше решил да продава отбора,защото "вече бил на загуба от него".Разбирам,че той е в ЛЕВСКИ само заради печалбата и дивидентите,които дава позицията на президент на най-популярния български клуб.Но неговата политика обрича ЛЕВСКИ на една устойчива мизерия,която няма как да носи трайни добри резултати за отбора в България и особено в евротурнирите.Общо взето,през всичките тези години,откакто Батков е начело ,ЛЕВСКИ го кара на инерция.Със своята лакомия и неоснователни финансови претенции той не един път отблъсна много по стабилни компании,имащи интерес да поемат собствеността върху отбора.Сега,в условията на финансова криза,за съжаление това ще става все по трудно.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 20 юли 2009 23:11

levski7 написа:Не мога да разбера как може още да има такива наивници,които да си мислят,че Батков влага по 5млн. в ЛЕВСКИ всяка година.Помня миналата година,след отпадането от евротурнирите,как Батков беше решил да продава отбора,защото "вече бил на загуба от него".Разбирам,че той е в ЛЕВСКИ само заради печалбата и дивидентите,които дава позицията на президент на най-популярния български клуб.Но неговата политика обрича ЛЕВСКИ на една устойчива мизерия,която няма как да носи трайни добри резултати за отбора в България и особено в евротурнирите.Общо взето,през всичките тези години,откакто Батков е начело ,ЛЕВСКИ го кара на инерция.Със своята лакомия и неоснователни финансови претенции той не един път отблъсна много по стабилни компании,имащи интерес да поемат собствеността върху отбора.Сега,в условията на финансова криза,за съжаление това ще става все по трудно.

Бюджетът на Левски по времето на М.Чорни беше 15 млн лева/годишно (има статия в Капитал за това че продажбата на Гонзо (4 млн долата при курс 1,9) е половината бюджет на клуба за следващата година) В момента бюджета на Левски е 3 пъти по-малък - около 5 млн лева. Приходите последните 2 години не надвишават 1 млн лева/годишно общо - продажба на футболисти, ТВ права, билети, артикули. Дори в двете звездни години като се извадят разходите в размер на около 12 млн лева спрямо приходите от 8 млн евро (16 млн лева) печалбата е едва 4 млн лева, голяма част инвестиранив стадион и внови футболисти. Така че пак ти казвам едно е да скачашв агитката и да плюеш по Батков, друго е реалността.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юли 2009 23:12

levski7 написа:Не мога да разбера как може още да има такива наивници,които да си мислят,че Батков влага по 5млн. в ЛЕВСКИ всяка година.Помня миналата година,след отпадането от евротурнирите,как Батков беше решил да продава отбора,защото "вече бил на загуба от него".Разбирам,че той е в ЛЕВСКИ само заради печалбата и дивидентите,които дава позицията на президент на най-популярния български клуб.Но неговата политика обрича ЛЕВСКИ на една устойчива мизерия,която няма как да носи трайни добри резултати за отбора в България и особено в евротурнирите.Общо взето,през всичките тези години,откакто Батков е начело ,ЛЕВСКИ го кара на инерция.Със своята лакомия и неоснователни финансови претенции той не един път отблъсна много по стабилни компании,имащи интерес да поемат собствеността върху отбора.Сега,в условията на финансова криза,за съжаление това ще става все по трудно.

Направи една проста сметка, че само за заплати и взнаграждения за 1 година сумата е около 1-1,5 млн. лв. Смятай нататъка ;)
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Архив”