Изказвания на велики футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Изказвания на велики футболисти

Мнениеот Show Must Go On » 24 дек 2011 16:31

„Реал Мадрид е традиция, а Барселона е модна тенденция. Традицията е вечна, а модата е временна“ (Икер Касияс)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 дек 2011 16:47

Show Must Go On написа:„Реал Мадрид е традиция, а Барселона е модна тенденция. Традицията е вечна, а модата е временна“ (Икер Касияс)

Абе... май Реал имаха модна клубна линия - гащи, бикини, сутиени, мутиени... Както и да е. Уважавам Касияс, ама тия думи от устата на вратар допуснал най-много голове в Ел Класико са малко смешни и звучат като оправдание за неуспехи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 дек 2011 16:56

Raoul_Duke написа:Последните думи на Георги Соколов-Йогата: Зума бръкна в задника на Бест! Легендарният ирландец се обърнал и го проснал с един удар.

Христо Бонев беше европейски футболист, но с ориенталски характер. Играехме с ирландците. Нашите атакуваха. Изведнъж Джордж Бест цапардоса Зума, който се тръшна в наказателното поле. Съдията свири дузпа.

Бръкна му отзад

Зума постъпи коварно. Избъзика го отзад. Джордж веднага го нокаутира. Той беше гениален футболен хулиган. Като мене. Опъна го като прани гащи.
Съдията не видя провокацията, но забеляза удара. И даде 11-метров наказателен. Разгоряха се спорове. Дузпа ли е или напротив.
По време на гъзобръка топката беше на центъра. Но нарушението стана в наказателното поле. Реферът се оказа прав.

Островът на прасетата

Никой не обича Христо Бонев. Той е надменен. Гледа надуто. Има самочувствие, понеже е много богат. С баща си гледаха безброй свине-майки по едно комунистическо постановление. Ако кажа, че имаха стотици прасета, ще ги обидя кръвно. Те чуваха хиляди. Нямаше футболист, по-мангизлия от Зума.
“Бонев и сие” си живееха бейгиби. Наеха цигани да им хамалуват. После прибираха парсата. Купиха цял остров на Марица да си гледат свинете. Тя стана една: “Шуми Марица окървавена, реве вдовица люто язвена…”

http://www.blitz.bg/article/9502 :lol: :lol:

" Майна безкрайна. На нас такива не ни трябват. Да ходи в Украйна." :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 дек 2011 17:21

Asterix написа:Защо превръщаш темата на Сдружение ДПС 2010г ...:?:

Просто цитат, който е по темата, така че не се вълнувай толкова от ИСТИНАТА, споделена от очевидец ;)

П.С. Не знаех, че още сте Сдружение ДПС, мислих, че Левент Назифоглу и Зеки Байрам си бяха тръгнали, ама явно още имате носталгия към югоизтока :)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 24 дек 2011 18:22

Captain Stottlemeyer написа:"Аз съм безкрайно щастлив, защото моето хоби е...моята професия!"
"Футболът е с нищо несравнимо удоволствие, което задължава."
"Вярно е, че футболът не е балет, ама не е и ръгби!"
"Ако не си голям футболист като Котков, поне бъди спортсмен като него!"
"Спортният съперник не е враг!"
"Най-лесно се губи от тим, който винаги можеш да победиш!"
"Не оправдавай загубите си с лошия шанс! Това е равносилно да кажеш, че победите ти са съвсем случайни..."
"Ако си постигнал незаслужена победа, имай достойнството да не лъжеш поне себе си!"
"Не се сърди, че те замерят - те нямат друг начин да те достигнат!"
"Щом играеш за България, не си играй!"
ГЕОРГИ АСПАРУХОВ
http://georgidimitrov.log.bg/article.php?article_id=243

Хубави цитати но за съжаление над 90% са измислени и никога не ги е изричал! За съжаление един средно добър футболист е превърнат в легенда след нелепата си смърт и такива цитати будят смях...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 дек 2011 18:40

Taz написа:
За съжаление един средно добър футболист е превърнат в легенда след нелепата си смърт...

Прочети какво казват след смъртта му хора, които нямат нищо общо с България и нямат никаква причина да превръщат в легенда който и да е "средно добър български футболист". Имам предвид Еузебио, Джани Ривера, Боби Чарлтън, Сандро Мацола, Флориан Алберт и др. Също може да намериш и изказвания на български футболисти от различни отбори още преди смъртта на Гунди.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 24 дек 2011 18:46

За вашите стандарти може би добър футболист, но далеч от Колев, Жеков, Якимов и Стоичков и то доста далеч ;)

П.П. А и би ли ми казал кога и къде Еузебио, Джани Ривера, Боби Чарлтън, Сандро Мацола, Флориан Албер са наблюдавали играта на Гунди? Поредния мит за Гунди, не го правете по добър от колкото е, имате футболисти като Сираков, Панов и т.н. с класи по-добри от него ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 дек 2011 18:56

Taz написа:

П.П. А и би ли ми казал кога и къде Еузебио, Джани Ривера, Боби Чарлтън, Сандро Мацола, Флориан Албер са наблюдавали играта на Гунди?

Всички тези футболисти са играли срещу Гунди и са получили голове от него.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 24 дек 2011 19:10

Друга лъжа е че е първия българин вкарал на Уембли ;)

А работата е съвсем проста - първият български футболист, реализирал гол на свещения стадион в Лондон, е нападателят на ЦСКА Димитър Миланов (Пижо), който се разписва два пъти в официална олимпийска квалификация през 1956 г., а още едно попадение добавя друг представител на „армейците" - Георги Димитров (Червения). Аспарухов прави същото 12 години по -късно - в контролата Англия - България през 1968 г. Десетилетия наред подуянската пропаганда се прави на три и половина и неуморно заблуждава публиката за авторството на първия български гол на „Уембли".

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2011 19:27

Taz написа:За вашите стандарти може би добър футболист, но далеч от Колев, Жеков, Якимов и Стоичков и то доста далеч ;)

П.П. А и би ли ми казал кога и къде Еузебио, Джани Ривера, Боби Чарлтън, Сандро Мацола, Флориан Албер са наблюдавали играта на Гунди? Поредния мит за Гунди, не го правете по добър от колкото е, имате футболисти като Сираков, Панов и т.н. с класи по-добри от него ;)

1. Този "среден" футболист, както го наричаш, е обявен за най-великия български футболист на ХХ-ти век. :)
2. Защо реши, че 90% от цитатите са измислени? На колко си годинки? Виждал ли си Гунди на живо? Какво си чул или чел за него, освен помията на Г.А. и други "журналисти", помияри като него? :lol: Дал съм линк към поста с цитатите, можеш да се свържеш с автора на материала и да попиташ, преди да се изказваш неподготвен, аз няма да ти отварям очите. :lol:
3. Поне аз никога не съм твърдял, не го твърдя и сега, че Гунди е първият българин, вкарал гол на "Уембли". Винаги проверявам нещата, преди да се изкажа. ;) Знам кой е този българин, кога и в какъв мач е станало това.
[offtopic]Жалко, че и на Бъдни вечер твоята злобичка на дребна душица надделява, но няма да ти отговарям така, както заслужаваш, за да не падна до твоето ниво.[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”