Ники Михайлов е Футболист на България за 2011

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Ники Михайлов е Футболист на България за 2011

Мнениеот pomiqrat » 24 дек 2011 13:02

boys85 написа:
pomiqrat написа:Жалко е, че съществуват толкова комплексирани хора като теб. Сигурно заради баща му го избраха за най-добър вратар на Холандия, а???

Я покажи къде официално пише, че са го избрали за най-добър вратар в Холандия? Щото това беше една от най-големите лъжи на българските медии, а такива като теб масово се вързаха. :lol:

Влез в гугъл и си го намери и като посочиш друг несменяем титуляр играещ в чужбина пак се обади
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 24 дек 2011 13:13

pomiqrat написа:Влез в гугъл и си го намери и като посочиш друг несменяем титуляр играещ в чужбина пак се обади

Хаха по-назад имаше един като теб, който ме убеждаваше, че Никито бил станал шампион с Твенте и имал решаващ принос за титлата. После като разбра, че истината е точно обратната нещо млъкна. Че и твоята работа. :mrgreen:

Ама ти знаеш ли, че Валери Божинов спечели златната топка? Не ми вярваш ли?! Влез в гуугъл и си го потърси... :lol:

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 24 дек 2011 13:36

pomiqrat написа: Влез в гугъл и си го намери и като посочиш друг несменяем титуляр играещ в чужбина пак се обади

Ама класацията за титуляр на годината ли е? Леле колко интересно стана! без да ползвам гугъл:
Валентин Илиев Стяуа Букурещ е твърд титуляр

по твоята логика и Валентин Илиев спокойно можеше да е в тройката.

капитана на Астън Вила Стилиян Петров е твърд титуляр също
няма нужда да влизам в гуглето
Факт е че и имаме и голмайстор на английската висша лига. Нещо което никой до сега българин не го е постигал.
Постигнато е в две трети от мачовете за сезона. Замисли се и върху това.

А такива приказки от "намери си го сам, на мен ми казаха че е така, значи е така". Живеем в свят в който информацията е нещо което е лесно достъпно. Жалко е че хора като управниците на БФС и гъзолизците "журналисти" си мислят, че хората са толкова прости и няма как да хванат лъжата. Жалко е че има все повече хора като тебе, които говорят по начина по който ти го правиш

Върни се в “Футбол - България”