Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: БЕНЗУКАН !!!

Мнениеот bono » 20 юли 2009 18:24

santiliana,

Колко пари Батков на месец за теб :?: :evil: Отрепка :!:

Parmalat

Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ

Мнениеот Parmalat » 20 юли 2009 18:28

Mежду другото Pro.bg също е вече национална телевизия.Аз я хващам без кабелна ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 20 юли 2009 18:31

santiliana написа:има една малка подробност, ултра.Казваш, че за Бензукан сме били "дали 300 хил. ", а кои сме това ние?! Парите за него , а и за всички останали играчи(добри или слаби) ги дава Батков, колкото и да не му харесваме клубната политика.И е най- нормално да проявим разбиране, защото това не са лев или два.В днешно време, при тази финансова криза, нямаме право да търсим сметка на собственика на отбора какво да прави с ненужните играчи, защото само той си знае колко пари е хвърлил на вятъра.Но при него има поне нещо съградено - виж терените, общежитието и др.Да, и мен ме дразнят някои негови изцепки, но нека го оставим сам да решава за покупко-продажбата на играчите.Сега и за вбъдеще.По-голяма вина мисля си, че имат различните треньори, като започнем от Мъри, та стигнем до Кокала. Защото те са виновни за честите травми на играчите и за това, че не умеят да играят "правилен" футбол. А иначе - САМО ЛЕВСКИ!

+1
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юли 2009 18:32

Бензукан си е играч,откъдето и да се погледне.Дразня се,че не го пускат срещу тъпите андорци.Заслужава момчето.
110 години любов!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 20 юли 2009 18:33

bono написа:santiliana,

Колко пари Батков на месец за теб :?: :evil: Отрепка :!:

Боно, много си краен! И още нещо, преди 5 мнения (твои), форумът беше по-хубаво място. Разбирай ме както искаш! :oops:
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 20 юли 2009 18:35

Бензукан е по-класен даже от Живко Миланов! Ако му се даде шанс ще го докаже. Друг е въпроса, че докато не продадат Живко или Рабех това няма как да се случи. А Тиберканин какво става с него, картотекиран ли е, заема ли едно място и той?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ

Мнениеот groti » 20 юли 2009 18:40

ico_pld_80 написа:Как тогава телевизии като немските примерно дават вси4ко,много просто отива цял екип и изла4ва от там,ама хората им се дават пари и за това имат много зрители.Виках си наи сетне не6то се слу4ва в на6ите телевизии ама уви.ПроБГ ТАПАЦИ

Нали не сравняваш бг и немска телевизия? Не,не...сериозно ? :lol:
Пичове,как го виждате пробг се натоварват в супер луксозния си автобус,вземат по 2,3 камери Канон от техномаркЕтъ и отиват да предават мач в Андора?
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юли 2009 18:41

peho написа:Бензукан е по-класен даже от Живко Миланов! Ако му се даде шанс ще го докаже. Друг е въпроса, че докато не продадат Живко или Рабех това няма как да се случи. А Тиберканин какво става с него, картотекиран ли е, заема ли едно място и той?

Тиберканин има белгийски пашапорт.
110 години любов!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 20 юли 2009 18:49

groti написа:
peho написа:Бензукан е по-класен даже от Живко Миланов! Ако му се даде шанс ще го докаже. Друг е въпроса, че докато не продадат Живко или Рабех това няма как да се случи. А Тиберканин какво става с него, картотекиран ли е, заема ли едно място и той?

Тиберканин има белгийски пашапорт.

Да си ходи в Белгия тогава. Бах го и заплатаджията.

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 20 юли 2009 18:56

има една малка подробност, ултра.Казваш, че за Бензукан сме били "дали 300 хил. ", а кои сме това ние?! Парите за него , а и за всички останали играчи(добри или слаби) ги дава Батков, колкото и да не му харесваме клубната политика.И е най- нормално да проявим разбиране, защото това не са лев или два.В днешно време, при тази финансова криза, нямаме право да търсим сметка на собственика на отбора какво да прави с ненужните играчи, защото само той си знае колко пари е хвърлил на вятъра.Но при него има поне нещо съградено - виж терените, общежитието и др.Да, и мен ме дразнят някои негови изцепки, но нека го оставим сам да решава за покупко-продажбата на играчите.Сега и за вбъдеще.По-голяма вина мисля си, че имат различните треньори, като започнем от Мъри, та стигнем до Кокала. Защото те са виновни за честите травми на играчите и за това, че не умеят да играят "правилен" футбол. А иначе - САМО ЛЕВСКИ!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не си прав!!!
Бензукан го купи Батков, да !!!
Но го купи след като Левски бе играл 1/4финал и бе влязъл в ШЛ откъдето доидоха много постъпления. Т.е. Батков не извади собствени пари. Нито за Бензукан, нито за Рабех, нито за Жо, нито за базите.
Да не говорим, че за успехите на Левски Батков и стотинка не е дал. Говоря за изграждането на отбора.
А провалите от към селекцията и глупостите, който изговаря са повече от заслугите му. ;)

Върни се в “Архив”