Колко пари Батков на месец за теб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
santiliana написа:има една малка подробност, ултра.Казваш, че за Бензукан сме били "дали 300 хил. ", а кои сме това ние?! Парите за него , а и за всички останали играчи(добри или слаби) ги дава Батков, колкото и да не му харесваме клубната политика.И е най- нормално да проявим разбиране, защото това не са лев или два.В днешно време, при тази финансова криза, нямаме право да търсим сметка на собственика на отбора какво да прави с ненужните играчи, защото само той си знае колко пари е хвърлил на вятъра.Но при него има поне нещо съградено - виж терените, общежитието и др.Да, и мен ме дразнят някои негови изцепки, но нека го оставим сам да решава за покупко-продажбата на играчите.Сега и за вбъдеще.По-голяма вина мисля си, че имат различните треньори, като започнем от Мъри, та стигнем до Кокала. Защото те са виновни за честите травми на играчите и за това, че не умеят да играят "правилен" футбол. А иначе - САМО ЛЕВСКИ!
bono написа:santiliana,
Колко пари Батков на месец за теб![]()
Отрепка
ico_pld_80 написа:Как тогава телевизии като немските примерно дават вси4ко,много просто отива цял екип и изла4ва от там,ама хората им се дават пари и за това имат много зрители.Виках си наи сетне не6то се слу4ва в на6ите телевизии ама уви.ПроБГ ТАПАЦИ
peho написа:Бензукан е по-класен даже от Живко Миланов! Ако му се даде шанс ще го докаже. Друг е въпроса, че докато не продадат Живко или Рабех това няма как да се случи. А Тиберканин какво става с него, картотекиран ли е, заема ли едно място и той?
groti написа:peho написа:Бензукан е по-класен даже от Живко Миланов! Ако му се даде шанс ще го докаже. Друг е въпроса, че докато не продадат Живко или Рабех това няма как да се случи. А Тиберканин какво става с него, картотекиран ли е, заема ли едно място и той?
Тиберканин има белгийски пашапорт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост