Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот Liverpool_EC » 23 дек 2011 00:17

хахаха абе щом ще го уволняваш Кени,що не си смениш ника от john barnes на john henry :lol: Така поне може и да си повярваш...А за изказванията-като се сетя как заяви, че щом ще сменяме адидас със неизвестните уориър спортс и няма повече да си купиш фланелка-няма какво повече да коментираме игра трансфери или каквото и да е!!! Явно си купуваш тениските заради емблемата отдясно,а не тази отляво...най-добре уволни и Хенри,че намери такъв спонсор :lol: :lol: :lol: Все пак успех ти пожелавам със важните ти дела свързани с клуба!!!!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 23 дек 2011 09:58

Вие сте е*ба ти малоумниците.Преди всеки мач изблици - 5:0 ; 4:0 ,ще ги разпорим и т.н.След мача 80 % са на другия полюс - нищо не става от тези или онези,Кени ще го гоните и т.н.
Имам чувството,че повечето в този форум са пубери и се люшкат от осанна до разпни го.Много рядко има и обосновани ,реалистични мнения относно отбора.Аз няма да правя анализ сега, но след 26 напуснали лятото и 5,6 нови играчи не знам как искате още от първите месеци да станем топ отбор.Вижте Манчестър сити - трябваха им 2 години за да достигнат това ниво , на което са сега.Във футбола срока за оценки е минимум след 1 година.И мен ме боли след такива мачове - както с Уигън,но осъзнавам ,че не може така, с магическа пръчка - трябва време и може би 1,2 нови играчи през зимата.Кени сигурно също го е осъзнал и ще се купят такива.Просто не сме най богатия клуб, за да може най-добрите играчи да избират нас, а не други.Затова се търсят класни, но не толкова известни - ще видим.Айде да не се отчайваме още - твърде рано е.Пък и в топ 4 да не влезем не е чак толкова страшно.По важното е да се изгради силен отбор ,пък когато стане.
Весели празници.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 23 дек 2011 11:17

Karsa Orlong написа:
Hakercheto написа:А с/у Съндърланд Суарез изработи ли си дузпата? Да,така че нямам нищо против.
Какво си сигурен? Не виждаш ли че последните 2 мача Адам ги играе като заспал идиот. Смяташ ли че бих искал заспал идиот да бие дузпите на отбора??

Откога във футбола дузпата се бие от този, който я изработи? Адам беше единственият, който досега не беше изпускал дузпа, в Блекпул също ги биеше много добре и най-логичното бе той да я изпълни ;)

Тва е така,ама ти ми казваш че съм щял да се оплаквам ако Суарез беше пропуснал.
Не,не трябва който изработи дузпата да я бие,но ти казвам че както Суарез си я е направил тази дузпа защо да не я бие той? Благодарение на него са тези дузпи. Вчера гледам висшата лига в четвъртък вечер и пише че Адам изпуска 2 от 10те си дузпи в ВЛ. Мене кво ме грее че е вкарал 8 дузпи. Искам тази да я беше вкарал защото ни носеше 3те точки и в момента топ 4 е мираж с тези шибани равенства и ако не бием Блекбърн с повече от 3 гола в понеделник тази година в топ 4 НЯМА ДА НИ ИМА.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 дек 2011 11:23

kadett1 написа:Имам чувството,че повечето в този форум са пубери

ако "повечето" = 90%, то да 8-)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 дек 2011 12:32

Hakercheto написа:Тва е така,ама ти ми казваш че съм щял да се оплаквам ако Суарез беше пропуснал.
Не,не трябва който изработи дузпата да я бие,но ти казвам че както Суарез си я е направил тази дузпа защо да не я бие той?

Щеше да се радваш, ако я беше пропуснал ли? :) Във футбола дузпите се бият не от този, който ги изработи, а от най-добрият изпълнител.До този мач Адам беше този човек за Ливърпул, сега вече не знам кой ще ги бие, да се връща капитанът, че се вижда как се въртим като мухи без глави в атака без него.След като Суарес изпусна срещу Съндърланд тук няколко човека казаха "защо я би той, Адам е толкова добър изпълнител на дузпи". Ако и сега Суарес беше изпуснал, сигурен съм, че щях да прочета същото.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 дек 2011 12:43

В професионалния футбол дузпите се бият от този ,който каже тренора преди мача.Има си първи изпълнител,има си и втори .Ако единия не се чуства добре психически я бие другия.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 дек 2011 18:19

Liverpool_EC написа:хахаха абе щом ще го уволняваш Кени,що не си смениш ника от john barnes на john henry :lol: Така поне може и да си повярваш...А за изказванията-като се сетя как заяви, че щом ще сменяме адидас със неизвестните уориър спортс и няма повече да си купиш фланелка-няма какво повече да коментираме игра трансфери или каквото и да е!!! Явно си купуваш тениските заради емблемата отдясно,а не тази отляво...най-добре уволни и Хенри,че намери такъв спонсор :lol: :lol: :lol: Все пак успех ти пожелавам със важните ти дела свързани с клуба!!!!

какво общо има фланелката със моето мнение за сияйния? айде това да ми обясниш...а и ще те зария със всякакви екипи на Ливърпул,така че пак се обади неподготвен! И да,на селската марка уориър-няма да си купя екип,имам си достатъчно! Басирам,че не сме ли в топ 4-сияйния е пътник....и без да съм специалист ми е ясно,че ако янките наистина са амбициозни-веднага ще разкарат бившата легенда...а ако не-ще са поредните дрънкала и празноглавци като предните....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 дек 2011 19:03

„Дълго време отборите гостуват на Юнайтед с чувството на страх. Сега виждам, че играят по подобен начин срещу нас, което е добър знак" изтъкна мениджърът на Сити

много точно е нацелил същността Манчини...

П.П. и хора, които всяко второ мнение им е "мани го оня шопар", да не ми пишат ся "мани го тоя жабар"

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 дек 2011 02:19

john barnes написа:
Liverpool_EC написа:хахаха абе щом ще го уволняваш Кени,що не си смениш ника от john barnes на john henry :lol: Така поне може и да си повярваш...А за изказванията-като се сетя как заяви, че щом ще сменяме адидас със неизвестните уориър спортс и няма повече да си купиш фланелка-няма какво повече да коментираме игра трансфери или каквото и да е!!! Явно си купуваш тениските заради емблемата отдясно,а не тази отляво...най-добре уволни и Хенри,че намери такъв спонсор :lol: :lol: :lol: Все пак успех ти пожелавам със важните ти дела свързани с клуба!!!!

какво общо има фланелката със моето мнение за сияйния? айде това да ми обясниш...а и ще те зария със всякакви екипи на Ливърпул,така че пак се обади неподготвен! И да,на селската марка уориър-няма да си купя екип,имам си достатъчно! Басирам,че не сме ли в топ 4-сияйния е пътник....и без да съм специалист ми е ясно,че ако янките наистина са амбициозни-веднага ще разкарат бившата легенда...а ако не-ще са поредните дрънкала и празноглавци като предните....

Фланелката,ако не схвана има общо със това което казах по-рано-че правиш смешни изказвания за човек подкрепящ Ливърпул толкова години, а мнението ти за Кени Далглиш си е твое,както казах всеки си има негово и затова са тези форуми,ама спри да го наричаш със всякакви определения бе човеко-с това нищо не постигаш,освен да се излагаш себе си...И без да си специалист трябва да ти е ясно,че точно тези янки са последователни и едва ли ще махнат Кени скоро.Ай дай един точен месец в който ще махнат Кени според теб(март?май?август?октомври?).И ако все пак Кени вземе 4тото място,ще си подадеш ли оставката като изпълнителен главорезач във ФК Ливърпул :lol: Айде весели празници и без лоши настроения на всички!!!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 дек 2011 11:17

абе момче,хенри сам си каза,че не е искал да остави сияйния за постоянно...ако не сме в топ 4,изхвърча от отбора.освен ако не си плюят на принципите тия новите янки....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”