Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев
Весели празници на всички свестни македонци, българи, гърци, турци и т.н.. Не опорочавайте хубава наука като историята с тъпите си, комплексарски спорове... трябва да се учим от нея, за да ставаме по-стойностни хора. Не да мразим, обичаме или обиждаме някои заради евентуални исторически събития 

Преди време проф.Божидар Димитров беше обявил награда(варираща във времето от 1 000 000 дойче марки,100 000 долара,1 000 000 евро или нещо такова)някой да му представи сносно доказателство(исторически документ,плоча с надпис,колона с надпис и т.н.) за съществуване на македонска държава и македонски народ.Доколкото знам тази награда още не е спечелена от никой,от където следва,че явно македонска държава и нация не съществуват.Но ходи го обясни на народа живеещ около Повардарието и смятащ се за наследник на гръка Александър. 

Aми като сме един народ, защо ми спориш досега, бе, пич?
А иначе за произхода на българите има безрайно много теории. Нито една засега не е напълно опровергана или потвърдена. А в Македония до 20в. никога не е имало държавност, следователно македонска нация просто няма.
А иначе за произхода на българите има безрайно много теории. Нито една засега не е напълно опровергана или потвърдена. А в Македония до 20в. никога не е имало държавност, следователно македонска нация просто няма.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Aми като сме един народ, защо ми спориш досега, бе, пич?
Споря , щото не си ти човека , които да казва на кои точно мозъците са промити....я си представи ,че твоя мозък не е в час....? и не ми говори точно ти за македония... щото подозирам ,че не си от нито една от 3-те изброени от тебе области.... също така не ми обясняваи точно ти какви са били древните македонци... и тези описани в Библията... нямало е държавност до 20 век в македония.. както е нямало и в българия до средата на 19-ти... всяко нещо с времето си... за мене и историците , които чета ..а те са наи вече български такива , като Ценов , Бъчваров , Чилингиров и други .. имена доказали се и страскащи дори на сън споменатия по-горе черноглав "историк" димитров има само ЕДНА теория за произхода ни ! и се надявам час по скоро да разбереш коя е... щото ще продължаваш да ставаш смешен пред света , като им обясняваш за 20-те или 30-те хипотези за произхода на твоя народ! коя от коя по мрачна и оскверняваща нашето минало ... помисли си върху това!
като за начало ти предлагам да прочетеш тази книжка... чете се за 20-30 мин. .. гарантирам ти ,че после ще се почувстваш малко по - горд...че си българин....

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпрос
При кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
CTAHKO написа:Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпросПри кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали
![]()
![]()
![]()
Те имат един "техен" император - Александър. Значи той я е измислил
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:CTAHKO написа:Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпросПри кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали
![]()
![]()
![]()
Те имат един "техен" император - Александър. Значи той я е измислил
Може да са били "република" по това време

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Само Един Бог МАкедонец знае
Един ИСТИНСКИ българин !
Хахаха, да, не съм от областта Македония, от Дунавската равнина съм. Има ли значение? Това означава ли, че нямам право на мнение? Българска държава ДОКАЗАНО има от седми век. Имало е прекъсвания на държавността, но националното чувство за принадлежност и от там- и нацията се е запазила. И като част от тази нация и в тия периоди пак са се считали дори и тия, на които сега вие сте преки наследници- вашите прадядовци и прабаби. И много ясно, че ще си промит мозък- след като четеш литература от други промити мозъци...
Един въпрос- ти разлика между нация, народ и племе правиш ли?
[center]
[/center]

CTAHKO написа:Safron,ще ви призная като нация и народ,само ако ми отговориш на един,единствен въпросПри кой македонски цар приемате писмеността,дето толкова много се гордеете с нея и твърдите че сме ви я откраднали
![]()
![]()
![]()
от Хан Сабин от рода Вокил 763-766

ти сериозно ли ? за първи път чувам дадена писменост да се приема от цар...

Blagoy написа:Хахаха, да, не съм от областта Македония, от Дунавската равнина съм. Има ли значение? Това означава ли, че нямам право на мнение? Българска държава ДОКАЗАНО има от седми век. Имало е прекъсвания на държавността, но националното чувство за принадлежност и от там- и нацията се е запазила. И като част от тази нация и в тия периоди пак са се считали дори и тия, на които сега вие сте преки наследници- вашите прадядовци и прабаби. И много ясно, че ще си промит мозък- след като четеш литература от други промити мозъци...
момче.. чети бе.. давам ти линк-ове .. сам казваш ,че няма нито една доказана теория по-горе... в следващия си пост било ДОКАЗАНО ,че имало бг държава от седми век..
аз пък казвам НЕ Е ДОКАЗАНО е и ?
http://skandalno.net/легендите/лъжа-е-че-сме-прабългари-живеем-тук-от-7-6019
Последна промяна от saffron на 23 дек 2011 17:29, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]