Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море

Мнениеот futbolqga » 20 юли 2009 13:57

Естествено, че тея шибани телевизиики ще усерат нещата ... :evil:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 юли 2009 13:59

Утре вечер се седя и почваме да лседим какво ще става на мача с БАКУ и Екранас. Някъде по интернет и с едно око се хвърля и на мача на ЛЕвски да видим бием ли и с колко.Можеби даже ще си играя ФИФА мениджър и тъпото е, че никоя ТВ няма да предаа за да слушам и ако има гол да гледам.Пускам си ГОНГ утре и някъде по нета можеби , ако намерим и това е.За черно море има интрига и е хубаво да се следи.Надявах се , че няма да стане така с PRO БГ и РИНГ понеже са спортни телевизии, и на тях работата им е това да излъчват сичко.Да кажем ако зависеше от НТВ и КАНАЛ 1 и понякога на BTV - ясну те мач подобен няма да се хабят да дават.Обачее спортна телевизия... нищо де то мача на ЛЕвски не е толкова интересн, за черноморе дано намерим нещо, в деня на мача.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 14:00

Но то муфтата беше ясно, че ще свърши някой ден.

HenryII

Мнениеот HenryII » 20 юли 2009 14:01

Тия нещастници от Ринг да си подават оставките и да се махат.То домакинските мачове и баба може да ги предава.Касабовци , Жоровци да се махат оттам.Лишават ни от най- интересното от тия сблъсъци.Даже и репортаж сигурно няма да направят.Оставка!

dunedanetz
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот dunedanetz » 20 юли 2009 14:02

Евалата баце. Щом си се примирил с това и така ти е добре, ок. Но аз видях, че може дори и в български клубен отбор да се случват хубави неща, дори и без да имаме десетки милиони бюджет. Мъри и Наско го направиха, и го направиха без селекция за милиони. Повечето футболисти тогава бяха привлечени със свободен трансфер. Яд ме е, че възхода на Левски трая само 2 години. Можехме да задържим високото ниво поне още толкова, ако Батков не беше махнал Мъри и Наско. Щом си си свикнал с посредствения футбол, ок, ама аз не съм. Видях, че можем, затова вярвам и дъблоко се надявам, че ситуацията отново може да бъде същата, не след 15 години, а след 1, а защо не и още сега. Не забравяйте, че звездния ни поход започна срещу ония салтаци, забраих им името, дето едвам ги бихме на Герена с гол на Йовов средата на второто полувреме. След тоя мач никой от вас не се е надявал да изживее това, на което всички станахме свидетели.
Също така не съм съгласен с това за първенството. За пример давам украинското първенство - освен Динамо, Шахтьор и отчасти Металург, другите отбори са класа под тези три. А защо Динамо и Шахьор толкова изпъкват пред останалите в първенството? Защото всяка година печелят по 10-15 милиона от ШЛ.
Не бързам да псувам Велев. Но ако човека продължи с глупостите, търпението ми може да се изчерпа. Не е нужно да си професионален готвач, за да прецениш дали някое ядене ти харесва на вкус. Не е нужно да имаш тапия за треньор, за да видиш, че Велев всеки мач прави поне по една грешка в стартовия състав. Тва е.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 юли 2009 14:10

HenryII написа: Тия нещастници от Ринг да си подават оставките и да се махат.То домакинските мачове и баба може да ги предава.Касабовци , Жоровци да се махат оттам.Лишават ни от най- интересното от тия сблъсъци.Даже и репортаж сигурно няма да направят.Оставка!

:) :) :) Защо не станеш един директор на телевизията?
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 20 юли 2009 14:25

Аналогично на предния кръг/визирам мача на андорците със Сан Марино/ се получава.Тогава Сан Маринската телевизия излъчи домакинския мач,рекламира реванша,но и тогава андорците отказаха в последния момент,така че не сме първите,които останаха с пръст в уста и не гледаха мач от Андора.Да се надяваме,че Баку ще отпаднат,защото и там не е сигурно излъчването.Иначе успех на Левски и Морето-не само класиране,но и победи за да вдигнат коефициента на България.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот groti » 20 юли 2009 14:36

Вижте каква новина грейна в сайта на спортлайн "Заради ДПС и Лучано, Левски няма да домакинства в Лигата в София, вариантът е Истанбул"
Статията няма да я коментирам,прочетете си я сами...
Мнението ми е,че срещу този тип медия (жълтата журналистика) трябва да има някаква законова защита.
Другия начин да ги накажеме е да спреме да влизаме в тези сайтове.Аз спорт1 отдавна съм го "от*бал"
110 години любов!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот ministur » 20 юли 2009 14:44

Видях го това писание!Последната помия е че на ЦСКА им запорират трансферите а за Левски за стадиона,Лучано и т.н.
Мисля си че може да има нещо вярно, но има време ще видим!

Bully_Blue
Контакти:

Re: sportline - футболния "Уикенд" ?

Мнениеот Bully_Blue » 20 юли 2009 14:49

Кой е собственика на сайта,аз ще се оправя с него!
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”