Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море

Мнениеот itsko17 » 20 юли 2009 13:30

Nikona написа::( Супер аматьорско изпълнение за Молдова разбирам там нещата не зависят от тях, но може ли да рекламираш нещо 1 седмица да организираш студия и тн. без да са се разбрали с телевизията в Андора?

мда прав си те говориха 1 месец преди това правеха студиа 6те предават ма4овете на левски и черно море и накрая се изложиха..Бе Българска работа..

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 20 юли 2009 13:35

Много непрофисионално от страна на Ринг.Бг и Про.Бг! Дано да им е за последно оттук нататък.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юли 2009 13:36

Абе хора, не разбрахте ли ? Никоя андорска телевизия, няма да предава мача, и просто няма от къде да се вземе сигнал ! Но както казах вече, аз се надявам, че в последният момент може да изникне нещо !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 20 юли 2009 13:38

itsko17 написа:
Nikona написа::( Супер аматьорско изпълнение за Молдова разбирам там нещата не зависят от тях, но може ли да рекламираш нещо 1 седмица да организираш студия и тн. без да са се разбрали с телевизията в Андора?

мда прав си те говориха 1 месец преди това правеха студиа 6те предават ма4овете на левски и черно море и накрая се изложиха..Бе Българска работа..

Аматьори, ето това е българска телевизия! НИщо не е като хората в тази държава!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 юли 2009 13:40

Абе хора, не разбрахте ли ? Никоя андорска телевизия, няма да предава мача, и просто няма от къде да се вземе сигнал ! Но както казах вече, аз се надявам, че в последният момент може да изникне нещо !

Това го разбрахме, но въпроса е как Ринг го разбраха на предишния ден? В тоя случай и аз можех да рекламирам 1 месец, че ще го предавам на живо на адрес www.РингСаТъпаТВ.com? Толкова ли някой от тях неможа да се обади до тези "андорски телевизии" да разбере, че не ги интересува футбола.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 13:43

Това, което направиха предишното правителство с продажбата на куп тв-та и последвалото преместване на ШЛ и ЛЕ на кабел/цифра е футболен геноцид.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 юли 2009 13:44

И Екранас и Баку са много,много,много под нашето ниво.Не знам ако още от сега започнем да си казваме "дали ще ги бием" на къде сме тръгнали....Говорим си за групите,а самочувствието ни го няма дори срещу някакви отборчета от ранга на Беласица,Берое,Вихрен....
Знам,че сме вече в 4 кръг!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 юли 2009 13:49

Защо пък правителство тези ТВ не са ли частни ? ТВ2 и БТВ според мен нямат връзка с правителството /освен, че бяха платени подлоги на БСП,ДПС,НДСВ/.
Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 юли 2009 13:51

9.Tsarya написа: Много непрофисионално от страна на Ринг.Бг и Про.Бг! Дано да им е за последно оттук нататък.

В случаят въпросните телевизии нямат вина.Пък и няма да е кой знае каква загуба да видиш как Левски ще вкара още 3-4 гола на сервитьорчетата....
Иначе си мисля,че мача с Черно море все пак ще се предава.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2009 13:55

Ми не знам, честно, ама да купиш (Нова, Диемите, Ринг, ТВ7 (заедно със Спорт и Супер), ТВ2 може би си е била тяхна) по време на "криза" и наличие на антимонополен закон (не, че бива спазван от някой). А в СЕМ има най-много квоти правителството.
А мен ме е яд, че трябва си вържа кабел, за да гледам по 3-4 мача на 2 седмици. Кино гледам на комп или на кино. По телевизията гледам футбол и някоя емисия новини. Бг-тата не ги гледам. Когато не е на живо, само сините гледам.
Последна промяна от metodito на 20 юли 2009 13:58, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Архив”