Не прекаляват ли с темата „расизъм“ в Англия?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Не прекаляват ли с темата „расизъм“ в Англия?

Мнениеот Hakercheto » 22 дек 2011 19:32

Да прекаляват е меко казано,особено за чужденците. Джон Тери сега ще видити че нищо няма да има, отговарял е в съда и това ще му е-минимално наказание

Може ли някой да ме светне - При обжалването на Ливърпул към наказанието на Суарез възможно ли е да нарастне,защото докато гледах Уигън-Ливърпул коментаторите тръгнаха да казват нещо подобно ама така го казаха че колкото да разбереш че Суарез е наказан.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 дек 2011 19:37

CTAHKO написа:И Джон Тери май го наказаха,но все още не знам какво е наказанието :roll: Ако някой има повече информация,да пише.

С Тери се е заел английският съд :mrgreen: Спуках се от смях като го четох, но не помня в кой английски сайт беше
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 дек 2011 19:46

ФА са доказани идиоти-хомосексуалисти. Няма такива тъпи парчета, да не вземат мерки срещу слабите си съдии, а тръгнали борба с расизма да водят. Ами докога "бял боклук", "латино", "жълт" няма да бъдат вземани като расизъм, а "черен" да бъде табу?! Ей странни са тея идиоти англичани, много странни решения вземат. Направо си прекаляват с тези наказания...
В България на всеки мач има расизъм, но никой не му обръща внимание, дори и тъмнокожите футболисти.

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 22 дек 2011 19:54

Интересно,ако от клуба заявят,че Суарез е нарекал евра СНЕЖКО,дали няма всичко да приключи мирно и кротко:).Така и така никой нищо не е чул освен въпросния черньо...оппааа,СНЕЖКО исках да кажа.Басий комедията дет се разиграва.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 дек 2011 20:00

Наистина е много заплетен тоя случай. Може да се изпише много относно това. Странното е обаче, че от ФА са твърдо за изкореняването на расизма от Премиършип, опирайки се на измислени приказки на футболистите, без дори тяхно потвърждаване от други лица и налагането на абсурдни наказания спрямо други играчи.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 20:03

liverpool96 написа:Странното е обаче, че от ФА са твърдо за изкореняването на расизма от Премиършип

Проблема може да се реши много лесно,само трябва да изгонят негрите от Премиершип и въпоса е решен.Край с расизма по терените :!: :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 22 дек 2011 20:04

+1

По темата за Тери - на 1-ви февруари ще има дело срещу него и ако бъде признат за виновен го грози затвор. Това е за Тери. Предполагам има право да обжалва след като или ако го призная за виновен, но щом са направили вече дело, ясна е работата - краят на една ера май приключва... за съжаление това е начина според ФА да се отсрани "расизма" в най-великата игра.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 22 дек 2011 20:06

CTAHKO написа:
liverpool96 написа:Странното е обаче, че от ФА са твърдо за изкореняването на расизма от Премиършип

Проблема може да се реши много лесно,само трябва да изгонят негрите от Премиершип и въпоса е решен.Край с расизма по терените :!: :lol: :lol: :lol:

Тогава любимия ти отбор съвсем ще я втаса :(
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 20:07

pomiqrat написа:
CTAHKO написа:И Джон Тери май го наказаха,но все още не знам какво е наказанието :roll: Ако някой има повече информация,да пише.

С Тери се е заел английският съд :mrgreen: Спуках се от смях като го четох, но не помня в кой английски сайт беше

:shock: :shock: :shock: Остава и жената на Уейн Бридж да е основен свидетел и става мазало .Ще му дадат доживотна просъда :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2011 20:09

OldTrafford написа:
CTAHKO написа:

Тогава любимия ти отбор съвсем ще я втаса :(

За циганите никой не говори, така че вие няма да бъдете от засегнатите :lol: Ама ние бял ден няма да видим :lol: 2/3 от отбора ще ги изгонят,а капитана ни ще е в затвора за расизъм :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 22 дек 2011 20:12, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”