Предсезонна подготовка на Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Предсезонна подготовка на Челси

Мнениеот ChElSeA_FaN » 19 юли 2009 20:26

Тук може да коментираме контролите на Челси пред началото на сезона.Eто и мачовете.
Сеатъл-Челси 0-2
Челси-Интер
Милан-Челси
Челси-Клуб Америка
Рединг-Челси
Хубаво ще е ако до края на тази подготовка се купи някой класен нападател.Вчера Деко и Стъридж бяха най-добри според мен.Дрогба,Есиен,Калу,Търнбул и Жирков не играха и най-вероятно ще играят титуляри с/у Интер.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Предсезонна подготовка на Челси

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 20:37

Да си кажа честно този сезон не съм оптимист с Карло Анчелоти,но пък кой знае.Иначе в първата контрола добро 1-во полувреме и не чак толкова добро второ.Едно-две невероятне спасявания на Чех.Поне титулярите ни горе-долу са си същите от 3-4 години и се надявам тази година да вземем най-сетне ШЛ :cry: В подготовката се надявам да вземем World Football Challenge(ще видим и Анчелоти срещу бившият му тим :lol: )Имам надежди за Агуеро или Пато за поста нападател.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 юли 2009 20:43

На Chelsea му трябват млади играчи около който да се гради бъдещето на клубът ! Lampard,Terry и т.н. са легенди и се надявам да завършат кариерите си в London,даже втория дано стане и мениджър един ден,но трябва да се мисли и за напред ! Трябват юноши плюс млади звезди като Пато например :) Иначе имам леки резерви към Карлито,най-вече защото аз харесвам бърз и нападателен футбол,техничен (макар да не е типичен за Англия),а с него не знам дали ще го гледаме ! Слава богу,харесвам и Барса в такъв случай :lol: Успех на Сините от Лондон и дано тази година се феновете на Chelsea се поздравим с голямо отличие :)
Изображение

bluemagic
Контакти:

Мнениеот bluemagic » 19 юли 2009 21:38

zdraveite:) nov sam v toq forum , no i az kato vas sam fen na Chelsea, bi mi bilo priqtno da komentiram otbora s fenove kato vas. Az li4no sam mnogo skipti4no nastroen kam noviq trenior, no pak nemoje da se otre4e fakta 4e toi e postignal dosta v Champion leage, mislq 4e s malko kasmet tazi godina 6te uspeem. otbora se srabotva ve4e nqkolko godini i s novoprivle4enite se nadqvam da zaigraqt dobar futbol, dori ne tolkova napadatelen stila na chelsea si e takav vse pak da ne zabravqme kakvi lekcii iznesoha na liverpool i barsa v london.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 22:10

bluemagic написа:zdraveite:) nov sam v toq forum , no i az kato vas sam fen na Chelsea, bi mi bilo priqtno da komentiram otbora s fenove kato vas. Az li4no sam mnogo skipti4no nastroen kam noviq trenior, no pak nemoje da se otre4e fakta 4e toi e postignal dosta v Champion leage, mislq 4e s malko kasmet tazi godina 6te uspeem. otbora se srabotva ve4e nqkolko godini i s novoprivle4enite se nadqvam da zaigraqt dobar futbol, dori ne tolkova napadatelen stila na chelsea si e takav vse pak da ne zabravqme kakvi lekcii iznesoha na liverpool i barsa v london.

Здравей :) И аз,както казах погоре,съм скептик относно треньора,но се надявам да ме опровергае.Бях оптимистично настроен към Сколари,а се получи пълен крах.Да си пожелаем най-сетне да имаме и малко късмет,който не ни достига през последните години да вземем ШЛ ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 19 юли 2009 22:44

bluemagic написа:zdraveite:) nov sam v toq forum , no i az kato vas sam fen na Chelsea, bi mi bilo priqtno da komentiram otbora s fenove kato vas. Az li4no sam mnogo skipti4no nastroen kam noviq trenior, no pak nemoje da se otre4e fakta 4e toi e postignal dosta v Champion leage, mislq 4e s malko kasmet tazi godina 6te uspeem. otbora se srabotva ve4e nqkolko godini i s novoprivle4enite se nadqvam da zaigraqt dobar futbol, dori ne tolkova napadatelen stila na chelsea si e takav vse pak da ne zabravqme kakvi lekcii iznesoha na liverpool i barsa v london.

Добре дошъл :) Когато ти се дискутира Chelsea,давай смело - феновете на Сините от Лондон са тук ;) хаха Само моля те,използвай кирилица :)
Изображение

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 19 юли 2009 23:06

Тая ШЛ е мечта на всички фенове на Челси. ;) Преди началото на всеки сезон си казвам,че това ще е сезона,в който най-накрая ще я спечелим и винаги нещо става и сме прецакани.Било то садия пе***ас,несъществуващ гол,или дузпи.Дано тази година да е различно.

П.П.пичове дайте някакъв подпис,че всичките,които намирам са над 300 пиксела. :(
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 23:23

http://tbn2.google.com/images?q=tbn:6JB ... 8515_6.jpg
Май е доста малък обаче :(
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 23:24

Изображение

czykler
Контакти:

Мнениеот czykler » 20 юли 2009 12:11

Май ще трябва да ставаме рано другиден за мача :)

Върни се в “Челси”